vili Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Nikako da smuvam ovu malu iz kafića, a pravo mi se sviđa. Jel zna ona Corel? Ako ne zna teraj je u mp3.
godza Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 @Yao nije to ta @vili Ne zna :( zna samo da me sludi, svaki put kada mi se nasmeshi :( aaaa, prso sam, odo opet kod nje.
vili Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 @vili Ne zna :( zna samo da me sludi, svaki put kada mi se nasmeshi :( aaaa, prso sam, odo opet kod nje. Ne daj se godzo u ime svih nas superheroja, ne popustaj!!! Bar php ili asp, bar nesto!!!
johnny. Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 godzo, nije valjda do worda došlo? :(
ddjuka Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Je li neka fora da vec drugoj devojci nalazim u profilu da pise Aktivam na temi ... ili je nesto drugo u pitanju?
johnny. Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Odavno je to tako. Ne uzbuđuj se previše. Prvo treba rešiti status republika i pokrajina.
freehand Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Da li si. ti, Godzo, dotičmnoj drugarici rekao da je voliš?
godza Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Da li si. ti, Godzo, dotičmnoj drugarici rekao da je voliš? E bre, tolika pukotina nisam :D
pazovan Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 ...propustio osmeh Milke Canić zbog posmatranja komšijskih klinaca u veštini bacanja petardi pritom razmišljajući da sam i ja to nekad radio dok me sada poprilično nerviraju al to je valda zato što ih sada ima na svakom ćošku pa se čak i neka deca takmiče ko će duže da drži upaljenu petardu u ustima a mi smo se kad smo bili maleni lepo igrali pretrčavnja ispred automobila lukavo ih vrebajući u dubokom kanalu dok nas nisu roditelji... p.s. čuo da se sve te petarde i dalje prave ručno u made in kini :blink: a i neki automobili...
zigot Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 izasao na kafu sa ribom za koju sam mislio da ima 20 godina... kad ono brate 16!!!! doleteo kuci i stukao pola litre vina i 10 cigareta...
johnny. Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Baš si se izurnis'o. :D pola litre vina Dve čaše. 10 cigareta... Na svaka tri sata. A za (devoj)cicu ne znam šta da ti kažem. Možda je bolje što ne znam koliko ti imaš godina. ;)
Pris Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 ha ha ha (ako su otvorili temu za caskanje...ako...)
headcutter Posted December 25, 2007 Author Report Posted December 25, 2007 zavrsavam Hi-Files i saljem ga u stampu... jos jedna noc bez spavanja... onda posao od 9... Provalio sam nocas na nekim Hi-Fi uredjajima da se umesto made in china sada pise "Made in PRC" (people republic of China) i umro od smeha...
vili Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 zavrsavam Hi-Files i saljem ga u stampu... jos jedna noc bez spavanja... onda posao od 9... To jos uvek izlazi? :blink: Pa ko to uopste kupuje?! :P :lol: Provalio sam nocas na nekim Hi-Fi uredjajima da se umesto made in china sada pise "Made in PRC" (people republic of China) i umro od smeha... Nisi dosad znao za PRC?! Pa gde ti zivis, jbt!? Srecan Bozic gregorijancima ;)
DraganB Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 dosho kuci posle cirka mesec dana... pao sneg... idem da cistim... vracam se za 3 sata da vam prepricavam dozivljaje (jos ako komsinica izadje da cisti, bice dozivljaja) :D Srecan Bozic
Vaske Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 samo da javim da sam danas stigao na vreme na posao...hm...skoro na vreme....eto...desi se ponekad....mada se trudim da ne predje u naviku :)
headcutter Posted December 25, 2007 Author Report Posted December 25, 2007 To jos uvek izlazi? :blink: Pa ko to uopste kupuje?! :P :lol: Naravno... 21. broj upravo poslat u stampu! Nisi dosad znao za PRC?! Pa gde ti zivis, jbt!? Pa jebiga... zadesi se da neke stvari ne znas... jednostavno da su ceo zivot kraj tebe a da ne znas... a i kad gledam sa svetlije strane, da sam znao od ranije ne bih se nocas smejao i bila bi smorena noc... :D
johnny. Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 HAPPY Rođendaja to kodi & Esdy_11192. :)
freehand Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ko su "Gregorijanci"? Da li je zakonom zabranjeno izvoditi maloletnice na kafu? Jel im izraste rep? I brkovi? To pitam zbog Godze, mislim da on to ne zna, pa može da nadrlja, eventualno. Mada mu to i nije bitno, pošto uglavnom izmišlja svoje ljubavnice i svoje avanture. ...A meni se sve stopilo u jedan duuuugi dan, još od ... Nekog novembra.
Recommended Posts