Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svako ima kad tad potrebu da vektorizuje neki logo. Ovo je posao koji cesto iziskuje vreme e cesto se radi bas kada vremena na pretek nema. Ovaj free online program automatski radi vektorizaciju logoa od obicne bitmape - a to radi savrseno, i u prinjcipu ne zahteva nikakvu dodatnu doradu. Morate da isprobate da bi poverovali! :blink:

VECTORMAGIC

Deset zvezdica! ;)

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Heh, nisam bio u ovom delu foruma 100 godina, a danas naidjoh na ovu korisnu stvarcicu - dobro da sam proverio dal' je neko vec postovao ;) U svakom slucaju, bilo bi dobro ovo negde "prilepiti" da svi vide.

• 2 weeks later...
Posted

Sajt je trenutno nedostupan. Ima li informacija kad ce ponovo proraditi?

VectorMagic is down for maintenance as of Oct 10, 8:44 PST.

We'll be back shortly.

- The VectorMagic Team,

Posted
Svako ima kad tad potrebu da vektorizuje neki logo. Ovo je posao koji cesto iziskuje vreme e cesto se radi bas kada vremena na pretek nema. Ovaj free online program automatski radi vektorizaciju logoa od obicne bitmape - a to radi savrseno, i u prinjcipu ne zahteva nikakvu dodatnu doradu. Morate da isprobate da bi poverovali! :blink:

VECTORMAGIC

Deset zvezdica! ;)

divno / kakva igracka

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Imam problem sa ovim sajtom izaberem sliku u TIF formatu velicina manja od 5MB, kada upload-ujem sledece sto me pita je da upedate-ujem fash player naravno ne zelim jer imam Flash 8 ne treba mi verzija 9 ili to sto on sam hoce da upedate-ju prekinem i nista se ne pojavi. Vratim jednu stranu pre postoji slika.

Levo je slika a desno tri stavke: "ime slike", "Not started", "User input required" trecu opicju User kad kliknem opet zeli da mi upedateuje Flash. Kako da dobijem vektorizaciju.

• 2 weeks later...
Posted
ANĐELE, KRILA TI SE POZLATILA! Ti & ja po karton piva na moj račun!

@ igorkrnic -> search na serbianlogo.com, imaš vektor!

hvala, snasao sa mse vec na forumu :)

@tema, ne znam da li je ko primetio ali ovaj sajt se sada placa...

Ko se registruje dobije balans od 4 poena i moze da uradi 4 tracinga a posle se placa, ne znam koliko

mada ja nisam primetio ama bas nikakvu razliku izmedju ovog i corelovog trace-a, i jedan i drugi moraju da se podese lepo da bi ispravno trace-ovali tako da je shit :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

ja vektorizovao nesto i sad mi na mail stize da platim nekih 11 $, a pri registraciji sam samo uneo mail i sifru i kako ce oni uopste ovo da mi naplate?

• 2 months later...