alekba Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 pfffff... opet se krijes, al' bar imas dobre none :P jos da ne je's tol'ko pasulja :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Trebalo je da izađeš na kolokvijum ... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 A jel'...... bog te mazo, a ja bio spreman da se opkladim u pifkana da se dimi sa drugog otvora :huh: Dobro je, gdje ima dima ima i vutre vatre :) Nego glede dima.... nesto si zadimio... mlogo bre. Oce to kad se zapusi.... ALI tu je Ođačar Đafer da prođara; Ođačar Đafer ima četku sa dugackom drškom, pa đara duboko :) PS. ako znas ko je Ođačar Đafer onda ti je krstenica R 237; G 226; B 202, boje... il' tu negdje :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 ... ako znas ko je ... Nikad čuo. ... onda ti je krstenica R 237; G 226; B 202, ... Nikad video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 ... a ja bio spreman da se opkladim ... Slabo poznaješ tematiku. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 jooooo... raja, vid' hajvana :P Es' ti bolan ćuo da ti po novom pravopisu ono Џ prelazi u mehko đ :huh: Dobro da te ne ćuje rahametli babo inaće..... ooooo, zaman, to ti je boja usgursuze jedan, nisu ti to konjvertibilne marke da ides u mehnjaćnicu.... To ti je ona siva, al' vise na zuto,,, bolan ko ona strana gaća sto ide spreda...... Ja, ja.. ne znam tema'tku :D Ja ti ba i ćito i hebavo Anu Karenj'nu, vise puta po svim aspektima.... On će men' prićat. Jos i postavlja te linkove sa pokojnog Vujaklije, ćista nekrofilija...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 ... ... sto ide spreda ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Opet pokusaj distrakcije skretanja paznje na subjekat objekta fabule :huh: Dobro, sad svi znamo da si kupio crljene čarapke na tregere.... a gace? Mozda ik ni ne koristis, nego turis par flaša kapi sanel parfeuma... ki ona.... Kako god, neces ti tako dugo, ima takvi da nose feređu preko burke, kako vec stvari stoje i cemu vode.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 ... Njezin sonjo ima nesto kao uspjesnu karijeru radi kad mu se prohtije i zato je uvijek hvata na djelu ona mu prasta ljubomoru godine i ocajan ten puna povjerenja u njegovu glupost i dubok dzep ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 multitelentovan... kazem vam ja :P PS. nije to valjda iz neke pesme Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Iz Ilijade. Od Homera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 and now something completely different https://imgur.com/gallery/I8I53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 'ebote, ovo sam cekao cijeli zivot :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 ... 'ebote, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikou Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 'ebote, ovo sam cekao cijeli zivot :P Mars napecao sam se...retardiran sam samo malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 Zamislite da pred vas iskoči tigar. Bliski susret sa tigrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Bio nedavno graficki konkurs vezan za Atletski savez Srbije, pa sam malo razgledav'o njihovu stranicu i primetim, da svaki logo koji ima veze s trcanjem (maraton i sl) ima u sebi ljudske figure koje su predstavljene s nekoliko nepovezanih linija. Pitam nekoga da li zna je li to neko pisano ili nepisano pravilo? Bas mi cudno... -ako neko zna neka me prosvetli.. (usput, najfascinantnijijijiji utisak mi je logo atletskog saveza Republ. Srpske) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Sto je babi milo, ... :mrgreen: ... Samo za vernike. Koja je najbolja farba za jaja? KLIK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamby Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 ... to joj se i snilo :mrgreen: ... KLIK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 https://www.instagram.com/p/BczoTU9HbhA/?taken-by=jakeparker Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 https://cdna.artstation.com/p/assets/images....jpg?1522390236 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted April 14, 2018 Report Share Posted April 14, 2018 https://imgur.com/gallery/arlVSc4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted April 15, 2018 Report Share Posted April 15, 2018 da ne trujemo tamosnju temu... https://pbs.twimg.com/media/DaxZLm0XUAAA_20.jpg sta na to reci sem... ....transljate : Lepo, ali POGRESNOOOOOOOO!!!!! To pripada plitkom tipu humorizama, koji su ok. ukoliko u glavi imas jednu zicu koja sluzi samo da drzi usi. Da sam predcednik, namjesto predcenika, sredio bi takvima beskamatni kredit za stan na milion rata.... Mrzi me da elaboriram, kome to nije jasno, ne moze mu ni biti jasno, ma koliko neko pokusavao... hebes argumente, fakate i stvarnos'. Ne znam zbog radi cega, ali pade mi na foltanelu Branko Mikulic... Prva konjferencija za stampu posle ingnjuiracije... pita ga jedan od novinara, nesto nezgodno, ali bitno & hitno. Na to novopeceni kalif lakonski uzvrati : Djeckooo ajde oladi" nasmija se predcenik, nasmijase se i ostali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted April 16, 2018 Report Share Posted April 16, 2018 jos da su nasli "artiste" :P zanimljivo, mada nesto sumljam u sve to, deluje pomalo neozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts