crnamrlja Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 covek inace radi za Magnum a slika [istovremeno] sa vise Olympusa c5050, 5060 i 8080... http://www.robgalbraith.com/bins/multi_pag...cid=7-6468-7844
Tolimir Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 I ne svidja mi se ona galerija sa KLA...mediji...mediji...
feedback Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 hm, veoma zanimljivo, s tim sto ne mogu da primenim neke od caka jer mi fali jos 1 oly oko vrata (sa skracenim kaisem)
crnamrlja Posted July 22, 2005 Author Report Posted July 22, 2005 Tolimire, nisam ni primetio da je covek bio i na Kosovu. Ipak, ne vidim sta tim slikama fali.
Abdee Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 khm, khm... I onda nek neko kaze da mali digitalci ne valjaju :lol: RESITE OVO SA KLA NA PM. Svaki politicki OT ce biti obrisan.
Tolimir Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Sorry...stop politici... Inače fotke su odlične! Pregledao sam celu kolekciju...ne svidjaju mi se baš sve ali većina mi se svidja...
Rah Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Video sam neke od ovih fotki u, ja mislim, american photo magazinu, znatno vece i pazljivo odstampane. Skidam kapu kompaktnim Olyjima. Imaju dobar kontrast i solidnu dinamiku, cini se. Moje jedino iskustvo sa Olyjem je neki UZ 10X optical zoom, ne secam se modela, pre par godina. Imao je neverovatno dobro rukovanje i bio strasno brz. Jedina mana je bio noise na visim iso. Abdee nemoj da shvatis ovo kao kritiku, ali zanimljivo mi je kako munjevito reagujes antipoliticki! :) Pozdrav svima.
Recommended Posts