Jump to content

Recommended Posts

Posted

Хвала лепо, г.Флорићу - од свих нас, (колико већ има) вишеструких личности. Слободно навратите још по који пут овамо.

4cross.jpg

За млађе и све остале "спутњике", још један од безбројних апела да се укључе ил' прикључе са понеким својим прилогом

Ван контекста ове теме нек остане забележено да је ова порука била моја седамстотинита илустрована на овом форуму.

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Добродошла wesna, позив од пре шест месеци #161 изгледа да је стигао са приличним закашњењем, ал боље но никад!

CS01knez.jpg

Детаљ из пројекта који се приводи крају, почетна слика Кнез-Михајлове са остацима матеа, и два "мацк" корака касније

финалну верзију је радио њихов човек, моје је било да предлажем и инспиришем, по датим подлогама тј. инструкцијама.

Нажалост, немам права за показивање коначних кадрова/позадина - мада се све оне драстично разликују од ових мојих.

П.С.

Мр. Lucas (понегде morder, Black Arrow, SiCkMiNd) се замољава да погледа своје линкове ка радовима, јер су сви нестали!

Posted

CS02knez.jpg

Још једна од "деоница" Кнез-Михајлове, у хиперјапанизованој техно варијанти (средина) и НеНеон прочишћеној (доле)

Posted

CS03pobednik.jpg

Сумануто мамутска, наднаравно гигаломанска Њу Њу Белгрејд архитектура, још фали поднаслов "ЊЊБ, новембар 2019"

:blink:

Posted

CS04skupstina.jpg

Кад се већ помиње наци-филинг на другој теми ("Сербшипт Труперс") ево брзинске, препејнтовала се на крају, ал'добро

:rolleyes:

Posted

Колико смем да откријем, у питању су сценографије, за домаћи музички спот - али се коначна верзија доста разликује од

предлога овде приказаних, тако да и није неки "процур". Изнуђене Џи-јевим питањем, ево две варијанте излога у Кнезу.

CS05knez.jpg

И мени се "дуотон" ноћна понајбоље свиђа, ал није било времена да се од ње направи прави мејт, бар не са моје стране

Ако се не видимо до следеће године: "добар дан, добро вече и лаку ноћ!", да буде више одважних учесника у овој теми.

B)

• 3 weeks later...
Posted

imam pitanje za mr.sch

Da li imam dozvolu da ove slike koje ti postavljas postavim negde drugde, konkretno mislim na onu sliku Stamparija?Hteo bih da je stavim na FB u grupi arhiektura..

evo malo kockica...

post-8377-1232144256_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

ајде, де - нисмо ваљда дотле дошли? Једино да ме тужите што нисам рекламирао студио а могли би да окачите финалне

верзије, или одобрите њихово качење. Бај д веј, срећна ревизија 2.0 GX-M, или како кажу, хепи брдеј ту ју, само напред.

gleen.jpg

мало глинамоделирања; таман кад сам нашао времена за детаљисање, маса се стегла, и сад треба клесати ситна цревца

Posted

И, ево га први рођендан ове теме - хвала свима који су учествовали, и допринели да се развије и буде читана, тј. стицку.

12fuzzy.jpg

Мало тесно, али може се сврстати у део ентеријера, или урбаног мобилијара - аутомат за продају пића у лименкама (х12)

П.С. Букињов коментар испод овог поста, односи се на рад који претходи овом - 'апдејт' је мало каснио, па да не буде забуне.

• 1 month later...
Posted

preskocio sam 4stranice..idem spavati :D

nisam bash kompetentan za arhitekturu...

ali ne da je fascinantno,nego je i dobro,podsticanje nekolicine za necim vecim...

radovi,dosta bih ih izdvojio...ali nijedan nije za baciti...

sam da se potpisem :) posmatrac iz tame

• 3 weeks later...
Posted

4OOUR.jpg

Док не стигне одобрење за јавну обзнану концептоварења, гејм студија с којим је сарадња у току, нешто однетакодавно

@Fenix

одговор од три месеца закашњења - можеш сачекати да ФБ усвоји нову политику ауторског права, или док освежим блог

у сваком случају, лепо је оставити линк на извор, било на ДЗ тему или посебну секцију на блогу, тј. "Architecture" при врху

Posted

Mr. Sch, shta ti dodje Moebius? :)

Mnogo mi se svidza tvoj izlet u futuru. Voleo bih da vidim neki film sa tvojom scenografijom.

• 2 weeks later...
Posted

Мејбијус? ... ми дође, па, једна од инспирација? Нарочито тамо, средином деведесетих, кад су објавили штошта од њега

За филмове су - Билал и Гајић, а можда ћеш моћи да видиш неке моје сценографије, у игри - која је сада у фази израде?!

:HGT: се појавио, па је то укупно троје за годину дана - остали су још: Lavina, anastetyc, Ole Pajkkonen, xia, Ganga, Glava,

volim_zeleno, iguana, Nikolaus, lisa, lookic, Spotter, xaver, InForma, _T.A.R.G.A.T_, random, droog ... и остали "архидругарови"

Душан се и даље чека, да се "растетрапакује" поново, а Лукасу неко треба да претвори све линкове прилога из .yu у .rs

10101.jpg

Posted

Контролно светло се "зазеленило", и први контигенти замрзнуте робе пристижу у тему... B)

Као што се да видети из приложеног, у питању је нови пројекат тима Eipix-a из Новог Сада.

LOF_pillbox1tn.jpg LOF_pillbox2tn.jpg LOF_pillbox3tn.jpg

LOF_hangar1tn.jpg LOF_hospitaltn.jpg LOF_hangar2tn.jpg

Posted

Suvisno je reci da si nenormalno kreativan... :) nemam reci, prelistao sam sve strane i radove... loodilo!

interesuje me kojim se alatima sve sluzis... Da li je ovde 3D stvarno 3D ili je mate painting kombinacija, opet painting da li je prvobitno bio na papiru ili odmah digital?? Sta od software-a koristis? Max, Sketchup, vray, PS, Painter???

Pretpostavljam da imas i tablet... Sketchbook??

Posted

"Кад слике говоре, речи су сувишне..." <_< ........хвала, земо, 'ће се утепам од сретју :P

За овај пројекат, све је прво ручни рад по папиру (Sakura Micron Pigma фломастери 0.05-0.5мм)

па онда сенчење (Pantone Letraset TRIA markers Gray 1/3/5/7/9/11) ... и на крају, колор у PSCS3

таблет Wacom Intuos3 A4, скенер EPSON Perfection 4990 PHOTO, монитор Viewsonic VP201s 20.1"

П.С. Када затреба 3Д, онда Sketchup чисти, или испомогнут Кerkythea рендерером, ништа више.

LOF_sculptures1tn.jpg LOF_hoteltn.jpg LOF_sculptures2tn.jpg