Jump to content

NIKON D300 - test

achro

Recommended Posts

Imam ja jedno pitanje ( sto mi je kao vlasniku D300, ali ne dovoljno kompetentnom za ocenjivanje kvaliteta testova ;) ipak dozvoljeno ) - je l' ovo test ili prevod par stranica obilatog uputstva za upotrebu ?

Gde su fotke koje govore o unapredjenom ( ili ne :rolleyes: ) senzoru, kao i DR istoga, primeri AF sistema, primeri upotrebe LV-a, broj opcija za cuvanje predefinisanih modova, ucitavanje istih preko kartice i td, td, td...

Gre'ota je ne 'rastaviti ga i ponovo sastaviti' - aparat, naravno ... :)

p.s.

Samo onako...drugarski pitam...

Zaboravio si ( ili ne ) ovog - :) kada trazis pomoc od nekog... :)

-Ja sam uvek tu ( bez ikakve nadoknade, potpisa mog imena i slicnih sranja koja me ne zanimaju u zivotu ) da ti pomognem sta god da ti zatreba ( vezano za test, a i inace u zivotu ) .

-Pretpostavio sam, vezano za razloge, ( koje si sam naveo ), zato ih ni jednog jedinog momenta nisam pomenuo ( u prethodnom postu ), aludirao ili bilo sta slicno.

-Pretpostavka 2 - sve to da si ozbiljno mislio ( oko pomoci ) - izvoli moj externi hard na kome imam oko 30 GB fotki ( nacinjenih ne testirajuci :rolleyes: aparat-vec upotrebljavati ga u njegoviim i mojim, svakodnevnim situacijama ) pa gledaj, odaberi itd...ili da idemo da setamo, caskamo i fotkamo ( samo bez tuce-molicu lepo ) ;)

-Tebi nedvosmisleno svaka cast sto si se upustio u sve to ( ja ne bih umeo-u zivotu ) i ne primaj komentare ( na prvu ) licno.

I jos sto-sta, al' me mrzi da piskaram...

:)

Edit :

Mada se neces usreciti ( bas ) od testiranja DR-a sa mnom :lol: :lol:

Edit 2 ( j**o me edit ) :

Mislim da je i vise nego ocigledno da nista lose nisam pomislio...

Nema potrebe da objašnjavaš svoju dobru nameru. A ja ni u jednom momentu nisam bio ništa drugo nego iskren. A ove smajlije redovno zaboravim da metnem u odgovor.

Meni nije problem da napišem tekst, bio sam novinar skoro deset godina. Ali ovo je nova oblast za mene, pa sigurno da ne umem sve, odmah i sam.

Ostatak preko PP.

• Create New...