BECHA Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Pristalica sam tradicionalnog kolaza ali ovo su neke digitalne probe nastale kombinovanjem nekih starijih radova. Sam fazon i nije nesto nevidjen do sada. Zanimao me je sam eksperiment sa postojecim motivima koje vec provlacim kroz kolaz u kombinaciji sa nekim svezim fotografijama moje malenkosti :D Toilet Head Dreaming my head Happy Eye Septembar
Gremlin Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Beča ;), meni djeluju nedovršeno :S Tj. mislim da ima prostora da se nagrade/razrade/dopune/nabudže... Osim vizuelnog ugođaja, da li bi mogli da imaju neku namjenu/svrhu/poentu
Pris Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 dobri su kolazi jedino, ja bih ih jos "rasturila" umjesto da ih "budzim" mislim na formu - jos ponegdje otvoris, nedje ukines...da sama cjelina bude cvrsca, a "prozracnija" - ma znas vec... samo su mi ove uniformne pozadine nekako tunjave (osim na zadnjoj) sve u svemu - fino je + lijepo ispricana pricica
BECHA Posted December 23, 2007 Author Report Posted December 23, 2007 @Pris_ Da, upravo to, skontala si da sam zelela pristup koji ce imati tacnu dozu detalja, ni prenabudzeno ni totalno minimalisticki. Svakako cu jos raditi na njima.Hvala na sugestiji :) @Gremlin_Prokomentarisacu ovu namenu da ne ponovljam ovo odozgo. Svrha svih kolaza koje radim je samo jos jedan vid praznjenja kreativne energije,recimo...Mozda neko i "procita" po koju pricu iz moje glave ili samo nasluti svoju :) Cisto likovno izrazavanje bez ikakvog pritiska poslodavaca i rokova i to je ono sto je najbolje kod ovakvih stvari :) a ako se usput ukaze prilika materijalne dobiti...pa necu odbiti :D
Pris Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ma samo prasi dalje i obavezno okaci kad udjes u fazu "samozadovoljno palim cigaretu..." lol (ja obicno kombiniram; kolaz + akvarel/gvas/crtez...)
BECHA Posted December 23, 2007 Author Report Posted December 23, 2007 ^ da da da! Digitalni kolaz izbegavam, vise volim makaze i lepak :D Ako te zanima u mom potpisu imas link ka DeviantArt galeriji, videces raznovrsniji pristup :)
Pris Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 odoh...tamo lol bila, vidjela - simpa + "raspusti" se malo...poz
Recommended Posts