Jump to content

Recommended Posts

Posted

Renovatio, окмијун ти је рекао који је програм у питању, ал

не ради ако се крекује, не помаже после ни печ (само гипс)

Устрану шала, хвала - немаш чем завидети, веруј ми на реч

:(

ево га апдејт, од пре годину дана (видео линкови:

/
/ 3)

th_S3P1.jpg th_S3P3.jpg th_S3P2.jpg

коментари извадише ствар, кад се "публици" свиде ствари:

• KAKO PRAVE OVE SPOTOVE...

a na onoj zgradi blizu pruge je hologram srpske zastave!

• hahaha valjda ce ovako Beograd izgledati za 100 godina

super je scena na Kalemegdanu!

• sto je kool spot! Ko da ga je pravio filip k. dik licno

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sl 1

sl 2

sl 2a

eto, nešto ne mogu da okačim slike a da budu odmah vizuelno dostupne, pa ću malo ovako (po seljački) da vam ih pretstavim putem linka, a inače zahvaljujući misteru Š i ovom njegovom inspirativnom izlaganju došla sam na ideju da radim varijacije na temu "elementi dječijih igrališta"...

uzgred, nikoljdanski kolači izgledaju vrlo mmmmm :)

Posted

Извини, мало смо се нашалили, јер је питање било нејасно. Фотошоп колор на крају, али је пре тога сенчено маркерима.

Људи, па ви радите? Запањ. Да ли Инер сматра колачиће лавлиџавли, као ВВесна, или би грицнуо банку од марципана?

LOF_bankWIP.jpg

Нема ЛакиБаг-а који се најавио још од септембра са серијалом. Нажалост, ЛОФ је стављен на лед, са још 20 концепата.

:(

Posted

е, бре, архитетко, па ди су те зграде, скице зграда, макете зграда, крокији зграда, групе зграда, зграде у загради...? :)

ARHPRF.jpg

ако има неких "колеза", који мисле - да је све ово, једно велико ***њ*, ту смо да их разуверимо, користећи сва средства?

:P

Posted

Dok cekate na kadrove iz igre, a nacekacete se nazalost zbog NDA, ovo je jedan koncept.

Trenutno radim na ovome, i nadam se bice gotov u potpunosti pocetkom sledece godine.

U pitanju je licni i personalni projekat, ovo je daklem samo gruba skica, u fazi sam opremanja joste ove pozamasne gradjevine u prvom planu.

Ima jos kao sto se vidi i ovih nekih zvrljkogmiza koje su tu zarad nekih smernica.

Premijera u punom sjaju dogodine ovdi i na 3D podforumu.

Harbour_Concept_Small.jpg

Posted

настављам са сумњивим работама: како направити питу од... хмм, јабука? хајде да видимо шта се може, и са чиме све то:

ARHPRF01.jpg

А, Је! То, главом и брадом, Лаки ИнкредиБој - тадаааааа! оНДА нека буде тако, да чекамо и гледамо, неће се мешамо :)

Posted

fantast1b.th.jpg fantast1a.th.jpg fantast1.th.jpg

ajde dobro domaćine idemo sa krupnijim formama :), a ja ću one tanane i suptilne za svoju dušu da štrikam.

Evo prilažem svoj rezultat jednosatne igre sas kečapom, pošto nemam baš mnogo sati da ulažem u ovo, što nikako ne smatram tim za šta nam nudiš perfect :D

Posted
... u ovo, što nikako ne smatram tim za šta nam nudiš perfect :D

Перфект? Префект? Форд? Ах, та Вогонска поезија... Годинама се ју може слушати, па ипак је се не научити... ако те не.

ARHPRF02.jpg

пламбинг планнинг - развија се по могућим логичностима тродимензионалних законитости углобљења и фрезенкловања.

:P

'ајте људи, радите, качите... умиремо из минута у минут - ваља нам и живети!

Posted

"Sva mi se deca zovu na M samo mi se Миша zove na š"

Da li to dovoljno ilustruje dominaciju slova ш u odnosu na ostala slova DZ-e? :rolleyes:

P.S.

Cekam te na њуљашци - parkirao si prazne postove.

Posted

наравно да сам се мало нашалио, разумео сам шта је Весна рекла, у тој наизглед врло чудној конструкцији реченице ;)

podopod1.jpg

Posted

општа оскудица енергената, репроматеријала и сировина, ударила је и на ову тему - да сам био принуђен посегнути за

оним чиме се паметан човек не хвали; како уредити зид изложбеног салона гипсарске конфекције унутрашњих радова?

:blush:

GIPS_Y1.jpg

лепо, Влајкосе - неко од тридејиста ће ти већ рећи како да избегнеш тај рефлект на тлу уз објекат, ал', фин је коцкуљак

Posted

помислих,... да се могућности аплицирања гипсаних елемената, могу представити и на другачији начин, од већ виђених.

GIPS_Y2.jpg

Posted

strmpf1.jpg

а сад, да чујемо премијеру филма "Confessions of a Sick Dangerous Mind", уживо из Ејпиксовог студија у Калифорнијиии...

Posted

confession of a sickmind :)

Kao sto Mr.Sch vec najavi:

Evo male modne revije najnovijih arhitektmodnih trendova sa daleke planete Altas (svi ste culi za nju zar ne?).

Pred vama ce prodefilovati kroz nekolicinu slajfni od po nekoliko sagrada familija i malo manje familija a malo vise militarija, vecina zdanja koja ce se pojavljivati u upcoming Eipixovom space shooteru - Eclosion.

Upoznajte se sa svetom Eclosiona pa slobodno i podelite svoje komentare...

Inace, idejno modni kreator ovih monumenata je Ivan Zorkic (may the force be with him):

Uzivajte, serijal Eclosiona pocinje ;)

Eclosion_concept_1.jpg

Posted

strmpf2.jpg

па људи, хајте погурајте мало тог приповедача... ако вас занима прича, а спреман је да показује, фали граја у публици?

Posted

Sickminde nemoj to da mi radis, ta zdanja me opasno podsjećaju na AOE (age of empires) ;)) doćiću ponovo u ćorsokak svoje strasti i početi da ne pravim ručkove igrajući tu jedva odloženu igru :D

shalim se naravno, izgledaju skroz dobro, već mogu da zamislim izgled rase za čije su korištenje predviđene te arch-forme :)

a Š-a neću više u buduće da komentarišem, hobiti bi mu automatski otkupili ovaj projekat da su čuli za njega prije trilogije, nego ću samo staviti jedno "fenomenalno!" ispred zagrade sa svim njegovim radovima, prošlim, sadašnjim i (pošto vjerujem u logičan slijed) budućim :)

Posted

набасах на ЛоФ који ће овде сачекати свој апдејт у виду колора

1LOF_wipCL1.jpg

Ејџ, кажеш? Ако је први део - морам мало да те "узнемиравам"

"боб-доба!" "хајо-хајааа!" "енде-лее!" "јука-тан!" "нар? југи!"

"глоурен? санкс!" "зу-ма-та!" "даи?" "омес!" "наба-дакс!" "јао!"

Али, ако си заражена играњем Симс-а, боље скочи са симс-а!

:rolleyes: