-V-O-Y-A-G-E-R- Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Meni danas pao poslednji ispit, pa me devojke počastile ogromnom voćnom salatom :) Sve je odrađeno na telefonu, od obrade, do uploada :)
_Set_ Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Vlado upravo si okcaio svoju najbolju fotku, mani se ti tvog dslr-a i drz taj telefon ;) ops izmena bi to davno nego nisam zalazio sry za OT
-VladA- Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Vlado upravo si okcaio svoju najbolju fotku, mani se ti tvog dslr-a i drz taj telefon ;) E samo da znas da cu zbog ovog komentara otici ponovo na 'lokaciju' i ufotkati ovo sa DSLR-om :P
Jo Husafet Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 ^ Pazi kad bi bio jaaako veliki bedak da to ne uradis. Totalno sjajno mesto i odlicna fotka... tolika dubina.. izgleda kao da ima 140 spratova. :) elem....
-VladA- Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 OT: ^ Pa ima nesto manje :D Oticicu definitivno, samo da se nakanem...
_Set_ Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Ponesi i par modela vlado da silaze lete budale ili sta vec, a pukni i praznu naravno, samo djoa nemoj slikati znas da njegov izgled uvek pogodi doktora :) -obecavam da vise necu oftopičariti ovde-
-VladA- Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 ^ :lol: :lol: :lol: E vala svaka ti je na mestu i hvala na savetu. Necu ni ja vise. Sorry. ;)
gatto Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Ova sa lutkama bi bila bolja BW Evo i mog doprinosa temi
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Ufotkano i procesirano na iPhoneu, tako da se valjda računa u ovu kategoriju :D Ostatak te serije ovde.
Lexus Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Koji je ovo app za obradu? Neki polaroid simulator?
gatto Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ima li slična stvar za Photoshop za nas koji ne razgovaramo jabukama??????????
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ovo je aplikacija za telefon, nevezano da li si na jabukama ili na kibicfensteru :) Za PS, Win ili OS X, ne znam...ne rabim to :)
-=: soNic :=- Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 samo sitan offtopic, jel moze ovaj hipstamatic da odradi "his thing" na vec uslikanim fotkama ili samo u real-timeu?
gusgus Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 @ sonic - mozda ti za naknadnu obradu moze posluziti Lo-mob : http://www.flickr.com/groups/1304825@N22/pool/ evo jedne direkt iz ajfona :)
-=: soNic :=- Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 hipstamatic super obradjuje ali su mu izlazne fotke 500x500 pixela?? :( .. to je bzvz aj sad cu pogledam taj lo-mob, ali mislim da ce neki lightroom preset da ipak odigra odlucujucu ulogu :D
Recommended Posts