mr.sch Posted August 1, 2009 Author Report Posted August 1, 2009 сви јунаци на годишње одморе побегоше, и мегдан не поделише (хммм, док нису ту, упашћу им у базу са тенкићима и... )
Dimke Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Hehehe, jes vala danas zadnji dan odmora. Fallout style rushevine -djasvi!
mr.sch Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 Баш лепо, па хајде онда да разбудимо све те одморне повратнике, да мало освеже садржај ове теме - својим прилозима?
mr.sch Posted August 6, 2009 Author Report Posted August 6, 2009 'Ајд да разбијемо мало монотонију, отресох прашину са овог "style sheet-a" од пре добрих 4 године. А концепт који смо тада добили, је овај мали, сиви у центру, са зеленим човечуљком, и на основу њега, ваљало је урадити објекат за игру. Пречешљао сам нешто филмова, игара и интернет базу - те на основу прикупљеног, саставио овај лист препродукције. (кликните на умањену слику изнад да бисте погледали њену варијанту у пар пута већој резолуцији 1600x1200pix, ~351KB)
Dimke Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 hehehehe ne mo da povadim moje shitove! Slični su nam pristupi radu -> zašto engleski tekst?
mr.sch Posted August 7, 2009 Author Report Posted August 7, 2009 У питању је био тест outsource модела/текстура/рендера/анимација за EALA (подружница чувене ЕА) па смо све фазе рада слали на верификацију и евалуацију - ето енглески текст опет мало скицерунгова, коме је интересантно; неки буду у ходу рада промењени, помало П.С. Ако имаш "шитове" (а да нису опијати), вади и стављај овде, да поделиш са друштвом :rolleyes:
Black Arrow Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 skromni doprinos - ideja poveceg hotela :)
:HGT: Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 ^ he imam i ja nesto slicno... Nekadasnji wip za poresku upravu...
Black Arrow Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 jos nesto sto je nazvrljkano danas, u trenucima dosade, u pitanju je predstavnistvo nove, zamisljene aero kompanije, koje ne trosi vise nego sto zaradi, gde ne otpadaju srafovi sa krila aviona i gde direktor nema skoro milion svaki mesec :D p.s izvinjavam se zbog kvaliteta slike, nemam skener a ni pri ruci mi nije digitalac, pa je sve slikano mobilnim i malo sredjeno, koliko je to moglo, u ps-u.
Dimke Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Da osvežimo temu - svež prilog od mene Sve iz jednog poteza :P Pssst! Mrš? si tu, čovek?
mr.sch Posted October 6, 2009 Author Report Posted October 6, 2009 Почивајте у миру, професоре. Хвала Вам што сте ме спустили на дно, да се изградим на здравим темељима, и узрастем у најбољу верзију себе - Ваша критика пекла је као лек на рани, али је каснија похвала, зацељивала исту и давала крила. Усмерили сте природан развој, једног Бранислава Хетцела, бројних колега и моје жене, коју без Вас, не бих ни упознао. Хвала на строгоћи и праведности, знање је дошло само по себи - они који су Вас заволели, неће Вас никада заборавити. П.С. један његов интервју из прошле године (април 2008), може се наћи у пдф издању часописа Аустротимес бр.5 (1МБ)
De@ Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 treba mi mala pomoć pošto sam stvarno zbunjena :unsure:..Ako ima studenata unutrašnje arhitekture molim ih da se jave jer ja nemam pojma šta treba da radim.Naime kod profesora Ranka Bočine imamo zadatak da poštujući pravila kocke konstruisemo nešto što nije kocka od karton pene...ako može neko da mi objasni bila bih jako zahvalna. :D
mr.sch Posted November 28, 2009 Author Report Posted November 28, 2009 Video WIP [двадесет минута Скечапа без икакве претходне идеје/скице, дакле, убрзани триде џеззџемминг скицирање] неки старији петљ са Лајтвејвом у кооперацији саскечапићем, као рендер платформа плус показна вежба 3Д скицирања
mr.sch Posted December 4, 2009 Author Report Posted December 4, 2009 Чекамо да нам се De@ јави како се снашла са својом "коцкарницом" од задатка, нешто је морало да сине, бар нека iDe@
ugac Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Dimenzija X je uvek dobro chuvana zahvaljujuci svom Enterschpajzu. :)
Renovatio Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Koji je ovo program??? ovo izgleda fantasticno... Nemam reci mr.sch pun si ideja:) zavidim ti!
okmijun Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Program zvani ljudske ruke, ne koristi se vise, zadnja verzija izasla za C-64 i otad nema apdejta :)
Recommended Posts