Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted

сви јунаци на годишње одморе побегоше, и мегдан не поделише (хммм, док нису ту, упашћу им у базу са тенкићима и... )

LOF_ruins1.jpg

Posted

Баш лепо, па хајде онда да разбудимо све те одморне повратнике, да мало освеже садржај ове теме - својим прилозима?

LOF_highrises.jpg

Posted

'Ајд да разбијемо мало монотонију, отресох прашину са овог "style sheet-a" од пре добрих 4 године. А концепт који смо

тада добили, је овај мали, сиви у центру, са зеленим човечуљком, и на основу њега, ваљало је урадити објекат за игру.

Пречешљао сам нешто филмова, игара и интернет базу - те на основу прикупљеног, саставио овај лист препродукције.

EALA_MOHAa.jpg

(кликните на умањену слику изнад да бисте погледали њену варијанту у пар пута већој резолуцији 1600x1200pix, ~351KB)

Posted

У питању је био тест outsource модела/текстура/рендера/анимација за EALA (подружница

чувене ЕА) па смо све фазе рада слали на верификацију и евалуацију - ето енглески текст

LOF_sketches2.jpg

опет мало скицерунгова, коме је интересантно; неки буду у ходу рада промењени, помало

П.С. Ако имаш "шитове" (а да нису опијати), вади и стављај овде, да поделиш са друштвом

:rolleyes:

• 3 weeks later...
Posted

jos nesto sto je nazvrljkano danas, u trenucima dosade, u pitanju je predstavnistvo nove, zamisljene aero kompanije, koje ne trosi vise nego sto zaradi, gde ne otpadaju srafovi sa krila aviona i gde direktor nema skoro milion svaki mesec :D

p.s izvinjavam se zbog kvaliteta slike, nemam skener a ni pri ruci mi nije digitalac, pa je sve slikano mobilnim i malo sredjeno, koliko je to moglo, u ps-u.

aerodrom.jpg

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

BS.jpg

Почивајте у миру, професоре. Хвала Вам што сте ме спустили на дно, да се изградим на здравим темељима, и узрастем у

најбољу верзију себе - Ваша критика пекла је као лек на рани, али је каснија похвала, зацељивала исту и давала крила.

Усмерили сте природан развој, једног Бранислава Хетцела, бројних колега и моје жене, коју без Вас, не бих ни упознао.

Хвала на строгоћи и праведности, знање је дошло само по себи - они који су Вас заволели, неће Вас никада заборавити.

П.С. један његов интервју из прошле године (април 2008), може се наћи у пдф издању часописа Аустротимес бр.5 (1МБ)

• 1 month later...
Posted

treba mi mala pomoć pošto sam stvarno zbunjena :unsure:..Ako ima studenata unutrašnje arhitekture molim ih da se jave jer ja nemam pojma šta treba da radim.Naime kod profesora Ranka Bočine imamo zadatak da poštujući pravila kocke konstruisemo nešto što nije kocka od karton pene...ako može neko da mi objasni bila bih jako zahvalna. :D

• 2 weeks later...
Posted

5U20M.jpg

Video WIP [двадесет минута Скечапа без икакве претходне идеје/скице, дакле, убрзани триде џеззџемминг скицирање]

1WPLAY.jpg

неки старији петљ са Лајтвејвом у кооперацији саскечапићем, као рендер платформа плус показна вежба 3Д скицирања

Posted

cubiculus.jpg

Чекамо да нам се De@ јави како се снашла са својом "коцкарницом" од задатка, нешто је морало да сине, бар нека iDe@

• 2 weeks later...