alekba Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 sta ne volim na Dizajn Zoni? psihijatrijske slucajeve koji izigravaju moderatore, izmedju ostalog.
neu3no Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Ne volim više ovih 800px korisnog prostora i što forum nije responsive. Zastareo.
inner universe Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 sta ne volim na Dizajn Zoni? psihijatrijske slucajeve koji izigravaju moderatore, izmedju ostalog. O da... pogotovu slucajevi koji u stvari nemaju pojma o cemu pricaju a moderisu strucan forum.
Misko78 Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Anti flood vreme za čekanje između PP ili pretrage, vrlo iritantno a vidim da i drugima smeta. :puke:
nidza Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Smeta. Totalna glupost. Smeta i što nema tapatalk. Je'l upgradovan uopšte u poslednjih 10 godina ijedanput?
vili Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 E bre nidzo, pa bili praznici... ko jos radi na praznik :)
Jee Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Da stvar bude još gora državni praznik a ne tamo neki...
bamby Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Možda čovek nije primetio da je praznik? :huh:
alekba Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Da ne otvaram novu temu. Par dana nisam mogao da udjem na zonu, prvo sam mislio: pala baza ^_^ nista strasno, to se desava manje vise svim sajtovima ponekad. Medjutim kad je potrajalo probao sam sa sajtom " are this ite down" , on mi je pokazao da ste nedostupni i za njih. Nocas odem na VFX Serbia i tamo reda radi pretisnem gumb Dizajn Zona, i eto proradilo. Ne znam za razlog, nije ni bitno... mozda nekog ko se bavi tehnikalijama oko sajta ovo zainteresuje.
Trunks Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Plus hosting je radio remont servera pa si tad upao (rano ujutru), sad je sve pod kontrolom. :)
unread Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 po ko zna koji put do sad...ali ajte podebljajte prostor za PP.. pa to bar leba ne iste...ne mora neko ludilo, ali maaaalo...
alekba Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 He, he.. koincidencija slucajnosti. Izmedju refresovanja taba sa DZ i odlaska na VFX serija proslo je par minuta. To mogu da shvatim, nije mi prvi put :lol: ali tab na kojem sam imao otvorenu Zonu i dalje nije reagovao, pa sam prevukao novootvoreni na njegovo mesto ( prvo sljeva ). Tja, malo sam paranoisao, ne toliko zbog Zone neg' zbog iskustva sa kojekakim provajderima, na jednom forumu su mi banovali IP adresu..... njihov sys op ilikakogod, mi je objasnio stvar, ono sto sam ja shvatio izmedju svih tehnikalija je da je moj IP bio sumnjiv pa ga je avtomatski sistem zastite skartirao, da ne pricam o drugim sajtovima ukljucujuci i YT. Ok. sve je dobro kad se dobro svrsi, hvala na odgovoru :)
nidza Posted August 19, 2016 Report Posted August 19, 2016 Održava li neko ovaj forum, sluša li korisnike !? Antiflood za PP je skandalozan. Stiglo mi je nekoliko poruka i sad treba 5 minuta da čekam da odgovorim na svaku. Kad vidim ovakve gluposti dođe mi da obrišem nalog.
Jo Husafet Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 1. Pomalo 2. Uglavnom ne :lol: Ceka se upgrade na novu verziju.. samo se valjda negde zapelo ...
vili Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Zbog godisnjih odmora... cuj mene praznika! :mrgreen:
efabrik Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 ... okojoj firmi se radi sa toliko dugim placenim godisnjim odmorima :D
mix_NS Posted December 25, 2016 Report Posted December 25, 2016 Danas u 18:45 pokusam da posaljem PM, i dobijem poruku Niste u mogućnosti da pošaljete ni jednu privatnu poruku do Dec 25 2016, 18:49 Huh?
vili Posted December 26, 2016 Report Posted December 26, 2016 Vreme je ovde relativan pojam :mrgreen:
alekba Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Doso nam @johnyanderson u goste.... I tako, poceo da divlja ki da je ................ Sad, to sto gi niko ne skloni, je sasvim u redu i po protokolu, imaju ljdi druga posla gledaju da sve bude po redu & propisu, da neko ne talasa, ne do bog bolikiticki... ju ju. A spameri... ma aj' pali ko to jos gleda u ..... ma mislim to su trice & ku*cine za nase naucnike.... Ovi primitivci napolju nek rade s'a oce, mi sve znamo bolje. Bitno je da se ne talasa. Nego nesto me drugo zbunjiva. Lik je ocigledno turio veoma smisleno svoja $ranja. U 3D pita koji program da koristi za modelovanje, u hardveru tazi savet u vezi kompa i tako. Iako brblja na engleskom, ocigledno je da dobro zna sta radi.... Novi trend...
Elektroničar Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Da li je realno da ne postoji neki cooldown nakon kreiranja teme ili nesto slicno, kako ovi spemeri tako uspjesno preuzmu citav forum?
Elektroničar Posted December 16, 2019 Report Posted December 16, 2019 Hajte molim vas pobrisite ove spemerske teme, smijesno je sto i na ovom podforumu ima gomila "drivers license tema" koje stoje neobrisane. Neozbiljno je totalno.
5ar82 Posted December 16, 2019 Report Posted December 16, 2019 Mislis da cita neko to sto si napisao Elektronicar?
Elektroničar Posted December 16, 2019 Report Posted December 16, 2019 Neka ugase sajt jbg, nek ne kvare ono sto je nekad bio.
unread Posted December 16, 2019 Report Posted December 16, 2019 ehhh, od one zone na kojoj se visilo i moglo sto sta da se nauci. Od onih ljudi koje sam upoznao ovde tokom godina... do ovoga ... Nisam bio na zoni godinama i mislim da ce tako i ostati...jer admine bole kita...a pricalo se..da da evo sacemo da sredimo...ma bice...samo sto nije...bla bla Ali jbga. razumem i njih... ali lepo je moglo da se sredi makar dati nekome da se postara o svemu... Ovako...tuga beda jad.
Recommended Posts