marvel Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Ovo bi bilo u temi koju je postavio, kod svakog postavljacevog posta, ispod avatara... Koliko puta se zahukta tema pa se zaboravi onaj koji je celu pricu zapoceo. Na kraju skapiras da ga nigde nema. Ne bi vazilo za otvorene teme.
lvuletic Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Ali ja opet ne vidim razlog, šta bi bilo postignuto time? Kao nekoga će da gaguzi svrbica što mu stoji ime tu?
alekba Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 he, he, kad se zahukta pick.... hlm, razmena misljenja, malo ko obraca paznju da li je tu OP ( original poster ), uostalom koji ce nam, mi se snalazimo i bez njega :lol: Mada to ponekad ima smisla i opravdanja, zavisi . Ako nije prevelik problem moze se dodati, leba ne trazi.
lvuletic Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Da bre, pa pogle samo ovu temu, postavljena početkom 2008-me :D
alekba Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 ... to mi je najsladje, kad neko odgovori posle par godina, na konkretno pitanje. Ova tema, kraja nema... doduse da je naslov obrnut, ne bi sada bili na 29 strani <_<
tehnickolice Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Videh na onom canonovom forumu jako lepu sitnicu - pored imena stoji `postavljac teme`/za konkretnu temu/ Cesto se rasprava raspline, neko bi dao coveku odgovor ali ga odvuce flame ili gomila nepotrebne price. A i donekle bi obavezalo postavljaca da ispostuje ljude koji mu odgovaraju. Mislim da bi bilo korisno... nisam znao da je obaveza da se odgovara na komentare postavljene slike. pa i negativne ja upravo ovih dana imam lose iskustvo po tom pitanju i jednostavno ne zelim da repliciram, jer diskusija nije frendli i ne zelim da takvima pruzam priliku i materijal za sledeci talas dakle, po meni, nemam obavezu da odgovorim na ono sto mi se ne svidja, ili se ne slazem sa time. kritika ok, moze, ko zna da se izrazava dovoljan mu je jedan post i to je to, a kad za tim krene niz nefrendli postova...vec vidjeno i nisam u obavezi da cenim takve da ostanemo u temi pravila i bon ton na forumu! ha, ha, ha
hellenic Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Ce sklanja li vec neko ovu dedamraz kapicu gore levo ili cekamo sledecu novu godinu.... :D
BoneHead Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Znas kako, bolje na vreme da se stavi, da se ne bi posle u svoj toj pretpraznicnoj frci i jurnjavi zaturila negde. :D
Elektroničar Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Ja volim DZ, al majkumu, sto mora na listanje tema clana uvek da mi izbaci gresku kako flood-ujem. Ne flood-ujem, leba mi, samo sam jednom kliknuo, vec milion puta, ali svaki put moram da cekam 20s, pa onda refresh, a nema potrebe realno...
Duh sa sekirom Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Ja se vec zalio na to, pre celih godinu i kusur dana ali izgleda nema svrhe...
Elektroničar Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Ja se ne razbiram u to preterano, al to su fazon dva zahteva od servera, namesto jednog, kopcam da nije organska hemija da se otkloni, a valjalo bi...
vili Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Bice reseno... sa prvim sledecim apdejtom IPB-a :mrgreen:
Christopher Carrion Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Paralelno se radi i na sajtu, imajte malo strpljenja.
BoneHead Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Imajte obzira, leto, godisnji odmori i tako to... strpite se... :D
Jo Husafet Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Jel i odmori spadaju u "frku oko praznika" :unsure:
Boris Zonjić Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Sve je super na DZ-u, posebno skin - narandžasta je odlična! :)
inner universe Posted October 20, 2015 Report Posted October 20, 2015 Meni je mnogo gadno i degutantno sto je ovakav nacin izrazavanja i tip humora/vrcavosti sasvim prihvatljiv ovde moderatorima, a na stranu sto ima i mladjish posetilaca. http://prntscr.com/8tdjyz
srkis13 Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 Kako da se obrise account na dizajn zoni?
vili Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 Nikako. Cak i da dropujes bazu, postoji backup :D
bamby Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 Kako nikako? Gde je onda nestao ovaj član? :mrgreen:
srkis13 Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 Da li je moguce da ne moze da se obrises?
unread Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 Generalno. Sta se desi na internetu - ostaje na internetu...
Jo Husafet Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Nikako. Cak i da dropujes bazu, postoji backup :D
Recommended Posts