Jump to content

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evo i ja chu biti dobar, + ochitachu jednog ochenasha, al' nek se dugme zameni (i ja par x obrisao poruke umesto "odgovori" :lol: ). mada, realno, ne spada bash u kategoriju "ne volim..."(do te mere da bi qkao o tome)

• 4 weeks later...
Posted

Nema arogancije, pitao si i odgovorio sam ti. Pored dobre volje treba i vremena da se čovek snađe u IPB template sistemu, bekapuje sve što treba i napravi da radi, pri tom ne oštetivši ništa. :)

Da ne spominjem to što je u međuvremenu izašla nova verzija foruma i već se radi na novom skinu za nju, pa su ove manje stvari zapale u drugi plan. Nisu nestale ali nisu prioriteti pa je malo teže naći vremena pored stalnog posla, godišnjeg odmora, moderisanja foruma itd.

Posted
Nema arogancije, pitao si i odgovorio sam ti. Pored dobre volje treba i vremena da se čovek snađe u IPB template sistemu, bekapuje sve što treba i napravi da radi, pri tom ne oštetivši ništa. :)

Za ovo nađeš nekog ko zna. Predlažem da napraviš oglas u "Poslovi i ponude", možda još ima lakovernih.

Da ne spominjem to što je u međuvremenu izašla nova verzija foruma i već se radi na novom skinu za nju, pa su ove manje stvari zapale u drugi plan. Nisu nestale ali nisu prioriteti pa je malo teže naći vremena pored stalnog posla, godišnjeg odmora, moderisanja foruma itd.

A kad se baviš nečim ozbiljnim?

Posted

ok

Posted

^ Daj jedan razlog. Cilj mi je da svi budu zadovoljni funkcionisanjem GD-a. Svaki predlog koji može podići kvalitet tog podforuma i unaprediti način uređivanja istog, je dobrodošao.

Posted

A šta ćemo sa činjenicom da sam za 5 dana svog urednikovanja naišao na 4 žalbe na stanje i postojanje te teme (dok je bila otključana) i na 2 žalbe (uključujući i ovu tvoju) na zaključavanje teme?

EDIT:

@Urbana_Legenda

Napisao sam tamo da je tema privremeno zaključana, dok se glave ne ohlade. Mislite da bi se glave ohladile iz momenta mojom rečenicom "dajte malo više radova a manje baljezgarenja"? Kada se tema pročisti (a trebaće vremena za to) biće (verovatno) ponovo otključana.

Mada, moj lični stav je da nema potrebe da se tamo kači svaki rad. Dobro je da postoje linkovi ka profilima i statistike i iskustva, to može biti od koristi. A da svako kači svaki rad i pita za mišljenje, mislim da nema potrebe.

• 2 weeks later...
Posted

* * *

Ne svidja mi se: <način prikazivanja odgovora, treba da se klikne da bi se video odgovor>

To bih ispravio tako što bi:<obično prikazivanje, kad otvorim temu da su izlistani svi odgovori>

* * *

Posted

Fali radova!? Sem fotki, toga ima uvek.

Ovde se ozbiljno pljucka, pa prosecni radovi ( od kojih se zivi ) ne stignu da ugledaju ni minut poruge il saveta. e da i naravno nema copycat-a, sem ako se dokaze, a i to je diskutabilno jel da!?

Eto ja ne volim na Dz dvolicnost. Neki od nas zive od crtanja dok neki prozivljavaju to.