achro Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Axelfoto test aparata koji je povratio ugled kompanije Nikon Željko Naić predstavlja jedan od najboljih DSLR aparata kompanije NIKON D300 POGLEDAJTE CEO TEST B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panemoj Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Imam ja jedno pitanje ( sto mi je kao vlasniku D300, ali ne dovoljno kompetentnom za ocenjivanje kvaliteta testova ;) ipak dozvoljeno ) - je l' ovo test ili prevod par stranica obilatog uputstva za upotrebu ? Gde su fotke koje govore o unapredjenom ( ili ne :rolleyes: ) senzoru, kao i DR istoga, primeri AF sistema, primeri upotrebe LV-a, broj opcija za cuvanje predefinisanih modova, ucitavanje istih preko kartice i td, td, td... Gre'ota je ne 'rastaviti ga i ponovo sastaviti' - aparat, naravno ... :) p.s. Samo onako...drugarski pitam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnderDog Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Razloga ima mnogo, ali najvažniji je moje neiskustvo. Ovo mi je prvi test, pa sam ga napisao kako sam umeo. Ja sam spreman da dopunim test primerima, ako ti hoćeš da mi pomogneš u tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panemoj Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Zaboravio si ( ili ne ) ovog - :) kada trazis pomoc od nekog... :) -Ja sam uvek tu ( bez ikakve nadoknade, potpisa mog imena i slicnih sranja koja me ne zanimaju u zivotu ) da ti pomognem sta god da ti zatreba ( vezano za test, a i inace u zivotu ) . -Pretpostavio sam, vezano za razloge, ( koje si sam naveo ), zato ih ni jednog jedinog momenta nisam pomenuo ( u prethodnom postu ), aludirao ili bilo sta slicno. -Pretpostavka 2 - sve to da si ozbiljno mislio ( oko pomoci ) - izvoli moj externi hard na kome imam oko 30 GB fotki ( nacinjenih ne testirajuci :rolleyes: aparat-vec upotrebljavati ga u njegoviim i mojim, svakodnevnim situacijama ) pa gledaj, odaberi itd...ili da idemo da setamo, caskamo i fotkamo ( samo bez tuce-molicu lepo ) ;) -Tebi nedvosmisleno svaka cast sto si se upustio u sve to ( ja ne bih umeo-u zivotu ) i ne primaj komentare ( na prvu ) licno. I jos sto-sta, al' me mrzi da piskaram... :) Edit : Mada se neces usreciti ( bas ) od testiranja DR-a sa mnom :lol: :lol: Edit 2 ( j**o me edit ) : Mislim da je i vise nego ocigledno da nista lose nisam pomislio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnderDog Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Nema potrebe da objašnjavaš svoju dobru nameru. A ja ni u jednom momentu nisam bio ništa drugo nego iskren. A ove smajlije redovno zaboravim da metnem u odgovor. Meni nije problem da napišem tekst, bio sam novinar skoro deset godina. Ali ovo je nova oblast za mene, pa sigurno da ne umem sve, odmah i sam. Ostatak preko PP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizo Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 mislim da si u tekstu sam odgovorio na ovo pitanje ;) Za kraj ovog pregleda Nikona D300, možemo konstatovati da je, ... ovo je stvarno pregled ili ti review, a test mozda postane jednog dana kad ga dopunis :D NHF Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnderDog Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Biće dopunjeno za dva-tri dana. Hvala vam obojici, zaista. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts