Jump to content

Recommended Posts

Posted
@vili

Ne zna :( zna samo da me sludi, svaki put kada mi se nasmeshi :( aaaa, prso sam, odo opet kod nje.

Ne daj se godzo u ime svih nas superheroja, ne popustaj!!! Bar php ili asp, bar nesto!!!

Posted

...propustio osmeh Milke Canić zbog posmatranja komšijskih klinaca u veštini bacanja petardi pritom razmišljajući da sam i ja to nekad radio dok me sada poprilično nerviraju al to je valda zato što ih sada ima na svakom ćošku pa se čak i neka deca takmiče ko će duže da drži upaljenu petardu u ustima a mi smo se kad smo bili maleni lepo igrali pretrčavnja ispred automobila lukavo ih vrebajući u dubokom kanalu dok nas nisu roditelji...

p.s. čuo da se sve te petarde i dalje prave ručno u made in kini :blink:

a i neki automobili...

Posted

Baš si se izurnis'o. :D

pola litre vina

Dve čaše.

10 cigareta...

Na svaka tri sata.

A za (devoj)cicu ne znam šta da ti kažem. Možda je bolje što ne znam koliko ti imaš godina. ;)

Posted

zavrsavam Hi-Files i saljem ga u stampu... jos jedna noc bez spavanja... onda posao od 9...

Provalio sam nocas na nekim Hi-Fi uredjajima da se umesto made in china sada pise "Made in PRC" (people republic of China) i umro od smeha...

Posted
zavrsavam Hi-Files i saljem ga u stampu... jos jedna noc bez spavanja... onda posao od 9...

To jos uvek izlazi? :blink: Pa ko to uopste kupuje?! :P :lol:

Provalio sam nocas na nekim Hi-Fi uredjajima da se umesto made in china sada pise "Made in PRC" (people republic of China) i umro od smeha...

Nisi dosad znao za PRC?! Pa gde ti zivis, jbt!?

Srecan Bozic gregorijancima ;)

Posted

dosho kuci posle cirka mesec dana... pao sneg... idem da cistim... vracam se za 3 sata da vam prepricavam dozivljaje (jos ako komsinica izadje da cisti, bice dozivljaja) :D

Srecan Bozic

Posted
To jos uvek izlazi? :blink: Pa ko to uopste kupuje?! :P :lol:

Naravno... 21. broj upravo poslat u stampu!

Nisi dosad znao za PRC?! Pa gde ti zivis, jbt!?

Pa jebiga... zadesi se da neke stvari ne znas... jednostavno da su ceo zivot kraj tebe a da ne znas... a i kad gledam sa svetlije strane, da sam znao od ranije ne bih se nocas smejao i bila bi smorena noc... :D

Posted

Ko su "Gregorijanci"?

Da li je zakonom zabranjeno izvoditi maloletnice na kafu?

Jel im izraste rep?

I brkovi?

To pitam zbog Godze, mislim da on to ne zna, pa može da nadrlja, eventualno. Mada mu to i nije bitno, pošto uglavnom izmišlja svoje ljubavnice i svoje avanture.

...A meni se sve stopilo u jedan duuuugi dan, još od ... Nekog novembra.