freehand Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Zar nije to Sv. G. Branislav onomad osnovao sa sedištem u Hram-hotelu "Vojvosina?!
banne Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 ^ vidis, potpuno sam zaboravio na to :ph34r:
Dr Bouz Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 evo i ja chu biti dobar, + ochitachu jednog ochenasha, al' nek se dugme zameni (i ja par x obrisao poruke umesto "odgovori" :lol: ). mada, realno, ne spada bash u kategoriju "ne volim..."(do te mere da bi qkao o tome)
Trunks Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Pozabaviću se time, super je sugestija, čovek rekao konkretno šta mu smeta. :)
okmijun Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Pozabaviću se time, super je sugestija, čovek rekao konkretno šta mu smeta. :) Kad?
okmijun Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Kad stignem. Super, sto ste onda uopste i postavljali ovaj topik? Kakva arogancija, za jedno dugme ne treba mesec dana vec dobra volja.
Trunks Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Nema arogancije, pitao si i odgovorio sam ti. Pored dobre volje treba i vremena da se čovek snađe u IPB template sistemu, bekapuje sve što treba i napravi da radi, pri tom ne oštetivši ništa. :) Da ne spominjem to što je u međuvremenu izašla nova verzija foruma i već se radi na novom skinu za nju, pa su ove manje stvari zapale u drugi plan. Nisu nestale ali nisu prioriteti pa je malo teže naći vremena pored stalnog posla, godišnjeg odmora, moderisanja foruma itd.
freehand Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Nema arogancije, pitao si i odgovorio sam ti. Pored dobre volje treba i vremena da se čovek snađe u IPB template sistemu, bekapuje sve što treba i napravi da radi, pri tom ne oštetivši ništa. :) Za ovo nađeš nekog ko zna. Predlažem da napraviš oglas u "Poslovi i ponude", možda još ima lakovernih. Da ne spominjem to što je u međuvremenu izašla nova verzija foruma i već se radi na novom skinu za nju, pa su ove manje stvari zapale u drugi plan. Nisu nestale ali nisu prioriteti pa je malo teže naći vremena pored stalnog posla, godišnjeg odmora, moderisanja foruma itd. A kad se baviš nečim ozbiljnim?
okmijun Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Nema arogancije, pitao si i odgovorio sam ti. Pored dobre volje treba i vremena da se čovek snađe u IPB template sistemu, bekapuje sve što treba i napravi da radi, pri tom ne oštetivši ništa. :) Da ne spominjem to što je u međuvremenu izašla nova verzija foruma i već se radi na novom skinu za nju, pa su ove manje stvari zapale u drugi plan. Nisu nestale ali nisu prioriteti pa je malo teže naći vremena pored stalnog posla, godišnjeg odmora, moderisanja foruma itd. ok
Urbana_Legenda Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Meni se nimalo ne dopada sto je Johhny postao urednik na GD. Nadam se da ce novi izgled foruma dobiti bolji i ljepsi izgled nego sto je to sada slucaj. Sredite da prozor u kome se pisu "brzi odgovori" radi u Operi.
johnny. Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 ^ Daj jedan razlog. Cilj mi je da svi budu zadovoljni funkcionisanjem GD-a. Svaki predlog koji može podići kvalitet tog podforuma i unaprediti način uređivanja istog, je dobrodošao.
DYNABLASTER Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 da, odma si zakljuco temu 99Designs iako nisi morao, mogao si lepo da kazes/opomenes- e ljudi ajde malo vise radova a manje baljezganja i to je to
Urbana_Legenda Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Dzoni, recimo to sto je rekao Dynablaster. To mi se nimalo nije dopalo. Zato i moja reakcija. Mozda je prijedlog da se suvisni postovi (koji nemaju veze sa temom) brisu, a ne da se zakljucavaju.
johnny. Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 A šta ćemo sa činjenicom da sam za 5 dana svog urednikovanja naišao na 4 žalbe na stanje i postojanje te teme (dok je bila otključana) i na 2 žalbe (uključujući i ovu tvoju) na zaključavanje teme? EDIT: @Urbana_Legenda Napisao sam tamo da je tema privremeno zaključana, dok se glave ne ohlade. Mislite da bi se glave ohladile iz momenta mojom rečenicom "dajte malo više radova a manje baljezgarenja"? Kada se tema pročisti (a trebaće vremena za to) biće (verovatno) ponovo otključana. Mada, moj lični stav je da nema potrebe da se tamo kači svaki rad. Dobro je da postoje linkovi ka profilima i statistike i iskustva, to može biti od koristi. A da svako kači svaki rad i pita za mišljenje, mislim da nema potrebe.
lunatico Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Graficki dizajn konacno ima urednika. dovoljno za pocetak reforme :)
justyce Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 * * * Ne svidja mi se: <način prikazivanja odgovora, treba da se klikne da bi se video odgovor> To bih ispravio tako što bi:<obično prikazivanje, kad otvorim temu da su izlistani svi odgovori> * * *
GvozdeN Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Fali radova!? Sem fotki, toga ima uvek. Ovde se ozbiljno pljucka, pa prosecni radovi ( od kojih se zivi ) ne stignu da ugledaju ni minut poruge il saveta. e da i naravno nema copycat-a, sem ako se dokaze, a i to je diskutabilno jel da!? Eto ja ne volim na Dz dvolicnost. Neki od nas zive od crtanja dok neki prozivljavaju to.
sh_ Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Jel to admini namerno kuliraju malu grupu ljudi sa 3d podforuma, u cemu je fora? :)
:HGT: Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 1. Ne volim sto 3D nema moderatora :) 2. Ne volim sto admini namerno kuliraju malu grupu ljudi sa 3d podforuma :)
Christopher Carrion Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Biće. Neki ljudi su već bili kontaktirani ali nisu imali vremena i volje da se time bave. Tražimo dalje.
Bankar Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 ja volim sto je zona lep sajt, ima zenski, ima sve!:)
Recommended Posts