mbz345305 Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 A joj ja dade tolike pare a vama bolje fotke od mojih i to mobilnim telefonom stvarno nije u redu. :D :lol: :lol: :lol:
Zeka Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Ovo izgleda brutalno dobro*! *u svojoj klasi, naravno
IronStar Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 SE Zylo, par nedelja pre nego sto mu je flet kabal otisao u vecna lovista. Bez ikakvog post-processinga, samo smanjeno na 800x600
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 ^Ovo je pre za Wikipediju fotka, nego za DZ :)
IronStar Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 ^Bese neka turisticka, sa ekskurzije, pa reko nema veze da okacim :blush:
JumpingJack Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Samsung S5230 @KinteC primetih da imas EXIF na fotki sa telefona,kako? :)
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Neki telefoni ga imaju. Poređenje vaša dva. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone2=2739 Kako su slične klase, može se zaključiti da je Samsung od skoro počeo ubacivati i EXIF uz fotku.
Nezla Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Greska Iphone 3G plus malko obradjivano na PC..
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Odlična je, mogao si verovatno PC u potpunosti zaobići :) Pazi se samo, Flickr ne dozvoljava hotlinking fotki bez linka nazad na stranu na Flickru :)
Nezla Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 ^^znao sam da cu nesto zaj...ti ...molim urednike da izbrisu prethodnu sa flickr-a... voyager@ ^^hvala...na pc dodat samo polaroid shmek...sve ostalo na Iphone... Iphone 3G plus malko obradjivano na PC..
MIODRUG Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Htedoh prošle godine da uslikam zabranjenu jelku (pošto je u Rodamarketima zabranjeno snimanje), slučajno pomerim ruku i ispadne ovo :D SAMSUNG SGH-D600
JumpingJack Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Uff za ovu sam se namucio,vracao se u rikverc na petlji. Za sekund se stvrila kolona iza mene, ja taman slikam, i krenem kad pogledam klinci upali u kadar. bad luck . a poshto je kao neko pravilo ne obradjivati fotke,nisam dirao ovo. Probao bih da ovu decu prefarbam :) a toranj(silos) da vratim u centar cudne konfiguracije oblaka,al to ce da saceka da se i nauci nesto. :)
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Nadam se da niko ovo iz saobraćajne ne čita :D
JumpingJack Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Pa dobro, u tom slucaju imam i ja "konja za trku"
KinteC Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 eo jos jedna sa zurke, fokus malo otisao de ne treba... btw da li postoji neki mini flash...a da se moze kontrolisati jacina bljeska rucno? i da se rucno okida jel... Ovako nema poente fotkati telefonom ako je u jednoj ruci telefon, a u drugoj SB800 ili 900 koji su 7x veci od telefona :D
Nezla Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 ^^^ videh na prosloj berzi matore bliceve (mozda su malo kockasti) sa par m namestanja...mozda oni mogu da ti pomognu... extra ti ova igrarija sa samsungom...batali ljubimca d700... :D jos jedna iz serije Iphone + poladroid...
Jo Husafet Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 btw da li postoji neki mini flash...a da se moze kontrolisati jacina bljeska rucno? i da se rucno okida jel... Ovako nema poente fotkati telefonom ako je u jednoj ruci telefon, a u drugoj SB800 ili 900 koji su 7x veci od telefona :D ^ najblize tome je LED baterijska lampa sa "cree" diodom (to su one flat diode koje imaju providan poklopac .. ovako nesto ) One ubiaju jacinom a nisu toliko velike za nosenje. Ima ih kod kineza za oko 500-600 din ili ozbiljnijih za preko nekoliko hiljada (uglavnom 6-7). Jedino sto vec biti malo upadljiv sa lampom koja zakiva svetlom i telefonom u drugoj ruci.. :lol:
Recommended Posts