Jump to content

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

huh...nadam se da nisam pogrešio mesto...

imam pitanje...

da li je moguće da na dz postoje dva člana sa istim nick-om?!

...ili ja žestoko 3pujem...

Posted

uz izvinjenje poshto stvano nisam chitao ceo ovaj thread pa ne znam da li je pisano vetj o ovome, ali da li je mogutje da klikom na "pregled novih poruka" ne prikaze svaki put 3-6 strana gde se odredjeni threadovi pojavljuju 10-ak puta(u zavisnosti koliko svezih odgovora imaju) nego da bude preglednije 'nako ;)

unapred zahvalan :)

veseli p0z

heroj_kinky

Posted

Pridruzujem se nekome sa prve strane, u vezi ironicnih i sl. odgovora pocetnicima. Kako buducim dizajnerima objasniti sta sve to podrazumeva, kako o tome razmisljati i sta je 'dobar dizajn' na kraju krajeva ako ih se demotivise/odbija u startu.

Sto se svidjanja tice - jedinstvena koncentracija profesionalaca i znalaca i jedinstvene teme (tipa Adv.). Svidja mi se misija prilicno; predlozio bi razmatranje inkorporiranja ideje zajednice.

Posted

feedback,što se tiče tripovanja,mislim da ipak nisi u pravu...

pošto vidim da si supermoderator,zamolio bih te da odeš na pregled mog profila i pogledaš u listi posetilaca dva lika sa istim nick-om..

pogledaj i njihove profile,pa mi onda reci da li je moguće da dz ima dva člana sa istim nick-om?!

nadam se da ćeš pogledati..

hvala unapred!!!

pozdrav

Posted

^ izvini. my bad.

btw. mogao si odmah da napises o kom nicku se radi, svejedno bi dobio credit bez da me dovedes u poziciju da olako srozavam sopstveni autoritet :lol:

Posted

izvini ti...nisam hteo nikakav credit,a kamoli da te dovodim u poziciju srozavanja autoriteta..

nema ljutiš?!

pozdrav :)

• 2 weeks later...
Posted

^

Opcija izmene postoji ALI samo 2 sata nakon pisanja poruke, Nakon tog perioda ta opcija više nije dostupna članova, a ovo pravilo je uvedeno zbog raznih zloupotreba. Bilo je već reči o ovome.

Anyway, ako je nešto baš jako bitno a ne možete da promenite poruku, kontaktirajte nekog od urednika i on će vam pomoći.

Posted

^ Da, da.. nisam nikad ostavio nijedan komentar pa nisam znao o cemu pricas... Razlog ce vjerovatno biti "spijecavanje zloupotrebe" a da li ce se nesto uraditi povodom toga ne znam..

Recimo da moze da se izmjeni 5 minuta nakon ostavljenog komentra u slucaju greske ili nesto sl.

• 3 weeks later...
Posted

Ima smisla, ali i po meni ne bi trebalo da bude duže od 5 minuta. Pitanje je samo da li je tehnički izvodljivo i ako jeste, koliko je to pain in the ass za nameštanje. Ako je suviše komplikovano, ne bi trebalo čačkati jer nije nešto što je od krucijalnog značaja za funkcionisanje foruma.

my 2c

Posted

ja ne volem kad mi se ignorisu teme!

ne volem kad admini krse pravila 4uma!

ne volem ruzne reci!

ne volem kad neko vredja bez razloga i baca off-spam-h8 tako sto krivi nesto potpuno 3. za neku levu stvar a to pritom s njim nema blage veze niti je vezano za temu!

volem kad drugovi clanovi drugovima clanovima daju savete i zele da pomognu!

volem kad drug clan nije korumpiran!

p.s. a koliko je sad tajming za eventualne izmene posta?

Posted

Ne volim ponasanje Abdee-a! Svaka cast coveku, i zna i ume, ali to sto on zna ne daje mu pravo da druge da je*e u zdrav mozak! Meni do sada nije nista ruzno napisao, a donekle ga i razumem, ima ljudi koji postavljaju stvarno bzv pitanja, pitanja koja su se vec vrtela po forumu, ili pitanja koja nemaju veze sa mozgom!

Resenje: Da na pitanja takvih ljudi reaguje malo stalozenije, a ne po sistemu idi u q**c, koji put po redu ista stvar...

Posted

U principu se slažem sa tobom, međutim pokušajte da razumete da smo i mi ljudi i da se nekad desi da u istom danu par ljudi postavi maleteni identično pitanje o kome se igrom slučaja do sada vodilo nebrojeno rasprava i onda dođe do eto (opet kažem slažem se) malo grubljih komentara, ali opet naš kolega to radi sa duhovito i sa (ma)stilom.