lunatico Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 A za Rode? Pa realno ja je gledam jer je sve bolja i bolja... prica se razvija, malo je rasplinjena i razvodnjena ali jebiga treba se popuniti materijal... I bio je fazon, odavno se nisam tako dobro smejao na glas... Dule (srdjan todorovic) kaze liku kojeg igra Vojin Cetkovic: Vidi, meni da zavrsis neki stan od 150m2... Vojin (igra urbanog beogradskog preduzimaca): Pa dobro, spojicemo 7-8 stanova.... ROFL ^hah da, ima dobrih fora al malo se stvari desi u jednoj epizodi.. mnogo su je, sto kazes razvodnjili.. @pris - realno, zato je i smesno, tj. smesno da zaplaces lol
DYNABLASTER Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ja nisam spavao 44 sata, od toga sam 35 sati radio u garazi ozvucenje u jednoj Alfi i napravio dve pauze od po sat da ugrejem noge u vreloj vodi i da jedem- sto ne ulazi u tih 35 sati riljanja... PS: umalo nisam kolibrirao
Abishai Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 I vi ste od offtopic teme napravili temu "sta ste radili i sta radite" ?! Ne moze covek ni ko covek da offtopicuje...
Pris Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ^hah da, ima dobrih fora al malo se stvari desi u jednoj epizodi.. mnogo su je, sto kazes razvodnjili.. @pris - realno, zato je i smesno, tj. smesno da zaplaces lol da si me vido naduvenu od plakanja nakon tog questa ne bi ti bilo smiijesno...lol
vili Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ja nisam spavao 44 sata, od toga sam 35 sati radio u garazi ozvucenje u jednoj Alfi i napravio dve pauze od po sat da ugrejem noge u vreloj vodi i da jedem- sto ne ulazi u tih 35 sati riljanja... PS: umalo nisam kolibrirao Cekaj, zar ti ne radis Milosevog Clia?
Pris Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 jeo sam medvedje kobasice uf, prava "senzacija" bi bila da medvjed sjedne za tvoj komp i napise; "jeo sam..."
johnny. Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ajd ne seri johny... ova tema je je bas napravljena kao razbibriga... Pa da se ja nisam oglasio sad bi po 86. put čitao "probudio/la sam se u ...." ;) Ljudi su počeli da se ustručavaju da kažu nešto jer su pomislili da će oftopičiti ako ne kažu kad su se probudili. :) ONTOPIC: Sad sam oprao ruke. :P BTW, Pa i nije bio neki ovaj El Classico, a? :(
SiCkMiNd Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Ja se nisam probudio :) PS: Ovo koliko je ko spavao podseca na ono kad smo u osnovnoj za pismeni iz srpskog stalno molili uciteljicu da da slobodnu temu i tako jedva cekas cele godine, i na kraju kad dobijes...ne znas o cemu da pises :)
bllablla Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 tuzan sam i umoran... umoran zbog protekle loode noci - tuzan jer je voljena Barça izgubila od Reala :( ... ali bice bolje... bice...
Aneley Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Vidim pola zone je hronicno neispavano. :D Ja, vratih se upravo iz restorana pored plaze, a sad idem da radim, kao pravi dizajner od 9 uvece do jutra. :)
lunatico Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 BTW, Pa i nije bio neki ovaj El Classico, a? :( znaci u svakom slucaju je dobro sto nisam gledao..
Black Arrow Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Meni se cini da ljudi na netu mnogo vole da pricaju o temama cije je mesto obicno u kafani :P Da ga ni ja ne offtopicim, poceo je raspust, ja spavam k'o stoka do pola dva poslepodne i boli me glava. Jel dobro :lol:
freehand Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 jeo sam medvedje kobasice I šta je reko međed?
freehand Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 A jesi li se ti njemu lepo izvinio?
DYNABLASTER Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Cekaj, zar ti ne radis Milosevog Clia? ne radim ja , nego moj dobri brat blizanac :lol: ma ovo mi iskrslo najstrasnije pa sam morao da uprem... aje molim te lepo ako mozes da ne budes tuzibaba jeca, jer ce da odlepi, i tako je odlepio, a i ja sam...
headcutter Posted December 24, 2007 Author Report Posted December 24, 2007 Bio na meatingu... Video se sa ljudima na brzinu, jeo na brzinu, vrno se kuci radio do sad 6am... sad spavanje do 8 pa na posao :D Meating™ bio cewl, malo losiji izbor kafane, neki rezidenti DZ meetinga nisu dosli sto je umanjilo vrednost ali nije pokvarilo dogadjaj...
vili Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 ne radim ja , nego moj dobri brat blizanac :lol: ma ovo mi iskrslo najstrasnije pa sam morao da uprem... aje molim te lepo ako mozes da ne budes tuzibaba jeca, jer ce da odlepi, i tako je odlepio, a i ja sam... Ma nemas frke, odgovorio sam ti na PM ;) Btw, ti si zli blizanac? :ph34r:
nkls Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ja hteo davno da predložim ovakvu temu, jer sam često imao nešto da izjavim, konstatujem, pitam, al nije bilo vredno otvaranja teme. isto. ja znam za ovakvu temu i jedna je od najposećenijih na jednom drugom forumu. za otvaranje teme: svaka čast! p.s. bilo bi super da se zalepi :)
lunatico Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 ^lol nego da meni neko kratko i jasno objasni kako da centriram dva objekta u ilustratoru tako da ovaj drugi objekat ostane tu gde je, a ne da mi tu oni nalaze kompromise? hmm ovo mu sad dodje bas kao oftopik! lol
Vaske Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Malopre stigao na posao...zakasnio cirka 3 sata:( starija cera iskljjucila budilicu pa otisla u skolu....mladja nije htela u vrtic...auto nije hteo da upali....nedelja je pocela klasicnom agonijom...
vili Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 ..auto nije hteo da upali....nedelja je pocela klasicnom agonijom... Vidis, sve je stvar u stavu! Ja sam ocekivao da mi auto nece upaliti, ali me je prijatno iznenadio :) I da nije, nebi bio smoren, posto sam ocekivao ;)
Oliver Brown Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Vidis, sve je stvar u stavu! Ja sam ocekivao da mi auto nece upaliti, ali me je prijatno iznenadio :) I da nije, nebi bio smoren, posto sam ocekivao ;) lako je tebi vili kad si ti zen... nego jel dozvoljeno vrijedjati, psovati, pljuvati, politiciti, prijetiti, nipodastavati, omalovazavati, podstrekivati i zlocinacki se udruzivati na ovoj temi?? B)
Recommended Posts