rastamon Posted May 3, 2014 Report Posted May 3, 2014 Evo ja ću prvi da ti odgovorim Luka. Mene recimo izuzetno nerviraju oglasi koji nemaju cenu ... Pa jbt, što je toliko teško da se napiše neka početna cena ? Šta sam ja, baba Vanga, pa da pogađam u kom je prodavac tripu ? Ima raznih ljudi, i onih normalnih, koji bi da nešto prodaju, a i onih drugih, koji bi da zarade besne pare ... Kada oglas ima cenu, odma' si načisto kojoj od ove dve grupe pripada prodavac ... i ne gubiš svoje dragoceno vreme na dopisivanje/ubeđivanje sa raznim pacijentima ...
lvuletic Posted May 3, 2014 Report Posted May 3, 2014 Meni je lakše da mu spustim cenu ako je nije naveo. Opet, ako navede neku 50% višu od realne, neću ni da ga ga pitam. Ovako nema cene, ja znam o čemu se radi - Batice, može za tolko i tolko? Može (li ne može). Može za toliko. Onda donosim odluku. U stvari mi je sve jedno, ali nikada nisam imao problem sa oglasima koji nemaju cenu. Kad mi napiše cenu, znam da u 95% slučajeva ne mogu da platim onoliko koliko sam ja zamislio da to vredi :D Još kad mi napiše cena OKO toliko_i_toliko... Ma dobro i da mora da ima cenu, iako ja i dalje ne vidim svrhu forsiranja tog pravila, ali ono zagledanje u sitna crevca, posebno ono da se brišu stariji od mesec dana. Koga boli uvo? Kako je već rečeno, ako ti smeta oglas star pola godine i zoveš osobu koja je tada nešto prodavala i očekuješ da to nešto uvek još prodaje, onda imaš problem u glavi, a ne sa time što se ne brišu stari oglasi. Doduše, 1. Da bi ti smetali stari oglasi moraš da imaš neki problem u glavi 2. Da bi zvao stare oglase moraš da imaš neki problem u glavi nužno sledi: ako si zvao stare oglase, logički sledi da ti oglasi stariji od mesec dana smetaju, dakle imaš dvostruki problem u glavi :D
Mikri Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Mojne tako, eto ja sam prodao pre nedelju dana objektiv koji je na foto-berzi (ej tamo gde spamuju ko nenormalni), jer je lik pretpostavljam koristio pretragu, video da oglas nije obelezen sa "prodato", i nazvao me....sutradan se nasli i obavili transakciju. Oglas je bio oko mesec dana star, tako da je bio zakopan na ko zna kojoj strani :) Ja isto kao i rastamon, volim da vidim cenu. Da znam odmah na cemu sam. Nije mi bas jasna tvoja logika, jer to sto neko nije stavio cenu, ne znaci da ces moci nuzno da se cenkas i da nesto kupis za onoliko koliko si zamislio (gore/dole koji dinar), a i obrnuto, ukoliko postoji cena, ne znaci da je konacna, isto tako moze da se doda: cena nije fiksna, pa ces znati da li mozes da spustis istu :) Sto se tice starijih oglasa, realno ih i ne brisemo. Bas iz tog razloga, bar ovde na Zoni niko ne gleda stare oglase, a i meni je bezveze da analiziram kog datuma je bio zadnji bump pa da brisem...nepotrebno skroz.... Btw, ne znam ko je odredjivao pravila, ali nisam ja u svakom slucaju :)
Duh sa sekirom Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 ... isto tako moze da se doda: cena nije fiksna, pa ces znati da li mozes da spustis istu :) Meni nikad nece biti jasno, zasto stavis cenu i onda napises nije fiksna (valjda zato sto je kupcu lepo kad zna da moze da je spusti u startu i sto je kupio nesto po nizoj ceni nego sto je trazena, pa je kao zadovoljan kupovinom), jer to automatski znaci da to neces prodati po toj ceni, logicno, svako ce da pozove i da pita koja je najniza, ili da ponudi neku nizu od te. Cemu onda to - nije fiksna? Stavi odmah cenu krajnju, pa ako neko zeli to da kupi posle pregleda, pipanja, razgovora itd. moze da ponudi nizu cenu, a onda sledi dogovor... I ja sam za to da se uvek zna cena a ne da mi se tu nesto mulja... :)
Mikri Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 E vidis u mom prethodnom postu, upravo objektiv koji sam prodao, prodao sam za cenu koju sam naveo, cena nije bila fiksna tj bila je podlozna eventualnoj korekciji, ali kupac nije ni pocinjao, jednostavno pogledao objektiv, izvadio pare i cao zdravo :) Sta znam, treba biti posten sa ljudima, ako je nekom bitno da relativno brzo proda, on ce staviti da cena nije fiksna, ali se isto tako moze desiti da je pocetna cena vec ok i vec je bolja nego neke druge ponude, tako da ne mora nuzno da se spusta. Neka je spustaju oni koji zele da prodju sto jeftinije. Ako je cena vec u startu ok, ja se ne bih grbavio za dodatnih 5 evra ako ili slicno (grbavio bih se u slucaju da mi je budzet bas tesan), kao sto neki rade. Nazovite me ludim, ali meni je to losa karma :)
openminded77 Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 Cemu sluzi Forum Poslovne ponude kad ne mogu postaviiti oglas za posao???????????
openminded77 Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 S obzirom da neobjavljivanje oglasa za honorarni posao rok je skracen samim tim realizacija ugrozena bespredmetno je da sada ponovo pokusavam sa objavom oglasa, sl put radicu to na drugim sajtovima , hvala.
Jo Husafet Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 Znam, naravno, nego sam mislio da i mi, koji nismo moderacija, mozemo priskociti u pomoc, sigurno ima ljudi koji bi pomogli, ako vi nemate dovoljno vremena. A mislim da bi bilo bas lepo i korisno imati nesto sto nije native IPBoard, za pristup sa mobilnih uredjaja. Ako si mislio nesto tipa Taptalk i tome slicno, bilo je govora o tome ali se nesto slabo napredovalo. Sigurno su ovo videli i drugi pa ako je neko od admina zainteresovan (znam da je neko nesto pominjao), neb' bilo lose da se javi.
Darkves Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 Isto, mrzi me da pravim prtscr. http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showuser=52483
Mikri Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 Neki spam? Treba prijaviti adminima, da banuju tog clana.
IronStar Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Ja ne volim sto je u zadnje vreme Zona brza i stabilna kao baba sa stakama. Znam, znam gomila korisnika, veliki server load, spambotovi itd, itd ali majku mu...
Trunks Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Spambotovi su nas ubili u poslednje vreme, ovaj zadnji downtime je bio da bismo ih očistili. Sada bi trebalo da je brže, a momci iz Plusa nas stavljaju na jači server ovih dana pa ćemo se lakše izboriti i sa server load-om.
t@urus Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Ovo mi se pojavljuje posle svake privatne poruke. Ne mogu da odgovorim 10 minuta. Ne znam u čemu je problem... Greška: Niste u mogućnosti da pošaljete ni jednu privatnu poruku do May 31 2014, 15:28
Mikri Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Meni se ovo 2 puta desilo, sad nedavno i bas me iznenadilo. Bile su mi poruke popunjene oko 96%, kad sam obrisao nisam imao tih problema, ali nemam pojma da li ima neke veze, nema mi logike da ima....
t@urus Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Meni bilo 99%, sad je 96% moguće da je zbog toga al reko' da prijavim. :)
zklop Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 hej, znaci nije prolupo moj nalog....otkad sam ja ovo spomenuo....ima vec----bar 127 sati!
LuckyBug Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Neka neko zaustavi Patuljicu, mozda nije bot ali je definitivno smarac par ekselans.
zklop Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 a jes' bio na graficki dizajn? , danas... ajd tamo - lepa neka Suzana... ja joj dusu otvorijo.. sve na izvolte
Odysseus Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 ^ O, Su-za-naaaa, ne plači mi ti ..... :mrgreen:
Trunks Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Ovo mi se pojavljuje posle svake privatne poruke. Ne mogu da odgovorim 10 minuta. Ne znam u čemu je problem... Uveli smo limit dok nas je gađao onaj spambot, da mora da prođe 10 minuta između slanja dve privatne poruke. Smanjiću uskoro, samo mi recite da li se to dešava kada hoćete da pošaljete 2 poruke za redom?
zklop Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 ^jeste shefe. ej Od - jes li mozda uspeo da procitas sta sam napiseo? bas sam bio inspirativno prenadahnut... leglo mi ....ako nisi - steta....cak se i meni svidelo - sta to moze da izleti iz dubine....;-) eh , samo je jedna Suzana... a sigurno je ^^^^ Lakiju i ljubav izjavljivala - zato dize frku...mozda nije dala, mala...
Recommended Posts