Jump to content
achro

NIKON D300 - test

Recommended Posts

Imam ja jedno pitanje ( sto mi je kao vlasniku D300, ali ne dovoljno kompetentnom za ocenjivanje kvaliteta testova ;) ipak dozvoljeno ) - je l' ovo test ili prevod par stranica obilatog uputstva za upotrebu ?

Gde su fotke koje govore o unapredjenom ( ili ne :rolleyes: ) senzoru, kao i DR istoga, primeri AF sistema, primeri upotrebe LV-a, broj opcija za cuvanje predefinisanih modova, ucitavanje istih preko kartice i td, td, td...

Gre'ota je ne 'rastaviti ga i ponovo sastaviti' - aparat, naravno ... :)

 

p.s.

Samo onako...drugarski pitam...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Razloga ima mnogo, ali najvažniji je moje neiskustvo. Ovo mi je prvi test, pa sam ga napisao kako sam umeo. Ja sam spreman da dopunim test primerima, ako ti hoćeš da mi pomogneš u tome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zaboravio si ( ili ne ) ovog - :) kada trazis pomoc od nekog... :)

-Ja sam uvek tu ( bez ikakve nadoknade, potpisa mog imena i slicnih sranja koja me ne zanimaju u zivotu ) da ti pomognem sta god da ti zatreba ( vezano za test, a i inace u zivotu ) .

-Pretpostavio sam, vezano za razloge, ( koje si sam naveo ), zato ih ni jednog jedinog momenta nisam pomenuo ( u prethodnom postu ), aludirao ili bilo sta slicno.

-Pretpostavka 2 - sve to da si ozbiljno mislio ( oko pomoci ) - izvoli moj externi hard na kome imam oko 30 GB fotki ( nacinjenih ne testirajuci :rolleyes: aparat-vec upotrebljavati ga u njegoviim i mojim, svakodnevnim situacijama ) pa gledaj, odaberi itd...ili da idemo da setamo, caskamo i fotkamo ( samo bez tuce-molicu lepo ) ;)

-Tebi nedvosmisleno svaka cast sto si se upustio u sve to ( ja ne bih umeo-u zivotu ) i ne primaj komentare ( na prvu ) licno.

I jos sto-sta, al' me mrzi da piskaram...

:)

 

Edit :

Mada se neces usreciti ( bas ) od testiranja DR-a sa mnom :lol: :lol:

 

Edit 2 ( j**o me edit ) :

Mislim da je i vise nego ocigledno da nista lose nisam pomislio...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema potrebe da objašnjavaš svoju dobru nameru. A ja ni u jednom momentu nisam bio ništa drugo nego iskren. A ove smajlije redovno zaboravim da metnem u odgovor.

 

Meni nije problem da napišem tekst, bio sam novinar skoro deset godina. Ali ovo je nova oblast za mene, pa sigurno da ne umem sve, odmah i sam.

 

Ostatak preko PP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mislim da si u tekstu sam odgovorio na ovo pitanje ;)

 

Za kraj ovog pregleda Nikona D300, možemo konstatovati da je, ...

 

ovo je stvarno pregled ili ti review, a test mozda postane jednog dana kad ga dopunis :D

 

NHF

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...