Jump to content

Pa da popricamo...

headcutter
 Share

Recommended Posts

nekim ljudima treba ukinuti kisik... pod odma.... mislim stvarno, ispod kog kamena su izgmizali.... kakve spodobe su ih ne-vaspitale.... hebi ga... nemam reci. Nije da sam preterani ljubitelj Stenovih likova koji oblace gace preko helanki, al' ipak... koji debil treba da budes da pricas takve ...... gadosti.

No kako sejes tako ces i poznjeti

https://www.youtube.com/watch?v=t_eibEi8DmA

a to je tek deo... samo dok se oni pojedu medjusobno, mi smo ga ... ma nece nas ni bude :(

Vratio se Mujo iz Dojclanda, pun ko brod... Pita ga Haso sta je radio kad je toliko maraka zaradio...

- Im'o sam WC kabinu sa automatskim brisanjem guz'ce.

- Bolan Mujo, pa to je skupa aparatura;

- Pa i nije, ja sam to rucno;

- A kolko si naplacivo?

- Pola marke;

- Bolan Mujo, bas si se nabrisao germanskih guz'ca;

- Pa i nisam... Kad obrisem ja ga scapim za jajca, pola marke za brisanje i 50 da pustim.

To je prepricano, skaracena verz'ja.

Original je

https://www.youtube.com/watch?v=nfSZCyR91OY

Slusao sam to najmanje 200-300 puta... Cale je bio kpio kasetlu a klinci se navadili, a pogotovu mladji... satima je mogao tako, samo okrene kasetlu i nanovo... i tako par god'na.

PS. Ne prica on viceve dobro, sam sebe prekida, smeje se, dobacuje komentare i tako... Al' u prilog mu ide sto znam takove budalet'ne uzivo..... Ma ne vredi pricat' to moras dozivjet :D

I sad, ako i neko zbog remecenja javnog cudoredja i zovne mur'ju, 'ebiga ba, bolan sve ti to ide u rok sluzbe :)

Zato mi je drago da ga ponekad cujem.