Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo, u nameri da redukujemo kolicinu offtopica koji se pojavljuje na mnogim forumima u vidu ispoljavanja dnevnih frustracija i ostalih ucestalih emocija pokrecem prema ideji ukradenoj sa klanrura prvi oficijalni offtopic topic...

Slobodno pishite ovde sta sta radili/radite/osecate u toku dana... te na ovom topicu nece postojati offtopic jer mu je offtopic i namera/poenta...

Paralelno sa ovim opsta redukcija offtopica na normalnim topicima ce biti pojacana/povecana...

Let the Caskanje begin...

Posted

Tanak sa zivcima, novi racunar je vec 20tak po opravkama, ubicu nekog

U Nisu nema televizije koja pokriva celu Srbiju, a imamo zavrsen odlican kviz

Nervira me kad slucajno nabasam na "Beogradsko popodne" na RTS-u i saznam da je pukla cev u nekoj mali

Posted
Krenuo da radim, nakon dvosatnog muvanja cice iz kafica ispod...

hahahaahah care :]

@topic

evo i ja da overim.

sedim, ochi na pola koplja.

pijem kafu..

o zhivote deshavaj se :D

Posted

Ja hteo davno da predložim ovakvu temu, jer sam često imao nešto da izjavim, konstatujem, pitam, al nije bilo vredno otvaranja teme. Mogla bi se i zalepiti ova tema kad malo poraste, čisto da je ne tražim kad budem hteo da se požalim kako sam zaboravio da kupim wc papir.

Posted

au, kako sam zapucao, spavao 2 i po sata, malopre se odkomirao :D bre, ubi me ovaj nocni zivot, izasao u petak uvece na zurku faksa, proveo sam JAKO dobro, najbolje u vec dugo vremena... isao sam cimerom i jos jednim drugom, oni bili malkice pripiti, ja prirodno nenormalan... kako nam je dobro bilo, pevao sam i karaoke cak :D sinoc bio na nekom rok zurci, bio sam u fazonu 'Izbacite uljeza' (ja bio uljez)... zamislite...

a ima uciti... joj, ubicu se... ako se ne ubijem i jednog dana zavrsim fakultet (za 5-7 godina), e onda cu da napravim festu kao nikad pre... svega mi...

aj uzdravlje :)

ps. odlicna tema :)

Posted

Juche otishao na neku provincijalsku zurku i neka riba me ushtinula 5 puta za pozadinu. E sad to bi bio extra kompliment da se u tih 5 makar 3 puta nisu u tom trenutku nashli neki tipovi iza mene :)

Posted

Ležim u krevetu 8 dana, pukao mi je mišić na nozi, opet.

Mrzim vas sve i mrzim ovu temu!

[razbija komp o jelku koja svetli pored i nervira ga, besno ustaje i oslanja se na nogu uz parališući bol, gubi ravnotežu, pada na glavu i gubi svest - sloboda, konačno!]

Posted

A šta koga boli ko je koliko spavao? B)

Čovek nije napisao "šta ste radili" da bi se to bukvalno shvatilo, nego da pišete bilo šta što može biti interesantno ostalim članovima ili da pitate nešto a nije vredno otvaranja teme. (jes da je odmah posle toga sam napisao koliko je spavao). ;)

Posted

ajd ne seri johny... ova tema je je bas napravljena kao razbibriga... ne da bi neko razmisljao 100 godina da li da nesto napise vec da je otvori i napise prvo sto mu padne na pamet...

A za Rode? Pa realno ja je gledam jer je sve bolja i bolja... prica se razvija, malo je rasplinjena i razvodnjena ali jebiga treba se popuniti materijal...

I bio je fazon, odavno se nisam tako dobro smejao na glas...

Dule (srdjan todorovic) kaze liku kojeg igra Vojin Cetkovic: Vidi, meni da zavrsis neki stan od 150m2...

Vojin (igra urbanog beogradskog preduzimaca): Pa dobro, spojicemo 7-8 stanova....

ROFL