Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

^^znao sam da cu nesto zaj...ti ...molim urednike da izbrisu prethodnu sa flickr-a...

voyager@ ^^hvala...na pc dodat samo polaroid shmek...sve ostalo na Iphone...

img0498pola.jpg

Iphone 3G plus malko obradjivano na PC..

Posted

Uff za ovu sam se namucio,vracao se u rikverc na petlji. Za sekund se stvrila kolona iza mene, ja taman slikam, i krenem kad pogledam klinci upali u kadar. bad luck .

post-24684-1291164718_thumb.jpg

a poshto je kao neko pravilo ne obradjivati fotke,nisam dirao ovo. Probao bih da ovu decu prefarbam :) a toranj(silos) da vratim u centar cudne konfiguracije oblaka,al to ce da saceka da se i nauci nesto. :)

Posted

eo jos jedna sa zurke, fokus malo otisao de ne treba...

indiegoestronic2.jpg

btw da li postoji neki mini flash...a da se moze kontrolisati jacina bljeska rucno? i da se rucno okida jel...

Ovako nema poente fotkati telefonom ako je u jednoj ruci telefon, a u drugoj SB800 ili 900 koji su 7x veci od telefona :D

Posted

^^^ videh na prosloj berzi matore bliceve (mozda su malo kockasti) sa par m namestanja...mozda oni mogu da ti pomognu...

extra ti ova igrarija sa samsungom...batali ljubimca d700... :D

jos jedna iz serije Iphone + poladroid...

58471_1594930073891_1255117273_1602138_6471231_n.jpg

• 1 month later...
Posted
btw da li postoji neki mini flash...a da se moze kontrolisati jacina bljeska rucno? i da se rucno okida jel...

Ovako nema poente fotkati telefonom ako je u jednoj ruci telefon, a u drugoj SB800 ili 900 koji su 7x veci od telefona :D

^ najblize tome je LED baterijska lampa sa "cree" diodom (to su one flat diode koje imaju providan poklopac .. ovako nesto )

cree2.jpg

One ubiaju jacinom a nisu toliko velike za nosenje. Ima ih kod kineza za oko 500-600 din ili ozbiljnijih za preko nekoliko hiljada (uglavnom 6-7).

Jedino sto vec biti malo upadljiv sa lampom koja zakiva svetlom i telefonom u drugoj ruci.. :lol:

• 2 months later...