mr.sch Posted November 17, 2008 Author Report Posted November 17, 2008 Хвала лепо, г.Флорићу - од свих нас, (колико већ има) вишеструких личности. Слободно навратите још по који пут овамо. За млађе и све остале "спутњике", још један од безбројних апела да се укључе ил' прикључе са понеким својим прилогом Ван контекста ове теме нек остане забележено да је ова порука била моја седамстотинита илустрована на овом форуму.
EUR Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Ok, evo jos malo papirnih arhitektonskih impresija...
wesna Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 za mjesec Decembar, kada svi ocekujemo beelo Let it bee green! :) GREEN TRAINZZ!
mr.sch Posted December 31, 2008 Author Report Posted December 31, 2008 Добродошла wesna, позив од пре шест месеци #161 изгледа да је стигао са приличним закашњењем, ал боље но никад! Детаљ из пројекта који се приводи крају, почетна слика Кнез-Михајлове са остацима матеа, и два "мацк" корака касније финалну верзију је радио њихов човек, моје је било да предлажем и инспиришем, по датим подлогама тј. инструкцијама. Нажалост, немам права за показивање коначних кадрова/позадина - мада се све оне драстично разликују од ових мојих. П.С. Мр. Lucas (понегде morder, Black Arrow, SiCkMiNd) се замољава да погледа своје линкове ка радовима, јер су сви нестали!
mr.sch Posted December 31, 2008 Author Report Posted December 31, 2008 Још једна од "деоница" Кнез-Михајлове, у хиперјапанизованој техно варијанти (средина) и НеНеон прочишћеној (доле)
mr.sch Posted December 31, 2008 Author Report Posted December 31, 2008 Сумануто мамутска, наднаравно гигаломанска Њу Њу Белгрејд архитектура, још фали поднаслов "ЊЊБ, новембар 2019" :blink:
mr.sch Posted December 31, 2008 Author Report Posted December 31, 2008 Кад се већ помиње наци-филинг на другој теми ("Сербшипт Труперс") ево брзинске, препејнтовала се на крају, ал'добро :rolleyes:
Ji 4Tze Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Ova druga sa skupštinom mi je baš moćna. Šta ovo sve predstavlja?
mr.sch Posted December 31, 2008 Author Report Posted December 31, 2008 Колико смем да откријем, у питању су сценографије, за домаћи музички спот - али се коначна верзија доста разликује од предлога овде приказаних, тако да и није неки "процур". Изнуђене Џи-јевим питањем, ево две варијанте излога у Кнезу. И мени се "дуотон" ноћна понајбоље свиђа, ал није било времена да се од ње направи прави мејт, бар не са моје стране Ако се не видимо до следеће године: "добар дан, добро вече и лаку ноћ!", да буде више одважних учесника у овој теми. B)
Slavko89 Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 imam pitanje za mr.sch Da li imam dozvolu da ove slike koje ti postavljas postavim negde drugde, konkretno mislim na onu sliku Stamparija?Hteo bih da je stavim na FB u grupi arhiektura.. evo malo kockica...
EUR Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Evo mao ozivljavanje teme: tvrdjava Maglic.
mr.sch Posted February 19, 2009 Author Report Posted February 19, 2009 ајде, де - нисмо ваљда дотле дошли? Једино да ме тужите што нисам рекламирао студио а могли би да окачите финалне верзије, или одобрите њихово качење. Бај д веј, срећна ревизија 2.0 GX-M, или како кажу, хепи брдеј ту ју, само напред. мало глинамоделирања; таман кад сам нашао времена за детаљисање, маса се стегла, и сад треба клесати ситна цревца
mr.sch Posted February 23, 2009 Author Report Posted February 23, 2009 И, ево га први рођендан ове теме - хвала свима који су учествовали, и допринели да се развије и буде читана, тј. стицку. Мало тесно, али може се сврстати у део ентеријера, или урбаног мобилијара - аутомат за продају пића у лименкама (х12) П.С. Букињов коментар испод овог поста, односи се на рад који претходи овом - 'апдејт' је мало каснио, па да не буде забуне.
Bukinjo Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 ovo zadnje ti je mnogo dobro! svaka cast!
LuckyBug Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Srecan rodjendan, na nasoj maloj pumpi mozete pojesti tortu i popiti nesto ( al ne zestoko - drive safely :) )
apsolut Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 preskocio sam 4stranice..idem spavati :D nisam bash kompetentan za arhitekturu... ali ne da je fascinantno,nego je i dobro,podsticanje nekolicine za necim vecim... radovi,dosta bih ih izdvojio...ali nijedan nije za baciti... sam da se potpisem :) posmatrac iz tame
mr.sch Posted April 24, 2009 Author Report Posted April 24, 2009 Док не стигне одобрење за јавну обзнану концептоварења, гејм студија с којим је сарадња у току, нешто однетакодавно @Fenix одговор од три месеца закашњења - можеш сачекати да ФБ усвоји нову политику ауторског права, или док освежим блог у сваком случају, лепо је оставити линк на извор, било на ДЗ тему или посебну секцију на блогу, тј. "Architecture" при врху
:HGT: Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Videh da sam i ja bio prozvan... :) pa hajde da se oglasim...
ugac Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Mr. Sch, shta ti dodje Moebius? :) Mnogo mi se svidza tvoj izlet u futuru. Voleo bih da vidim neki film sa tvojom scenografijom.
mr.sch Posted May 6, 2009 Author Report Posted May 6, 2009 Мејбијус? ... ми дође, па, једна од инспирација? Нарочито тамо, средином деведесетих, кад су објавили штошта од њега За филмове су - Билал и Гајић, а можда ћеш моћи да видиш неке моје сценографије, у игри - која је сада у фази израде?! :HGT: се појавио, па је то укупно троје за годину дана - остали су још: Lavina, anastetyc, Ole Pajkkonen, xia, Ganga, Glava, volim_zeleno, iguana, Nikolaus, lisa, lookic, Spotter, xaver, InForma, _T.A.R.G.A.T_, random, droog ... и остали "архидругарови" Душан се и даље чека, да се "растетрапакује" поново, а Лукасу неко треба да претвори све линкове прилога из .yu у .rs
mr.sch Posted May 8, 2009 Author Report Posted May 8, 2009 Контролно светло се "зазеленило", и први контигенти замрзнуте робе пристижу у тему... B) Као што се да видети из приложеног, у питању је нови пројекат тима Eipix-a из Новог Сада.
:HGT: Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Suvisno je reci da si nenormalno kreativan... :) nemam reci, prelistao sam sve strane i radove... loodilo! interesuje me kojim se alatima sve sluzis... Da li je ovde 3D stvarno 3D ili je mate painting kombinacija, opet painting da li je prvobitno bio na papiru ili odmah digital?? Sta od software-a koristis? Max, Sketchup, vray, PS, Painter??? Pretpostavljam da imas i tablet... Sketchbook??
mr.sch Posted May 11, 2009 Author Report Posted May 11, 2009 "Кад слике говоре, речи су сувишне..." <_< ........хвала, земо, 'ће се утепам од сретју :P За овај пројекат, све је прво ручни рад по папиру (Sakura Micron Pigma фломастери 0.05-0.5мм) па онда сенчење (Pantone Letraset TRIA markers Gray 1/3/5/7/9/11) ... и на крају, колор у PSCS3 таблет Wacom Intuos3 A4, скенер EPSON Perfection 4990 PHOTO, монитор Viewsonic VP201s 20.1" П.С. Када затреба 3Д, онда Sketchup чисти, или испомогнут Кerkythea рендерером, ништа више.
Recommended Posts