Jump to content

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Uveli smo limit dok nas je gađao onaj spambot, da mora da prođe 10 minuta između slanja dve privatne poruke. Smanjiću uskoro, samo mi recite da li se to dešava kada hoćete da pošaljete 2 poruke za redom?

Mislim da drugi put čak nisam hteo da odgovorim drugi put u roku od 10 minuta. Skoro da sam siguran da je tako. Čak sam imao i slučaj da mi je po čitanju izbrisao privatnu poruku na koju sam hteo da odgovorim. Čini mi se da je sad sve OK.

Posted
.... ej Od - jes li mozda uspeo da procitas sta sam napiseo? bas sam bio inspirativno prenadahnut...

leglo mi ....ako nisi - steta....cak se i meni svidelo - sta to moze da izleti iz dubine....;-) eh , samo je jedna Suzana....

Eh, dođavola, nisam (pročitao). :D

:)

Posted

Imageshack je poceo da naplacuje usluge, ne znam detalje, verovatno je u nekom osnovnom paketu ogranicena kolicina slika. Dosta ljudi je pobrisalo ne samo radove za Zonu nego i licne&privatne. Jedno vreme nisam mogao ni da pogledam slike sa Imageshhh, davao mi je samo opciju za download.... pa sad kad udjem u post nekog foto skljocala treba da skinem 20 slika samo da bi ih pregledao? Masa postova ne samo u foto sekiji je ostala bez radova, ali nije to njihova krivica, sila boga ne moli.

Posted

@Trunks

Je l' doslo to uskoro? :unsure:

EDIT: Sad mi kaze:

Sledeće greške su pronađene Ne postoji takav član - proverite ime koje ste uneli i pokušajte ponovo. Ova privatna poruka nije poslata

Em... :huh:

EDIT2: Proradilo kad sam dodao na listu prijatelja. :huh:

Posted

Jedno pitanjce. :)

Greška:

Niste u mogućnosti da pošaljete ni jednu privatnu poruku do Jun 21 2014, 23:58

Da li je problem da se vrijeme izmedju dvije privatne poruke makar malo smanji, eventualno da se za clanove perko 100 komentara ukine ovo ogranicenje jer pretpostavljam da je razlog uvodjenja cesta pojava spam botova/poruka?

Posted

Ja ne volim što ne mogu da nađem opciju pretrage tema u kojima sam ostavio poruke. Na drugim forumima ukucam svoj username, i hronološki dobijem prikaz tema u kojima sam učestvovao, pa po boji linka vidim da li je negde bilo nekog odgovora ili ne. Ovde vidim samo pregled svih novih poruka na forumu... Da li mi je nešto promaklo?

Posted

Jeste :D

I kada kliknem na attachment prebaci me na novi prozor i ovo se pojavi....

Desila se greška. Ako niste sigurni kako se koristi ova opcija, ili ne znate kako ste dobili ovu grešku, pokušajte da pretražite Pomoć.

Greška:

Nemate dozvolu da koristite ovu opciju. Ako niste prijavljeni, molimo Vas da to uradite ispod.

Posted

Vec danima kad odem na svoj profil, ili bilo ciji drugi i iz padajuce liste ispod slike clana odaberem opciju pronadji teme clana dobijem ovu poruku

Uključena je flood kontrola. Molimo vas da sačekate bar 20 sekundi pre nego što pokušate ponovo.

Sacekam 20 sekundi i vishe i ako ponovim isti proces opet isto, ali ako uradim refresh otvori mi spisak tema, ovo nije pre tako bilo. Ili ja nesto gresim ili sta?