Jump to content

Novine


Recommended Posts

Ovo su neke od uvedenih novina.

 

1. Video BBKod

Ako želite da ubacite snimak sa nekih popularnih video sajtova (youtube, google video itd.), možete da koristite [ VIDEO ] BBkod. Koristi se na ovaj način:

Primer: [video]http://www.youtube.com/watch?v=5pEmX1y2pr4[/video]

Takođe, može se uneti i preko novog video dugmeta (rte-video-button.png) koje neće raditi dok ne pritisnete CTRL+REFRESH da bi se opet učitao JavaScript. Bilo bi lepo da ne zloupotrebljavate ovu novinu, jer ukoliko se na jednoj stranici nađe više od 4 video snimka, većina korisnika će imati problem sa učitavanjem te stranice. Dakle, koristite ga samo kad za tim ima potrebe.

 

2. Brisanje željenih foruma iz Pregleda novih poruka

Ukoliko forumu često pristupate preko "Pregleda novih poruka" a ne želite da vidite ažurirane forume koje ne pratite, onda možete koristiti "Blok foruma" opciju, koja se nalazi u vašem kontrolnom panelu (Moje kontrole) a zatim Blok foruma (desno, u Opcijama).

 

3. Potpisi

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=46282

 

4. Reklame

Nemojte da se brinete zbog velikog broja reklama u dnu foruma, to je vrlo privremeno. Ubacili smo ih samo da bismo mogli da vidimo koji sistem nam najviše odgovara.

 

Radi se i na RSS feed-u za svaki forum, ova tema će biti ažurirana kad se završi. Hvala.

Link to post
Share on other sites

moze neki kompromis da se napravi povodom potpisa? mislim, Dizajn zona je, ne kakvi politicki, oratorski ili sta vec forum....moramo negdje da se izrazimo...potpisom itd... slazem se ja s tim da treba da bude limitiran, ali eto mozete da navedete limit kao za avatare: dimenzije X x Y, tezina fajla - max XYZkb, itd....liniju ili 2 za potpis i td.... a ne da ih ukinete...to je bre radikalno... ima foruma na kojima su potpisi ograniceni tim dimenzijama itd.. i fino izgledaju....aj porazmislite malo o tome...mislim cimao sam se oko juzerbarova...i sad ne mogu da ih kacim....baaah

 

inace, palac za jutjub

Link to post
Share on other sites

Pohvale za promene, bash je sad kul, samo da istrazim zasta sluze opcije prijatelji :) Posto me je dodao onaj gangster Dzi. :)

Super sto vise nema slika za potpise. Neki dan sam otisao ne neki strani 3d forum i poludeo sam, tamo stavljaju u potpise animacije 800x600 uzas, tesko covek moze da se privikne na takvu anarhiju kad dodje sa ovako spartanski uredjenog foruma :)

 

Cheers!

Link to post
Share on other sites
3. Potpisi

Imamo nova pravila koja se tiču potpisa. Naime, slike su od sad zabranjene, i imate mogućnosti da napišete jedan red teksta u kom su dozvoljeni linkovi. Ovo smo morali da uvedemo zbog sve gore situacije sa potpisima, ljudi su stavljali čitave romane kao i slike širine 500 piksela i težine 1 mb. Svi potpisi su obrisani, tako da ćete morati da stavite nov potpis, izvinjavamo se na neprijatnosti.

Jedan red ili jedan paragraf?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...