mr.sch Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 степеништа, за велике и мале поред њих, завијена и стрмоглава - да, јесте јако незгодан тај нагиб од 45º (ефекта ради) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 Један од првих модела у СтомејТо-у 3, стара страст за фортификационим објектима - недостају баш сви фасадни отвори П.С. мало ми је невероватно да и даље нико нема ништа од личних архи фантазија, које би поделио овде са свима? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 нешто наше што давно бејаше, на теми од 7.6.2006 ,пројекат Дизајнвил Link to comment Share on other sites More sharing options...
neu3no Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Evo ga hram Mr.sch Šteta što je porušenLOL. (za ovaj mostić se sećam kako sam nešto zabrljao) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 То је та слика n3o, може да изгледа као да нема канала са водом и одразом околине, већ је на том месту рупа и бездан као у Rise of Legends игри, односно архитектури Алин расе. Може чак да буде и лака измаглица, па онда бездан испод (кликните на умањену слику изнад да бисте погледали њену варијанту у пар пута већој резолуцији 1600x1200pix, ~582KB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 Нешто мало реалније, за промену, пословна зграда можда. Старији скечлинзи ('98). Позив за учешће у теми и даље важи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dM@niak Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ja bih rado nesto probao malo da skiciram pa da postujem... videcu za vikend (mozda?) u nedelju recimo, kad bude vishe vremena... znaci poenta teme je cisto da se neko razmisljanje nad oblikom/idejom pretochi u skicu/crtez/render/nestovidljivo i postuje ovde? ne treba neki kvalitet ili nesto? posto mi je glupo pored tebe bilo shta da postujem sto mogu da skiciram u ovoj Stvarnosnoj Ravni :D al ako je samo onako slobodno isprobavanje, onda mozda, samo da se malo oslobodim skole i posla van skole... :) ne mogu da crtam lepo kad sam pod pritiskom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 (Сара: "Ма, само шутни лопту, Марице!" ~ Чарли Браун, 1982) ;) Лука, немој много да се деранжираш оним што радим, није то незнамтијашта, овде је опуштено и слободно бављење архитектонским формама, како ко зна и уме. Можда архитектама све још увек изгледа исувише неозбиљно, или данас нико више не скицира, или се пословично нема времена... како год, материјал се емитује док се има, а има га прегршт Модуларни тржни центри, начин слагања, приказ могућности међусобног компоновања, за потребе дизајна нивоа игре Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrikovic Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (Сара: "Ма, само шутни лопту, Марице!" ~ Чарли Браун, 1982) ;) Лука, немој много да се деранжираш оним што радим, није то незнамтијашта, овде је опуштено и слободно бављење архитектонским формама, како ко зна и уме. Можда архитектама све још увек изгледа исувише неозбиљно, или данас нико више не скицира, или се пословично нема времена... како год, материјал се емитује док се има, а има га прегршт Модуларни тржни центри, начин слагања, приказ могућности међусобног компоновања, за потребе дизајна нивоа игре Samo ti salji, ovo je jedna od retkih interesantnih tema na ovom podforumu. Ja sam prestao koristiti olovku u ovm smislu na drugoj trecoj godini. Sad i da hocu nemam vremena ali mozda jos ima sanse da nekog ubedis. :) Ovo sa trznim centrom me podsetilo na Gradic Pejton Ranka Radovica (kombinovanje sestougla). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 nidz, хвала на бодрењу, истрајаћемо... Легенда говори да је Ранко желео да људи поприме нешто од пчелињих особина, радећи у хекса-Пејтону. Да ли је мислио на вредноћу или гужвањац, нећемо сазнати. Што се оловке тиче, она је вечита... Све креће путем: мозак - очи - рука - оловка - папир, природно, непосредним начином преношења мисли из себе другима Пошто су графичари исекли, размотали, тектурирали, мапирали и конвертовали објекат (успут је одбачен средњи спрат) тржни центар је спреман да се појави у интерном алату за дизајнирање мапа, у неколико различитих варијанти текстура Остатак менажерије која је концептована у СУ (иначе се махом користио Лајтвејв, али добро сарађују у експортимпорту) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Враћамо се опет мало на макетичке - вечно занимљиви, инспиративни тетраедар, мало дугуљастији (4 тачке/4 полигона) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 Неколико потенцијалних стубова од 6-6-3-4-3 тетраедара - има идеја које се знатно брже јављају при раду са макетама Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 Део кружног крова, рецимо, квадратни стуб и парче зида, плафона, оплате... за космички брод, станицу или томе слично Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Иза рекламног блока макета, враћамо се на концепте за игре, у овом случају разрада објекта "футуристичке" електране Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Развојни пут одабране форме, кроз 4 фазе - иначе се процес одвија само у мислима, али је овог пута изнешен на видело Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Коначан изглед концепта за електрану и фиктивне амбасаде глобалистичке империје силе у некој средњеазијској земљи Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dM@niak Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 mene uvek na ovim tvojim hartitektura crtezima odusevi perspektiva kako je nacrtas, i senke i sve, sasvim je fenomenalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Да мало демистификујемо занат, често се као подлоге или испомоћ користе груби модели, што је случај и код последња три прилога, када је уштеда времена у питању или битност презентације. Може то комплет и пешака, ако се има времена на располагању. За остале прилоге допринела је само вежба, пракса, цртање, скицирање, жврцкање... и увек може боље, а учењу нема краја - и то је та сјајна звезда водиља. Што се твог цртежа тиче, супер је испао за само два дана викенда, плус што си постигао да свако у њему види нешто другачије... само избегавај бели туш на папиру други пут :P Квазиретрокорбинуво вила, без сенки за промену - десет година стара ископана жврљнда Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dM@niak Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 hahaha osveta ce biti strashna za ovaj beli tush :D hahaha :D u guzvi sam, i ja sam pobeleo od nespavanja, a kamoli tush :D no ne zurimo, jelte :D cim navatam sate - dodacu crnog mastila u tush pa cu uradim (josh jedan :P) rad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Добро ми рече за освету, да збегнем на скрито место... моју тајну базу. А ту ће белотушачке хорде сломити пера своја :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dM@niak Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ha-ha! Posto si otkrio lokaciju tajne baze, vishe nije tajna, i stoga je podlozna uticaju Armije Belog Tusha! Beli tush napada iz zasede! Pera se jesu slomila o stene i utvrde, ali Vrhovni Tush lichno dolazi da se obrachuna sa braniteljima odbrambene baze :D :D A Tush vec je chvrshca kova - dominira na sred krova! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
neu3no Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 hahah beli tuš. Super. Mr.shc na koliko si igrica i kojih igrica radio do sada? :) Mene nekako ume da zaboli kad u igrici pređem desetine ogromnih nivoa u kojima ima celih poslovnih, industrijskih, vojnih blokova, gradova, prelepih pejzaža, parkova, stambenih blokova... a ništa ne postoji. Sve je u igrici. :P blj Znaš šta bi ja voleo. Ja da zatvorim oči, i govorim ti šta vidim. A ti to nacrtaš tako dobro kao što umeš. B2B Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 3dM@niak Нагон ка белом тушу је нормална појава у одрастању, и није ништа што санитарна чета теткица из АБХО батаљона базе не може да почисти за једно преподне. ;) Очекујем и више и боље од тебе, неког наредног викенда. Знам да то можеш. neu3no Пренећу питање колези "shc", ако није тајна, одговориће. Светове у играма бих понекад волео да посетим физички, али не и да они дођу (имаш једну епизоду Мартија Мистерије на ту тему) нама. Арт директор, велиш? Падало ми на памет да некако уобличимо тему овде, коју би свако на свој начин реализовао, кад већ не могу другачије да привучем учеснике :unsure: Стара идеја "стамбеног затвора", са по једним станом на спрату & мегаблок од 4. Има бочних прозора, али нису уцртани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts