Jump to content

Recommended Posts

Posted

HVALA!!!

ako nije problem,možeš li,molim te,da mi napišeš mail adresu koju si prijavio?pošto sam se prvo bio prijavio preko kompa iz kancelarije,a posle prebacio na moju kućnu e-mail adresu...

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evo opet mene sa pitanjim i podpitanjima...

da li je neko moj vic,odnosno uputstvo kako na googlu doći do vica,obrisao?

sad gledao i ne vidim svoj post nigde u temi "vicevi"...

Posted

A kad će taj sajt dizajnzona.com?

I čemu služi mailing lista nečega što ne postoji?

Da li je moguće ministru Mrkonjiću dodeliti u resor i radova na izradi tog fantomskog sajta eda bi isti ikad proradio, a svakako pre roka?

I na kraju - hoću da znam koliki je moj deo?!

Mislim. onaj deo iznad ili ispod lakta?

• 2 weeks later...
Posted

A što se meni kada kliknem u polje za "brz odgovor" otvara (u prvih 5-6 sekundi) tamo neki sajt sa oglasima (ustvari, "vrte se" razni sajtovi, evo malopre neki stomatolog, pa firmopisac...)?

Odnosno, moram čekati neko vreme da dobijem opciju običnog kursora pa da napišem nešto... Pretpostavljam da to donosi pare, ali nije lepo i baš nervira...

Posted
A što se meni kada kliknem u polje za "brz odgovor" otvara (u prvih 5-6 sekundi) tamo neki sajt sa oglasima (ustvari, "vrte se" razni sajtovi, evo malopre neki stomatolog, pa firmopisac...)?

Odnosno, moram čekati neko vreme da dobijem opciju običnog kursora pa da napišem nešto... Pretpostavljam da to donosi pare, ali nije lepo i baš nervira...

I meni se desava (i to stoji sve vreme ako ne okrenem tockic malo napred ili nazad), a lek je: skrolujes do DNA strane, tako da ti se vide sve reklame – mozda ne mora bas do kraja, ali nisam jos izmerio tacno dokle mora ;)

Posted

o5 ja...

da li se meni čini,ili su stvarno nestali neki postovi iz foruma vektorska grafika,sa teme potražnja logoa?!

rekao bi da su sinoć bili tu...

može odgovor?

Posted

jedna sugestija... uveliko se očekuje najava naslednika fotoaparata canon 5D i svaka takva tema se zaključa, ne dozvoljava se nikakva diskusija u foto tehnikama... mišljenja sam da treba biti tolerantniji... o tome pišu strani forumi i ta vest treba da se prenese i na našem forumu, kako bi bili u toku... nema razloga da se takve teme zaključavaju...

primer

Posted

Jedna je stvar prenošenje vesti .. a sasvim druga kada tema postane besmisleno prepucavanje o tome kakav bi 5DII trebalo da ima ukus, koje boje da bude, i u kakvoj kutiji da dolazi.

Dokle god tema bude bila normalna diskusija, gde se na neki način mogu izneti iskustva ljudi sa 5D (tipa," ja sam imao / imam 5D i ovo mi se nije dopadalo / ne dopada, nadam se da će naslednik imati ovo i ono"), što bi nekom sutra moglo da dâ naznaku šta da očekuje od tog modela, sve je u redu.

Onog momenta kada to nestane, pitam te ja, ima li to smisla ? Ja sam mišljenja da nema, i ako se u to takva tema pretvori .. znaš i sam šta će da bude - bar što se mene tiče.

db

• 2 weeks later...
Posted

Dve godine su me ubedjivali da se prijavim na DZ a meni se nije htelo. Zao mi je sto sam popustio. Ovo mi lici na privatnu igranku gde onaj ko organizuje odredjuje ko ce sta da kaze i ne vaze isti kriterijumi za sve.

Dosao sam ovde zbog par pozitivnih likova koji stvarno daju korisne primedbe i pomoc i zbog njih vredi biti. Sto manje komunikacije sa moderatorima, duzi zivot.

Nadam se da mi nece i ovaj post obrisati jer tako bude cim im se nesto ne svidja.

Posted

O, hvala, hvala! :lol:

Zar nije tako i na ostalim forumina. Neki red mora da postoji. A i moderatori su ljudi, pa se desi da nekada pogreše. U svakom slučaju - dobrodošao!

Posted

Postavio sam post gde sam naveo da sam nov i postavio pitanje koji su nacini da se zarade pare sa fotoaparatom.

Post obrisan.

Najbolje dizajnirani sajtovi stavio sam jedan sajt.

Post obrisan iako ni oni sto su ostali ne odstupaju od iste tematike.

Samo sam naveo da me ne prozivate da nemam ni jedan post obrisan. 2 na 11 postatih

Posted
Postavio sam post gde sam naveo da sam nov i postavio pitanje koji su nacini da se zarade pare sa fotoaparatom.

Post obrisan.

Pored searcha koji daje gomilu odgovora i celog potforuma posvećenog stock fotografiji mislim da je brisanje posta najmanja stvar koja je mogla da ti se desi. To što je neko nov ne znači da ne sme da pogleda koji sve potforumi postoje ili, daleko bilo, da koristi pretragu. Upravo obrnuto - to je pravilo (6. ... koristite pretragu koja će Vam pomoći u mnogim situacijama.).

Najbolje dizajnirani sajtovi stavio sam jedan sajt.

Post obrisan iako ni oni sto su ostali ne odstupaju od iste tematike.

Da, u temi NAJBOLJE DIZAJNIRANI SAJTOVI svesno postuješ link ka sajtu uz komentar "Dizajn mu nije jaca strana". Kojom logikom se onda vodiš? Spam, samoreklama? Taj link je uklonjen zajedno sa svim drugim glupostima koje su bile kačene u toj temi.

Posted

meni se ne dopada/dopada, BRE, OCU DA PROMENIM SKIN! imal leba od toga?! :)

inace, evo, ja se stalno kacim ovde s adminima i tako to, pretim da cu maskiran da ih cekam s nozem, u mraku, oni meni da ce da mi sipaju kerozin u smederevac i tako, ima svega!

:lol: :lol: :lol:

nego, da odgovori neko za psovanje na zajtu, a? samo me kulirate. jeste ljubomorni sto izgledam bolje od vas, sta? :D ali, ozbiljno. svi psuju i kriju se iza stranih znakova, glifova, zvezdica... stvarno je jasno ko dan da niko nikog ne vredja, psujemo jer je to sastvni deo jezika, pa me zanima sta se desava s tim. ja mislim da nema potrebe braniti to, psovke su dekoracija u recenicama, zaista, kad se svedemo na samu sustinu, zar ne? pa, eto... molim za neki odgovor:)

Posted
meni se ne dopada/dopada, BRE, OCU DA PROMENIM SKIN! imal leba od toga?! :)

Nema.

Što se psovanja tiče, na stranu što to, kada se napiše ima veću težinu nego kada se izgovori takođe i stvara određenu, ne naročito lepu sliku o članu (npr. "vidi ovog nekulturnog seljaka" ;) ). Ali, važnije, psovanje nije dozvoljeno na forumu, što lepo piše i u Pravilima.

I, ne - ne smatramo da su "psovke dekoracija rečenice" već nedostatak osnovne kulture u pisanom izražavanju.

Izvod iz Pravila Dizajn Zone.

1. Poštujte druge članove, čak i kad su njihovi stavovi dijametralno različiti od Vaših. Bez vređanja, psovanja, malicioznih i dvosmislenih komentara, kao i uvreda na nacionalnoj i bilo kojoj drugoj osnovi.