headcutter Posted April 20, 2008 Author Report Share Posted April 20, 2008 ^ Bice reseno promenom foruma u Galerije / Tehnicke diskusije / Strucne diskusije / Neobavezne diskusije sa jasnim pravilima za svaku od njih Stay tuned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny. Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 <_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Kakav je to skpetičan smajli? Treba da budeš srećan. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny. Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 A nemoj me i ti *ebati. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Ne, ne... biće divno, videćeš. Svi će biti oduševljeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny. Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 'cutteru, izvini za ovaj "smajli", stvarno mi delovalo kao sprdnja. :) Razuverili su me. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpus Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Sve pohvale za sajt imam samo jednu zamerku za administratora a to je sto jos uvek nije u Copiright removal tool ukucao Terabyte :D pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 forum softver je kupljen legalno druze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skvo Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ne svidja mi se: shto nema opcije "izmeni" poruku na svakoj temi ili je ja ne vidim To bih ispravio tako što bi: dodala opciju "izmeni" ili "edit" da ljudi mogu ako pogreshe u poruci kao ranije da je izmene hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Castro Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Kako nema? Imas "brzu izmjenu" i "punu izmjenu"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 @skvo i Fidel - opcija izmene postoji ALI samo 2 sata nakon pisanja poruke, Nakon tog perioda ta opcija više nije dostupna članova, a ovo pravilo je uvedeno zbog raznih zloupotreba. Bilo je već reči o ovome. Anyway, ako je nešto baš jako bitno a ne možete da promenite poruku, kontaktirajte nekog od urednika i on će vam pomoći. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Castro Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Pa dobro... nije to toliko strasno... Ako nesto pogrijesis dovoljno ti je 5 minuta da ispravis gresku a ti na raspolaganju imas 2 sata... Nakon toga ako imas nesto da dodas mozes i da napises poruku ispod, nece biti nista strasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skvo Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 da..pretpostavila sam da postoji neko vremensko ogranichenje poshto odma nakon pisanja postoji . ali ako neko zheli da izbrishe neki postavljen rad ..posle jednog dana ili slichno ..ne mozhe .. ok ..kontam ..ako je hica kontaktirati uradnika.. al i dalje mi je bzvz :] nisam znala da je oko toga bilo diskusije tako da je necu vishe pokretati hvala na odgovoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Postavljene teme ne mogu da se brišu. Odnosno... tehnički tema može biti obrisana, ali je takva politika kuće :). Nek svako dobro razmisli pre nego što postavi temu. Nema posle, nisam hteo i sl. pozdrav, Nemanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Castro Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Kod toga se ne slazem... Svako ima pravo da ukloni svoju temu... Svoj rad ili bilo sta drugo ukoliko to zeli... Postoji niz razloga zbog kojih jedan autor zeli obrisati temu... Vec sam rekao da je ok sve to za mijenjanje i brisanje poruka/tema ali ukoliko neko zeli da ukloni temu mislim da bi [nakon kontaktiranja nekog urednik-a] tema trebala biti uklonjena u sto kracem roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feedback Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 nije bas tako jednostavno.. Cim ti neko replicira na temu, to vise nije samo tvoja tema, vec se tu nalazi i tekst/ideja/rad/odgovor nekog drugog, pa nema logike da autor teme ima mogucnost da brise tudj trud. Vecina tema koje bi autori hteli da obrisu, zele to da urade zbog sopstvene nepromisljenosti kod postavljanja teme ili odgovaranja u svojoj temi... Neka svako promisli pre nego sto postuje i sve ce biti ok. Evo zamisli da si potrosio vreme i mozak da nekom odgovoris na temu, resis mu neki problem, das savet i sl. i da onda to nestane zato sto je taj neko zeleo da obrise temu i zajedno sa njom ono sto si pisao iz ko zna kog razloga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELLANOVA Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Ne svidja mi se sto kada mi neko obrise poruku ne stigne obavestenje ko je obrisao i razlog brisanja. Resenje: slati obavestenje i razlog brisanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 ^^^ Pravila za postavljanja oglasa u fotografskoj svaštari... između ostalog kaže: 2. Ukoliko zelite da kontaktirate prodavca/kupca ucinite to iskljucivo putem PM-a, e-maila, telefona ili nekog drugog kontakta kojeg je oglasivac ostavio , ali nikako nemojte postavljati pitanja u samoj temi. Komentari na oglas, komentari na komentare, OT, komentari na OT, komentari na pravila postavljanja oglasa će biti brisani. Ja pored ovog zaista ne vidim razlog da bilo šta dodatno objašnjavam kada obrišem komentar u oglasima. rešenje: pročitati pravila :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Castro Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 nije bas tako jednostavno.. Cim ti neko replicira na temu, to vise nije samo tvoja tema, vec se tu nalazi i tekst/ideja/rad/odgovor nekog drugog, pa nema logike da autor teme ima mogucnost da brise tudj trud. Vecina tema koje bi autori hteli da obrisu, zele to da urade zbog sopstvene nepromisljenosti kod postavljanja teme ili odgovaranja u svojoj temi... Neka svako promisli pre nego sto postuje i sve ce biti ok. Evo zamisli da si potrosio vreme i mozak da nekom odgovoris na temu, resis mu neki problem, das savet i sl. i da onda to nestane zato sto je taj neko zeleo da obrise temu i zajedno sa njom ono sto si pisao iz ko zna kog razloga... Pa djelimicno si u pravu... Tacno je sve sto si rekao [o tome nisam razmisljao] ali isto tako treba dozvoliti autoru da obrise svoj rad ukoliko to zeli... Rjesenje bi mozda bilo da se autorova poruka ukloni a da odgovori ostanu... Gledam da nadjem kompromis jer sa jedne strane autor ima pravo da svoj rad ukloni... Primjer: Ja postavim svoju fotografiju koju sam napravio u jednoj temi... Par dana nakon toga ja dobijem neku ponudu da prodam tu fotogradiju ali kupac ne zeli da se ta fotografija nadje bilo gdje na netu vec zeli da fotografija bude eksluzivno samo za njega... U tom slucaju autoru ipak treba dozvoliti da obrise temu... Ako ima korisnih odgovora ozda ih treba sacuvati a ako su odgovori "super je slika" ili "wow, bas je dobra" onda se moze cijela tema obrisati jer je autor vec vidio pozitivne komentare i to mu je dosta... Znaci treba da se nadje neki kompromis da se autoru dozvoli da obrise temu [ne direktno vec obracanjem nekom uredniku] a sa druge strane da se sacuvaju neki komentari ukoliko su konstruktivni... Ne svidja mi se sto kada mi neko obrise poruku ne stigne obavestenje ko je obrisao i razlog brisanja. Resenje: slati obavestenje i razlog brisanja. Salis li se ti? Zamisli kad bi moderatori slali svakom obavjestenja za svaku obrsanu/izmijenjenu/premjestenu temu... Pa moderatori bi visili cijeli dan na forumu kako bi nekim clanovima bilo lakse da shvate da su pogrijesili ili prekrsili pravilnik DZ... NO WAY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 ^ Nisu toliko striktna ta pravila. Nije običaj da dozvolimo brisanje teme, međutim ukoliko je delikatna situacija i nekome možda posao zavisi od toga - izaći ćemo uvek u susret ako je razumno objašnjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellena1801 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 pozz svima... zovem se jelena, idem u VI bg gimnaziju, zavrsavam drugu godinu... vec neko vreme me jako interesuje 3d arhitektura, dizajn enterijera itd... a planiram da to i studiram po zavrsetku srednje skole... jako mi se dopadaju vasi radovi (a pregledala sam ih mnogo), pa bih volela nekako da se ubacim u tu pricu (koji programi su pogodni za pocetnike itd...) ukoliko ima zainteresovanih da mi pomognu i da me uvedu u celu tu pricu, neka se jave na jellena1801@hotmail.com ili japanshop@eunet.yu... hvala unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovbranko Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ^ Pa malo si pogresila deo foruma, pa u ovoj temi sigurno neces cuti odgovarajuci odgovor, posto se tema tice sasvim drugih stvari... Pogledaj u donjem delu stranice, imas 3D sekciju, pa malo prosvrljaj. Ako ne nadjes odgovore, slobodno postavi novu temu i pitaj isto sto si ovde pitala. Inace, vrlo pohvalno sto si vec odlucila sta ces da studiras i sto se vec interesujes. Samo napred. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Predlozi i pitanja Ukoliko imate neka pitanja u vezi sa sajtom i forumom, ili neke predloge, izložite ih ovde. I to još u temi "Ja (ne) volim na Dizajnzoni..." :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukašin Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 mali off mozda, no relevantno pitanje za ovu pricu IMO. Ima li DZ neki -+zvanicni cilj/misiju, formulisanu od strane tima koji je izgradio i vodi Forum (izuzev genericne namena foruma kao takvih - odrzavanje onlajn platforme za diskusiju)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Elevacija svesti o (dobrom) dizajnu u Srbiji je jedan od glavnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts