Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svima, evo i mog priloga tuning svetu

Prvo Lambo "obichan" a u sledecoj poruci tuniran jer nisam cesto po forumima i nisam siguran kako i gde da uploadujem slike preko "trecih lica" pa saljem po dve 800x600 direktno ovde,taman toliko moze da staneu svakom postu

Au izgleda da ne moze,ja sam mislio da otvorim temu pa da odmah odgovorim sam sebi ali ne ide ,bar ne odmah.Mozda malo kasnije ili da sacekam da mi neko odgovori pa cu kasnije da uploadujem ostatak...

post-18343-1200256724.jpg

post-18343-1200256770.jpg

Posted
OVO bi moglo da ti pomogne. ;)

Da hvala, trebale su mi stavke 4 i 5 ali sam se malo namucio (ko nema u glavi...) pa sam se snasao

Ostalima: Hvala na komentarima,drago mi je da vam se svidja,bice jos kad stignem,

Pozdrav...

Posted

Skroz je mocan od pozadi, sto se prednjeg dela tice, farovi mi se bas nikako ne svidjaju... mozda da si ih uradio ravne sa rupama, ali ovako izgledaju kao oci nekog vanzemaljca ometenog u razvoju...

izvini sto sam tako grub, ali ja bi to promenio i to je cisto savet...

Pozdrav.

Posted

E videces kada ga kupim ima da odradim bas ovakve farove,veruj mnogo dobro ce izgledati uzivo!

Naravno da nema ljutis,svaki komentar dobrodosao.

Pozdrav svima...

• 4 months later...
  • 2 months later...
Posted
E videces kada ga kupim ima da odradim bas ovakve farove,veruj mnogo dobro ce izgledati uzivo!

Naravno da nema ljutis,svaki komentar dobrodosao.

Pozdrav svima...

obavezno okaci fotke kad to odradis. i meni se cini da su ruzni, ovako na renderu, ali mozda u prirodi budu izgledali bolje..

Posted
obavezno okaci fotke kad to odradis. i meni se cini da su ruzni, ovako na renderu, ali mozda u prirodi budu izgledali bolje..

Jos malo,jos samo malo,hahaha ,kasica slonica se puni polako ali sigurno... :P

Posted
Jos malo,jos samo malo,hahaha ,kasica slonica se puni polako ali sigurno... :P

i ako moze test drive, posto mi je to omiljeni auto ever, ali se ne spremam jos da ga kupim, cak ni u shali ;)

Posted
i ako moze test drive, posto mi je to omiljeni auto ever, ali se ne spremam jos da ga kupim, cak ni u shali ;)

Ma nije problem,kad je Beg bio cicija.A dotle ti dam virtuelni pa ga animiraj bar za virtual test drive,bar neces da brines dal' ces da ga ogrebes pa da prodas stan za levo krilo :lol:

• 3 weeks later...
Posted
nisam ti ja neka referenca za kritiku.. meni je ovo fenomenalno.. eto toliko :)

Sto da nisi ,kao i bilo ko drugi,komentarisali smo farove,a to je vec do licnog okusa,jelte, a ako mislis na sam model,tnx :)