mr.sch 1 Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 ммм, можда је најбоље за тебе да следиш своје инстикте, пијеш Швепс и идеш овим занимљивим ликовним путем, Лукас није ваљда да ех-џедај Душан воли јубиларне поруке - е да сам знао и могао, почео бих ову тему од 97. Али, никад није касно за укључења, нарочито са занимљивим радовима (да ли и код тебе на 1920 смањују све слике преко 800 ширине?) Због оваквог развоја ситуације, отворио сам запечаћену коверту тајних џокера за случај узбуне... Пробни пројекат игре: (кликните на умањену слику изнад да бисте погледали њену варијанту у пар пута већој резолуцији 1600x1200pix, ~511KB) ;) Link to post Share on other sites
Lucas 0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Ш jel imas jos neku kovertu za specijalne slucajeve, meni se ova bash dja :) Link to post Share on other sites
pailhead 0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Jel moze ovo? Link to post Share on other sites
Lucas 0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 pail dojaja ti je video, zapravo dojaja ti je objekat. sta je to? Ш nesto nalik tvom prvom postu, al u mom fazonu :) inace, ja ne volim da pijem sam, jel josh neko za sveps? inace duki se josh nije penzionisao, i dalje je dzedaj Link to post Share on other sites
mr.sch 1 Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Биће ал' у догледно време, само док прегурамо прву годину на теми, после иде лакше - ти то настављаш "Ла Линеу"? ;) Дарт није џедај... Душане, имаш видео ББКод за Јутјуб (до 4 линка по страни) па едитуј поруку ако желиш видео прозор Добро је до сад момцови, мало рендера, модела, анимација... их. За сваког има понешто, за неког богами све комплет :) Link to post Share on other sites
pailhead 0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Ladno postoji video tag :D Link to post Share on other sites
LuckyBug 0 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Iskopah danas i ovo, pumpa koja je radjena pre skoro godinu dana,al je prodzekt na kraju propao,pa ni ona nije zavrsena,mada ima tu zanimljivih detalja kao sto je retro tocionica i sl detalji ... mozda nekome suvise sterilna,licno sam hteo da pobacam dosta djubreta okolo ,da deluje pomalo zapusteno,well some day ... Link to post Share on other sites
mr.sch 1 Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 Кип диггинг, мај мен! Пумпаја је до ... краја? :P А у видеу само чекам да ми искочи неки караконџул, да покупим оружје Link to post Share on other sites
mr.sch 1 Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Блескаста јабучаста "кућица", скупља кишницу у базен, који се греје ватром испод и преко димњака у центру око којег иду спиралне степенице (долазна спирална стаза иде по унутрашњости сфере) које воде на спратове и базен. Прозори гледају на воду. Изостају отвори на горњој површини, ради светла и ваздуха, а и решење ослонца и уласка је на машти Link to post Share on other sites
Lucas 0 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 dojaja su mi ovi crtezi jabuka, tj jabukokuce. cak i ne mora da bude jabukokuca, tako je mozda i zanimljivije :) evo josh jednog crteza iz LA LINEE sto bi reko drug Ш Link to post Share on other sites
mr.sch 1 Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Link to post Share on other sites
3dM@niak 0 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 evo koncepti za igru sto sam radio (Pyroblazer) :) Arhitekturichno je :D deo za (neshto?) u podzemnom kopu, gde vade nesto sto svetli i explodira :D dole curi linija toga (zuto, bljestavo :) ) Nije nista bitno, samo okruzenje da se uradi... zato je nedefinisano tacno sta je :) Link to post Share on other sites
Lucas 0 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 dal da saljem i dalje crteze u ovom fazonu ili to nije to? Link to post Share on other sites
mr.sch 1 Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 Шаљи, а погледај скице Ериха Менделсона, или тхе архитеката, можда те усмере. Испробај и комплекснију апстракцију. (кликните на умањену слику изнад да бисте погледали њену варијанту у пар пута већој резолуцији 1600x1200pix, ~415KB) Link to post Share on other sites
Woock 0 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 SCH, nemam nishta vishe recji od onog shto vecj nije recheno. Inspirishucje... Ovo je projekat vile (skolski rad :P ) jedino mi je to pri ruci, ostalo bih morao da slikam. Nije neshto, al hteo sam da se drzim vojvodjanske tradicije Link to post Share on other sites
Lucas 0 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Ш ovo sto saljem sve vreme su stvari koje sam crtao ranije, a sad sam ih samo uslikao.... ovih dana nemam bas vremena za crtanje (bar ne neko koje odstupa od tema na faxu), ali kad budem malo slobodniji uzecu da nacrtam par crteza onako bas za temu... inace svidja mi se ovo nonsalantno caskanje uz postovanje radova.... nekako mi deluje kao prica uz kaficu :P Link to post Share on other sites
mr.sch 1 Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Вуче, није лоше - јел' то Пиранези? Поента теме и јесте, да се у ходу прича (а и немам ниједан ДЗ пост без илустрације) Link to post Share on other sites
Lucas 0 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 da da skapirao sam. bravo za temu :) Link to post Share on other sites
Woock 0 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Nije Piranesi vec ArchiCAD 11. Zavrshio sam smer za enterijere tako da su mi oni vishe bliski od chiste arhitektonske forme, ovo je ekspozitura neke banke. Dizajn je delo moje devojke i moje tehnichke podshke :lol: :blink: Link to post Share on other sites
mr.sch 1 Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 (кликните на умањену слику изнад да бисте погледали њену варијанту у пар пута већој резолуцији 1600x1200pix, ~492KB) Link to post Share on other sites
mr.sch 1 Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 Link to post Share on other sites
LuckyBug 0 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Svidja mi se uljin imao sam i ja par takvih ideja za zatvor i sl varijante,ali nikad razradjene kao ta tvoja. Link to post Share on other sites
copeco 0 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 nesh davno sa priprema . jako dobra tema sch. Link to post Share on other sites
Recommended Posts