Deda Bole Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Elem, nakon nekih internih planova i dogovora, došao je red da i javno najavim Tradicionalnu Drugu Tajnu Novogodišnju DZ Večeru "Ispratimo Staru Godinu", gde je u prvom planu druženje, šala i upoznavanje, a sasvim potisnuto i prezreno, negde u ćošku lokala, balavljenje o foto opremi. Ono oko čega mislim da nema previše pregovora, je da je Tajni Termin subota 29.12.2007 u 19h. Ostaje još samo da vidimo oko mesta održavanja .. Imajući lepa iskustva sa Salašom 137 (a još uvek nam je svima u sećanju onaj otoman pored), ja bih predložio to. Naravno, imamo oko mesec dana da se smislimo. Poziv je otvoren za sve : vaše devojke, žene, momci i muževi su dobrodošli da nam se pridruže. Naravno, vodite ih na sopstvenu odgovornost - postoje neki članovi za čije ponašanje ne mogu garantovati .. :P db
doomster Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Ја сам за. Е сад, да ниси писао мокраћом, можда бисмо и видели шта си написао :P :lol:
Deda Bole Posted November 26, 2007 Author Report Posted November 26, 2007 Kakva je to Tajna Večera na Tajnoj Lokaciji u Tajno vreme, ako je sve potpuno na izvol'te ... :P db
AP Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Ako osoblje Tajne lokacije obezbedjuje bebi-siterku, pridruzujemo se zena i ja, ako ne - moracu sam...bas ce mi tesko pasti :)
SHANGAI SHEYTAN Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 ^ :lol: Svaka čast! To je brak! Da ja krenem sam, žena bi mi obezbedila - mišomor! :lol:
AP Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 OT Deder Guru pojani malo tu teoriju papuche!? :)
guru Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Aj necemo sad offtopic, da nastavimo sa prichom o tajnoj vecheri :) Jel to u Beogradu ?:)
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 ^Ne, Beograd ne zna šta su to kulturna dešavanja :D I još jedna...
nidza Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Ne zezaj, neće moći da se šika. A da, guru pije samo na cuclu i sokiće. Valjda nije gadljiv da vozi nešto što nije japanski oldtajmer sa previše konja i premalo kočnica. ;)
guru Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Dobar ti ovaj vic za kochnice :D Znachi Salash 137, zvuchi kao neshto u Vojvodini :D
Bobbie Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Neke ispravke na mapi :lol: Zaboravio si na nas "Yankee's" :P. Pozdrav
ndejan Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Moze salash 137 B) Prvi put je bilo odlicno :)
anactor Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Njam njam.... Slažem se za Salaš. Samo jedna stvar... nemamo mesec dana da odlučimo gde ćemo već imamo fore tu negde do početka ili prve polovine decembra. Sve će biti prebukirano i trebalo bi ranije da ih nazovemo i da rezevrišemo. Dakle, što se ranije ovde dogovorimo gde ćemo, veće će biti šanse da rezevrišemo dovoljan broj mesta i da sve prođe bez problema.
Deda Bole Posted November 27, 2007 Author Report Posted November 27, 2007 Momci što stavljate mape .. ne zaboravite da se ne može tu isključiti s autoputa, jer se gradi obilaznica ... Kad dođe vreme, postavićemo korektna uputstva, ako uopšte ima ko ne zna .. db
nidza Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Evo ja ne znam. :) Samo da ne bude vikendom, i da ne bude 10. decembar.
doomster Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Деда Боле је јасно и концизно написао када је кркачина :lol: Tajni Termin subota 29.12.2007 u 19h.
deus&machina Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Konspirativno, tajnom šifrom odgovaram da sam primio k znanju tajne podatke, tajni datum, tajno vreme i tajnu lokaciju, te ću u najvećoj tajnosti izvršiti sve potrebne tajne pripreme za tajno pojavljivanje ... znate već gde i kada.
Abdee Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 -- --- --.. -.. .- / -.. .- / .--. --- -- . .-. .. -- --- / -.. .- - ..- -- / -. .- / -. . -.. . .-.. .--- ..- / -.. .- -. .- / .-. .- -. .. .--- . ..--.. / - .- -.- --- / -.-. . --..-- / -- .. ... .-.. .. -- / -.. --- -.-. .. / ...- .. ... . / .-.. .--- ..- -.. .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .- .-.. .. / ... .- .-.. .- ... / -.- .. -..- / . ... / -- .- -. .-.-.- .-.-.- .-.-.-
Deda Bole Posted November 27, 2007 Author Report Posted November 27, 2007 (edited) .--- .- / ... .- -- / - .- -.. / -. .- / .--. .-.. .- -. .. -. .. .-.-.- / -- . -. .. / -. . / --- -.. --. --- ...- .- .-. .- --..-- / -.- .- --- / ... - --- / -- .. ... .-.. .. -- / -.. .- / -. .. / ...- .-.. .- -.. .. -- / -. . / --- -.. --. --- ...- .- .-. .- .-.-.- / -. --- --..-- / .- -.- --- / ...- . -.-. .. -. .- / - .- -.- --- / --- -.. .-.. ..- -.-. .. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- -.. -... Edited November 27, 2007 by Deda Bole
Abdee Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 .- ... .-. . -.. .. -. .- -.. . -.-. . -- -... .-. .- ? .--. .- --.. .. -. . ...- . .-. ..- .--- . -- -.. .- -.-. . -.. .- -. -.. ...- .- .--. .-. . -. --. -.. --- -.-. .. -... .- ... ... ...- .. -.- --- .--- .. --- -.-. . -.- ..- .--- . ... -.. .- -.. --- -.. .--- ..- . . .
AP Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 ^vec se toliko ljudi prijavilo? :blink: :lol: p.s. ono pod znakom pitanja je moja zena
Deda Bole Posted November 27, 2007 Author Report Posted November 27, 2007 (edited) .- / ... - --- / - .. / ... .- -.. / ..- -. --- ... .. ... / .--. --- -- . - -. .--- ..- ..--.. / .--- . .-.. ` / ... -- --- / ... . / -.. --- --. --- ...- .- .-. .- .-.. .. / .-. .- -. .. .--- . / -.. .- / -.-. . / -... .. - .. / ..--- ----. / -.. . -.-. . -- -... .- .-. / ..--.. / --- ...- --- / -. .- / -.- .-. .- .--- ..- / -.- .-. .- .--- . ...- .- --..-- .. / .--- . ... - . / -. .- ... . / -.. .-. ..- --.. . -. .--- . --..-- / -.. .- / --.. .- .--- . -.. -. .. -.-. -.- .. / .. ... .--. .-. .- - .. -- --- / ... - .- .-. ..- / --. --- -.. .. -. ..- / .-.-.- .-.-.- / -- .. ... .-.. .. -- / -.. .- / .. -- .- / ...- .. ... . / ... -- .. ... .-.. .- / -.. .- / -... ..- -.. . / ..--- ----. --..-- / -. . --. --- / .--. --- .-.. --- ...- .. -. .- / -.. . -.-. . -- -... .-. .- / .-.-.- .-.-.- / db EDIT .- / .. / .--. .-. --- ... .-.. . / --. --- -.. .. -. . / .--- . / -... .. .-.. .- / ..--- ---.. --- --. / -.. . -.-. . -- -... .-. .- --..-- / .. / -. .. -.- --- -- / -. .. ... - .- / -. .. .--- . / ..-. .- .-.. .. .-.. --- / .-.-.- .-.-.- / ... .- -.. / .--- . / .--- --- ... / ...- .. -.- . -. -.. / .-.-.- .-.-.- db Edited November 27, 2007 by Deda Bole
AP Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Je*iga deda, nemamo svi frakove i sesire...
Recommended Posts