mr.sch Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 месечак дана по завршетку рада, набасао сам на нешто јако слично, али изведено у реалности; не баш толико органски
Christopher Carrion Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Ovo levo mi je kao osnova/kostur neke futurističke gas maske (Pančevo, circa 2018). :)
mr.sch Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 ово личи на једног малог, из једног научнофантастичног филма, из осамдесетих, а зове се? @CC Помислих, да си реаговао на розе кућицу, која се кези - као онај мачак из Бартонове Алисе ^_^
Christopher Carrion Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 A ne, ne reagovah na mačkućicu no na T^4. A ovaj mali iz osamdeset i neke (što je za zakletvu Titu on spevao stih) bi se kod nas valjda zvao V.Z. Ili sam omašio? :unsure:
mr.sch Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 мислио сам на Џ.5. ал је могуће да више личи на нешто друго
Christopher Carrion Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Jeste, Džoni je. U pravu si. :) A ima i nešto Wall-E-ja u toj fizionomiji.
mr.sch Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 повратак на област илузија којима је тема и започета - али овог пута у "слободноручној" изведби
mr.sch Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 неколики фасадерски радови, у области облагања и перфорације зида, варијанте на тему растера, тастера и фластера.
mr.sch Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 За клијентелу фирме NewYorker, преко домаћих коопераната и преко домаћег фриленсера, опет бејах испомоћ за помоћ Између наших 50так концепата, изабран је његов (лево) као полазна тачка, јер им је жеља била да личи на Бурџ Дубаи Након пар проба, усмерио сам се ка коначном решењу, али је на крају ипак одабрана другарева "кула", и ушла у ТВ спот
mr.sch Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 разрада замка као дела сценографије у реклами алкохолног пића - изабрано решење отишло је у сасвим другом правцу
mr.sch Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 резервисано место за моју последњу поруку у овој теми 2010: последње "гетовско" прибежиште аутора теме, виђено је у Ћаскању, са недовикљивим именом од пет сугласника
LuckyBug Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Zgradice iz teme vezane za old town square po poslednji put ... - fullres2K
Recommended Posts