GISHKA Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Pozdrav svima, evo i mog priloga tuning svetu Prvo Lambo "obichan" a u sledecoj poruci tuniran jer nisam cesto po forumima i nisam siguran kako i gde da uploadujem slike preko "trecih lica" pa saljem po dve 800x600 direktno ovde,taman toliko moze da staneu svakom postu Au izgleda da ne moze,ja sam mislio da otvorim temu pa da odmah odgovorim sam sebi ali ne ide ,bar ne odmah.Mozda malo kasnije ili da sacekam da mi neko odgovori pa cu kasnije da uploadujem ostatak...
GISHKA Posted January 14, 2008 Author Report Posted January 14, 2008 Ljudi ,bilo bi lepo da mi neko kaze ili pojasni kako da postujem jos dve slicice,jer mi stalno pokazuje da imam jos par kb ostakog prostora,???
GISHKA Posted January 14, 2008 Author Report Posted January 14, 2008 AHAAAA,uapirao sam,evo linkova http://rapidshare.de/files/38294290/Lambo_carbon.jpg.htm http://rapidshare.de/files/38294291/Lambo_carbon_1.jpg.html
Bobbie Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Odlicno si ovo uradio, bas mi se svidja :) Pozdrav
anactor Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Ljudi ,bilo bi lepo da mi neko kaze ili pojasni kako da postujem jos dve slicice,jer mi stalno pokazuje da imam jos par kb ostakog prostora,??? OVO bi moglo da ti pomogne. ;)
GISHKA Posted January 14, 2008 Author Report Posted January 14, 2008 OVO bi moglo da ti pomogne. ;) Da hvala, trebale su mi stavke 4 i 5 ali sam se malo namucio (ko nema u glavi...) pa sam se snasao Ostalima: Hvala na komentarima,drago mi je da vam se svidja,bice jos kad stignem, Pozdrav...
Kupam_se_go Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Skroz je mocan od pozadi, sto se prednjeg dela tice, farovi mi se bas nikako ne svidjaju... mozda da si ih uradio ravne sa rupama, ali ovako izgledaju kao oci nekog vanzemaljca ometenog u razvoju... izvini sto sam tako grub, ali ja bi to promenio i to je cisto savet... Pozdrav.
GISHKA Posted January 17, 2008 Author Report Posted January 17, 2008 E videces kada ga kupim ima da odradim bas ovakve farove,veruj mnogo dobro ce izgledati uzivo! Naravno da nema ljutis,svaki komentar dobrodosao. Pozdrav svima...
GISHKA Posted August 21, 2008 Author Report Posted August 21, 2008 Samo reko' da apdejtujem posto su mi se druge dve fotke ,zbog kojih sam i postavio temu, obrisale sa rapidshare. Dakle evo ih ponovo... http://i288.photobucket.com/albums/ll163/G...ambocarbon1.jpg http://i288.photobucket.com/albums/ll163/G...Lambocarbon.jpg
feedback Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 E videces kada ga kupim ima da odradim bas ovakve farove,veruj mnogo dobro ce izgledati uzivo! Naravno da nema ljutis,svaki komentar dobrodosao. Pozdrav svima... obavezno okaci fotke kad to odradis. i meni se cini da su ruzni, ovako na renderu, ali mozda u prirodi budu izgledali bolje..
GISHKA Posted August 21, 2008 Author Report Posted August 21, 2008 obavezno okaci fotke kad to odradis. i meni se cini da su ruzni, ovako na renderu, ali mozda u prirodi budu izgledali bolje.. Jos malo,jos samo malo,hahaha ,kasica slonica se puni polako ali sigurno... :P
feedback Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Jos malo,jos samo malo,hahaha ,kasica slonica se puni polako ali sigurno... :P i ako moze test drive, posto mi je to omiljeni auto ever, ali se ne spremam jos da ga kupim, cak ni u shali ;)
GISHKA Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 i ako moze test drive, posto mi je to omiljeni auto ever, ali se ne spremam jos da ga kupim, cak ni u shali ;) Ma nije problem,kad je Beg bio cicija.A dotle ti dam virtuelni pa ga animiraj bar za virtual test drive,bar neces da brines dal' ces da ga ogrebes pa da prodas stan za levo krilo :lol:
-=: soNic :=- Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 shto bi rekli mladi danas.. ekstra :P samo i meni malo cudni ti farovi.. nhf
-=: soNic :=- Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 nisam ti ja neka referenca za kritiku.. meni je ovo fenomenalno.. eto toliko :)
GISHKA Posted September 13, 2008 Author Report Posted September 13, 2008 nisam ti ja neka referenca za kritiku.. meni je ovo fenomenalno.. eto toliko :) Sto da nisi ,kao i bilo ko drugi,komentarisali smo farove,a to je vec do licnog okusa,jelte, a ako mislis na sam model,tnx :)
Recommended Posts