LuckyBug Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Vi jos niste pobrisali te spam postove od Suzane ?
t@urus Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Uveli smo limit dok nas je gađao onaj spambot, da mora da prođe 10 minuta između slanja dve privatne poruke. Smanjiću uskoro, samo mi recite da li se to dešava kada hoćete da pošaljete 2 poruke za redom? Mislim da drugi put čak nisam hteo da odgovorim drugi put u roku od 10 minuta. Skoro da sam siguran da je tako. Čak sam imao i slučaj da mi je po čitanju izbrisao privatnu poruku na koju sam hteo da odgovorim. Čini mi se da je sad sve OK.
Odysseus Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 .... ej Od - jes li mozda uspeo da procitas sta sam napiseo? bas sam bio inspirativno prenadahnut... leglo mi ....ako nisi - steta....cak se i meni svidelo - sta to moze da izleti iz dubine....;-) eh , samo je jedna Suzana.... Eh, dođavola, nisam (pročitao). :D :)
amaNS Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Ne volim kada autor obrise svoje radove iz teme, mada mozda samo ja ne vidim okacene fotografije na buketu? :unsure:
BT Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Za to sledi warn (za početak) što je i član i dobio.
LuckyBug Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Mozda malo preterujete, ono ljudi vam spamuju po forumu pa cak i ne brisete njihove teme.
alekba Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 Imageshack je poceo da naplacuje usluge, ne znam detalje, verovatno je u nekom osnovnom paketu ogranicena kolicina slika. Dosta ljudi je pobrisalo ne samo radove za Zonu nego i licne&privatne. Jedno vreme nisam mogao ni da pogledam slike sa Imageshhh, davao mi je samo opciju za download.... pa sad kad udjem u post nekog foto skljocala treba da skinem 20 slika samo da bi ih pregledao? Masa postova ne samo u foto sekiji je ostala bez radova, ali nije to njihova krivica, sila boga ne moli.
IronStar Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 @Trunks Je l' doslo to uskoro? :unsure: EDIT: Sad mi kaze: Sledeće greške su pronađene Ne postoji takav član - proverite ime koje ste uneli i pokušajte ponovo. Ova privatna poruka nije poslata Em... :huh: EDIT2: Proradilo kad sam dodao na listu prijatelja. :huh:
Trunks Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 @IS: nikad bliže. :) http://community.invisionpower.com/topic/4...ady-for-ips-40/ Čekamo betu da bismo preveli i skinovali na vreme, tad se rešavaju bukvalno svi issues koji postoje na ovoj verziji foruma.
zabicac3.bg Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Da li još neko ima problem sa pregledom dodatih fajlova? Npr. U oglasima. Kada kliknem na fajl, pojavi mi se ovo.... U čemu grešim? :blink:
t@urus Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Moraš da imaš 30 postova da bi postavio oglas. Pročitaj pravila.
Chegevara Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Jedno pitanjce. :) Greška: Niste u mogućnosti da pošaljete ni jednu privatnu poruku do Jun 21 2014, 23:58 Da li je problem da se vrijeme izmedju dvije privatne poruke makar malo smanji, eventualno da se za clanove perko 100 komentara ukine ovo ogranicenje jer pretpostavljam da je razlog uvodjenja cesta pojava spam botova/poruka?
t@urus Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Bilo je 10 minuta zbog spambotova, kad je Trunks prošli put bio ovde na temi. Sad ne znam šta je frka...
t@urus Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Ali ako šalješ više od dve poruke u 10 minuta forum misli da jesi. :P
Chegevara Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Bas me briga, docekao sam 23:58. Idem sad da kuckam PP, ne moras se truditi da mi opet odgovoris. :) :) :)
KalibracijaMonitoraNS Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Ja ne volim što ne mogu da nađem opciju pretrage tema u kojima sam ostavio poruke. Na drugim forumima ukucam svoj username, i hronološki dobijem prikaz tema u kojima sam učestvovao, pa po boji linka vidim da li je negde bilo nekog odgovora ili ne. Ovde vidim samo pregled svih novih poruka na forumu... Da li mi je nešto promaklo?
KalibracijaMonitoraNS Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Ovaj link ili napredna pretraga. :) Ah sad vidim. Bio sam kliknuo na Pretraga pa onda na Više opcija pretrage, video da nema polje za username, pa nisam ni primetio da opet ima dugme Više opcija :rolleyes: Hvala na odgovoru. pametan bre ovaj spam boot ^_^ :P
zabicac3.bg Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Moraš da imaš 30 postova da bi postavio oglas. Pročitaj pravila. Neću da postavim oglas. Hoću da vidim fotografiju iz oglasa :blink:
Jo Husafet Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 argh. skapirah. Fotografija je pretpostavljam ubacena kao attachment?
zabicac3.bg Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Jeste :D I kada kliknem na attachment prebaci me na novi prozor i ovo se pojavi.... Desila se greška. Ako niste sigurni kako se koristi ova opcija, ili ne znate kako ste dobili ovu grešku, pokušajte da pretražite Pomoć. Greška: Nemate dozvolu da koristite ovu opciju. Ako niste prijavljeni, molimo Vas da to uradite ispod.
Duh sa sekirom Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Vec danima kad odem na svoj profil, ili bilo ciji drugi i iz padajuce liste ispod slike clana odaberem opciju pronadji teme clana dobijem ovu poruku Uključena je flood kontrola. Molimo vas da sačekate bar 20 sekundi pre nego što pokušate ponovo. Sacekam 20 sekundi i vishe i ako ponovim isti proces opet isto, ali ako uradim refresh otvori mi spisak tema, ovo nije pre tako bilo. Ili ja nesto gresim ili sta?
t@urus Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Bilo je uvek, uvek čekam 20s i uradim refresh. I mene malo nervira...
Recommended Posts