Jump to content

Pa da popricamo...

headcutter
 Share

Recommended Posts

.... Ljibek, pa to je to... nesto sam slicno predumljavao... mnja. Ne vredi 'arciti tastaturu na to.

Na KLIK-u ne najdoh pricicu... samo neka prenemaganja.... nek dojdu kod zelene, koja je bila plava, a sad je zuta ( jelen iz bloka najbolje roka :P ).... pa nek probaju to da objasne tamosnjim urodjenicima.

Tjah, mlogo bre dugacak vic da se pamti..... al' evo jedan.... a i povezat je sa predjasnjim.

'tike od 200 jura? Bolje kupi Yugica da ne giljas peske :P

https://www.youtube.com/watch?v=AcwW2L0rCN4

Nesto se premisljavam... reci onoj tvojoj drugarici :) da se nesto kao prisecam nekog filma....

Nisam siguran da li je dugometrazni u coloru ili celovecernji crno beli, onaj moj krljavi TV nije pravio razliku, sve je bilo crno na belo. Ali bila je Mica Trofrtaljka, e, sad nisam siguran dal' je bila na krovu i dal' se sa istog strmeknula klizeci.

I da pevala je tradicionalnu narodnu pesmu " Devojcica vodu gazi ovako, ovako "

ali eto.... nadam se da sam pomogao...

:)

Nema tu nisam mislio ozbiljno...jel' bi ti tako i na sudu udruzenog rada a, a, a?

Drugo gresis... Mica ti je bre druga licnost... licnetina takoreci... ima je za dve tri ove....

Eh, u doba mrskog crljrnog terora postojala je kategorija Šund.... A sad je to mainstream.... trazili ste gledajte - slusajte - citajte.....

Nema vise takvih kulturnih velicina epskih razmera i voluminoznosti..... kao u stara crno - crvena ne-vremena.

To je stvarno bio raj za neradnike.... bilo je dovoljno da slimis : otiso si, sarmu prob'o nisi... i odma svi pisu o tebi. A sada.... ovi jadnici moraju da se gadjaju gofnima ne bi li im neki tabloid posvetio red - dva... Esi ti svestan koji je to napor rad, da bi dospeo na Tarzaniju napr. Eeeeeeee bre treba se probiti, istaci nesebicnim pregnucima, ako treba ( a treba ) i potplatiti njovinjare da te napljuju, a ako te i uslikaju eeee onda si na konju.

i da si naucio teht... propitivacu

???????????????????????????????

Sa Ovcara & Kablara :mellow:

..pa, pa, pa, bre ti.... pa jel' znas ti da je to mojoj generaciji kirurskim putom usadjeno u lubanju, implementirano takorec.

Daj mi 6-7 pifkana fore i ima da ti odpevusim celu pesmaricu za napredne TiTine pijonire... a ako dodas jos koje ima da ti citiram citate iz znamenitih domacih filmova tipa " ne mo' ti maniak da po pichki, sa' ce te karam, koji hfles jebo..... itd. its.

Decko, moljim te uozbilji se da te ne uozbiljujemo...

Mnja.... u ona srecnija crna vremena smo pevali ( a neki bogami na sudu izjavljivali da su samo recitovali ), ćetnićke pesme a zbog radi narusavanja javnog reda & mira, te provociranja Organa :P

Kasnije kad su Oni okrenuli ćurak pevali smo partizanske..... s'tom razlikom sto smo ovaj put drndali neposrednu okolinu, a Organi ..... ma zaboli njih, jedino je bitno da decibeli ne prejdu nivo levela..... kakogod uvek je i bila poanta drndati pajsere, pa makar sa istima delio sofru :mrgreen:

Mnja, sada ne pevamo... otpevali smo mi svoje.... ni pevaca ni publikuma... sve nekako sivo pa na grao :(

...................................................

Stariji majmun klinac je radio neko vreme na Kruzeru... posada 60-70% Filipinci, ostatak juznoamerikanci, balkanci, Ukrajinci, Afrikanjci... uglavnom podljudi :)

Elem, jednog dana cuje u hodnilu kako neko zapeva : Druze Titou mi te se kunemooooo.. Glas i naglasak mu behu cudni, pa vodjen instiktom predaka ;) potrca iz ugla.... kad tamo.... crnjac. Peva lik iz sveg glasa, takoreci urla. Ukratko, lik je juznoafrikanac i "jednom" su ga naucili pesmi.... Bog te mazn'o koje je to pijanstvo bilo kad su crnjca ucili da peva partizanske pesme :D Inace, tih prvih dana mu se desavalo da nekome prica na Ingleskom a ovaj mu sve vreme odogvara na Serpskom... do ne ukapira. Nema tamo mnogo ljudi sa ovih prostora, al' ocito smo influentni.... pogotovo u Crew Bar-u.

Mada.... da je tamo bila stara garda... ma ne samo lapetan, neg' i admiral na belu flotu bi meni parlao Serbo-croatskii :)

Itako... sve ne stignem da opricam jednu zgodnu crticu iz zivota, maltene anegdotu... al ' ima vremena.

Ma ne, ne znas, a i nisi me cuo kako pojem :)

Odtekucih materijalnih stvari ti je potrebno ono sto sam naveo u mome prethodnom ispostu.

I pazi... mora da bude 'ladno ko sisa od vestice.... da bik izvukao diboko beeeee >_>