Mrmot Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Pozdrav svima, ja sam Coja the Mrmot, i eto mene konacno na ovom finom forumu :) Resio sam da 'kacim' par svojih radova ovde, da mi posluze kao mini portfolio, a i da dobijem neke kritike, savete, guidelineove i slicno :) Nadam se da ce vam se dopasti :) ... Za pocetak, nesto uradjeno na danasnjim predavanjima (malo su mi misli odlutale sa onoga sto je asistent pricao, hehe) :) U poslednje vreme eksperimentisem sa 'vintage' izgledom, stari, pohabani look&feel :)
Mrmot Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 Evo i jednog vintage wallpapera koji sam radio na osnovu logoa za moju imaginarnu firmu Creme (za koju sam na fakultetu radio vizualni identitet) :) ... malo sam ubio rezoluciju i broj boja... Inace, Creme se (imaginarno) bavi proizvodnjom slatkisa, primarno cokolade :) a evo i jednog od koncepata za dizajn bilborda gorenavedene imaginarne firme :)
sashmir Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Svidjaju mi se tvoje mrmotarije! A sta studiras?
Mrmot Posted December 2, 2007 Author Report Posted December 2, 2007 Studiram na Fakultetu za poslovnu informatiku, smer racunarska grafika i dizajn :)
Mrmot Posted December 2, 2007 Author Report Posted December 2, 2007 hfala :) evo i jednog kvazi-komunistickog rada. Uglavnom koriscen Angryblue set cetkica. Dole bi trebalo da pise 'neunistiva svest' na ruskom... ako sam pogresio, molim da me ispravite :) ...i ortaku dizajn za majicu... nadam se da ce uspeti da ga odstampa :)
Gremlin Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Добродошао brate mrmote. Dopada mi se šmek ovih radova... Daj još...
Mrmot Posted December 2, 2007 Author Report Posted December 2, 2007 Hfala ;) Ajde evo jos :) jedan WIP, poprilicno zavrsen model kome treba jos malo tweakovanja :)
HariSHA013 Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 svaka cast, lepi radovi... pogotovu ova leteca WC solja... :)
headcutter Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 ne znam nameru sa helikopterom ali... 1) ako stavis umesto repa cetkicu za zube 2) umesto stajnih skija (ne znam kako se zovu in real) stapice od sladoleda 3) umesto palice kasichicu za espresso 4) umesto elise noz od escajga (metalni obavezno) 5) chackalicu umesto zadnje elise Izgledace do jaja...
Mrmot Posted December 3, 2007 Author Report Posted December 3, 2007 hehe, jos uvek je WIP, ne znam ni sam sta cu da mu menjam :) Inicijalna ideja je bila leteca wc solja... Evo par starijih radova... i jos jedan...
Mrmot Posted December 15, 2007 Author Report Posted December 15, 2007 danas sam se opasno smorio na predavanjima... a besplatnu verziju artragea mogu da instaliram na faksu, tako da...
cindarella Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Svidaju mi se radovi (prva cetiri vise od ostalih :) ), a sto se tvog ZECa tice, nekako me podsjetio na ZEKa: http://www.zek.si/
Mrmot Posted December 16, 2007 Author Report Posted December 16, 2007 Hvala :) e ovaj ZEK je ekstra :D moram da napravim poneki strip, skroz je istripovano :) Inace, sad mi je palo na pamet da nisam kacio nista od pixelarta (cime se inace dosta dugo bavim, kad sam bio klinac na onoj 386ici pored pixel drawinga nije moglo puno toga da se radi) pa evo da okacim i nesto od toga :) ilustracija scene iz Tolkinovog 'Tumarala' i jos jedna mock-up scena iz nepostojeceg shootera: predpraznicna atmosfera, hehe totalno random slicica sa prasicima: i jedno cudovistasto zmajce za kraj :)
Element9 Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Svaka cast! Pogotovu za pixel art - bas izgleda profi.
Mandos Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Svasta nam ti tu napokaza :) Svidja mi se ideja za black hole. Pixel arts su jako sweet.
Mrmot Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 he, hfala :) gledam da budem svestran, i mnogo volim kad krenem da radim nesto novo (sad radim u flashu, to jest ucim da radim, i odusevljen sam) :) evo jedna kornjaca sto sam crtao pre par godina (deo je ultra-budjavog sveta sto sam sam smislio :P to jest ima ih nekoliko i svaka na ledjima ima poneki mikrosvet :) )... planiram da se malo ozbiljnije posvetim ovoj temi, to jest da odradim neki rimejk sad kad sam se malo vise 'ubacio' u fotosop i 3ds :)
Mrmot Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 Hfala ljudi na kritikama :) i SRECNA VAM NOVA GODINA!!! Takodje, cestitkica u SWF formatu :)
Forrest G. Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Shto bi nasha braca 'rvati rekli - talentiran si, ne.. :D Svaka chast za radove, zaista! :)
neu3no Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 danas sam se opasno smorio na predavanjima... a besplatnu verziju artragea mogu da instaliram na faksu, tako da... Piše se RAWR! Samo da znaaaš! :lol: ;)
Recommended Posts