Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo moj jedini automobil kome sam uradio tuning. Ne znam kad cu opet praviti automobile, pa posto imam nesto da apdejtujem 3d tuning session. Prepravio sam moj stari model C Brabusa. Imao sam potpunu slobodu za modifkaciju pa je ispalo ovo. Rendering je MR, HDRI. 25 min hd1080.

C&C

13214tc2.th.jpg

13215xa0.th.jpg

Posted

Hvala za komentare.

Stari model sam radio mesec dva po par sati samo ono sto se vidi spolja a ostalo(unutrasnjost i modifikacije ) sam uradio za nedelju dana pa fali jos detalja.

Wire

customcclasswire2pp4.th.png

customcclasswirenb1.th.png

Evo i stari "stock" brabus

16afb1.th.jpg

Posted
Ah konacno neko ko moze da pokaze sta je mr, odlicno, jel si pravio shader u mi, ili si koristio car paint jer mi lici na njega?

Car paint phen na Brabusu a i na modifikovanom samo tekstura umesto boje, nista posebno. Nemam vremena bas da renderujem i da pripremam. Imam dva stara setupa spolja i studio kao i presete materijala pa ih koristim za renderovanje svakog modela koji napravim.

Posted

Jebo te zivot!!! Znaci, izuo si ga covece! Samo, bolje izgleda wire, jer se vide detalji. Takodje mi se vishe svidja ctock varijanta, mnogo realnije izgleda. Poradi na renderu tune varijante i bice uber-kul.

P.S.

Pozdrav MR brate! :D

Posted

elenksn, o'ma telefon u ruke i zovi EA jer oni pochinju novu franshizu NFS...

Choveche izgleda ubistveno u svakom pogledu, alal vera (to je to drugovi, mesec dva za killer model, od par dana i brzanja nema leba)...