Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dragi moji !

Posle dugog razmišljanja i analiza evo konačno i rezultata Konkursa za MS industrial flash:

Prvo mesto i nagrada od 800 eura (razrada i proizvodnja!!)

Rad broj 2 „USBee Flash“ autori: Damjan Stankovic i Marko Radosavljevic

Drugo mesto i nagrada MP4 flash player (pregovori za proizvodnju)

Rad broj 12 „Flex“ autor: Mladen Radakovic

Treće mesto i nagrada MP3 player (dorada i pregovori za proizvodnju)

Rad broj 08 autor: Milan Milaković

(na slikama stoji da je kopirajt Dejan Jovanović ...potrebno razjašnjenje)

Specijalna nagrada publike (glasovi Kimtec Beograd): MP4 flash (razgovori o realizaciji)

Rad broj 16 autor: Nenad Ristić

Specijalna nagrada organizatora konkursa: MP3 flash player (razmatranje za proizvodnju)

Rad broj 15 autor: Nebojša Glavonić

Ostale Nagrade

Ira Gošić usb flash 2gb

Darko Marković usb flash 2gb

Miloš Ličina usbflash 2gb

Aleksandar Čolović usb flash 1gb

Milorad Opačić usb flash 1gb

Dragan Najdenov usb flash 1gb

Nadajući se jednoj izložbi radova na Dizajn Zoni i sa nadom da smo bili pravedni i da smo dodelili i više nego što smo obećali puno pozdrava!

p.s. Dodela nagrada će se održati u prostorijama Kimtec Beograd Viline Vode BB (MSAN grupa) u naknadno dogovorenom terminu. Ukoliko vas zanimaju komentari na vaše radove molimo da uputite na Dizajn Zonu ili na moj MSN!

Djordje Mitić

MS Industrial China

MSN djordjemitic@hotmail.com

Posted
mogu li se negde pogledati radovi (na netu) ?

Zavisi od urednika!

Ali mislim da nema nekih problema oko toga....ranije je to i najavljeno čini mi se!

U svakom slučaju ima šta da se vidi ....par ljudi je maksimalno profesionalno odradila svoj posao...nadam se da ćete imati šta da naučite od njih...mi jesmo!

Pozdrav!

Posted

...in the iraq....and such as....i bas mi je drago...i hvala....svima...koji su se trudili i such as.... :P

Ko je dinosaurus na ovom forumu zna me sa grafickog dizajna, nikad se nisam IDem bavio al eto ovo je bas bila zanimljiva tema..nikad nije kasno :) (zadjem chesto na ovaj deo foruma, i skroz mi je zabavan moram priznati)

Hvala urednicima Denisu i Marku sto su se iscimali. Fala i gosn Djordju kog su posle nekog vremena oteli vanzemaljci izgleda :) , mislim da je extra to sto neko hoce nasim ID-evcima da pruzi sansu da se pokazu..

Jedva chekam da vidim i ostale radove

Aj pozdrav ljudi i igramo se dalje

D & M

Posted

Da vise ne bi bilo zabune. Svako ko zeli da pokaze svoje radove na sopstvenu odgovornost, tj. bez toga da posle zali sto ga je pokazao javno moze to da uradi.

Pobednicki rad je diskutabilan jer ipak ide u proizvodnju i nije bash preporucljivo da se prikazuje konkurenciji onlajn, bez obzira sto je konkurencija daleko, net je chudo. :)

Posted

Da presečemo agoniju!

Kao što urednik reče, postoji potencijalna opasnost da neko pre vremena (pre početka proizvodnje) pokrade dizajn (kad tad će nas kopirati jer verujem da ste odradili dobro posao)!

Nemamo mehanizme da vas zaštitimo niti da sebe zaštitimo na nekom internacionalnom nivou!

Jedina nam je prednost da budemo brzi i kvalitetni! Vi ste bili kvalitetni ...sad mi moramo da budemo brzi!

Pošto po propozicijama Konkursa imamo ekskluzivno pravo samo na prvo-nagradjeni dizajn (jer smo ga relativno korektnom sumom platili) molim ostale učesnike koji žele da objave svoj dizajn da imaju u vidu da smanjuju svoju šansu da mi to odradimo u svojoj proizvodnji. Nikako ne želim da se ovo shvati kao ucena (nedaj bože!) ali kao zdrava tržišna odluka ...to da! Zato molim sve one sa kojima ćemo pregovarati o proizvodnji da se uzdrže još malo! Ne želimo da krijemo dizajne do te mere da ih niko ne vidi! Zajednica DizajnZone ima pravo da vidi rad svojih kolega zato predlažem sledeće rešenje:

Pozivam sve učesnike konkursa (proizvodjače i posmatrače) sve koji su zainteresovani da se prijave za finalnu svečanost dodeljivanja nagrada! Na finalnoj svečanosti će biti prezentovani radovi u elektronskom i odštampanom obliku! Dodelićemo i još neke sitnice kao poklone svima koji dodju ( a... kako vas mamim!)

Radovi će biti dostupni samo za oko! Kamere i ostala sredstva neće biti dozvoljena!

Po prvi put ćemo i predstaviti formu ugovora izmedju nas i dizajnera čije radove radimo! Ovo je dobra prilika da se upoznamo i da razmenite iskustva!

U medjuvremenu svi koji žele da prikažu svoj rad svakako mogu to da odrade! Svi koji žele da ponude drugom svoj rad svakako to mogu da urade! Nema teških okova sa naše strane!

Ovom prilikom pozivam i osnivača i urednike ovog Foruma da nam se pridruže (da nije bilo njih možda se mi nikad ne bi ni sastali) i uveličaju slavlje svojim personama!

Prijavljivanje je do kraja meseca! Na moj i e-mail mog kolege imenjaka u Kimtec-u Beograd ....možda nam neko pomogne i odradi dizajn pozivnica za džabe? Otrošili smo se brate :) a?

Djordje Petković djordje.petkovic@kimtec.co.yu

Djordje Mitić djordje@msi-pc.com

Gospodin George Shao....čuveni "Kinez" u mojim postovima ...finansijer ove manifestacije će igrom slučaja u Decembru biti u Beogradu pa ćemo gledati da tempiramo...Vlasnik grupacije "MSAN grupa" g. Stipo Matić će takodje biti pozvan.

Toliko za sad bratijo!

Posted

Upravo videh ovu temu! :lol: :lol:

Čestitam svim učesnicima!

Veoma sam radoznao sam da vidim ostale radove. :unsure:

A bio sam ovih dana na DZ, često! :) Pošaljite ljudima mejlove, verovatno dosta njih ne zna da su proglašeni pobednici. Gledamo se u decembru???

pozz

Posted
Upravo videh ovu temu! :lol: :lol:

Čestitam svim učesnicima!

Veoma sam radoznao sam da vidim ostale radove. :unsure:

A bio sam ovih dana na DZ, često! :) Pošaljite ljudima mejlove, verovatno dosta njih ne zna da su proglašeni pobednici. Gledamo se u decembru???

pozz

Posecujte cesce dizajn zonu!

Narochito indistrijski dizajn!

To je josh jedan nachin da vas namamimo! :)

Pozdrav!