Angel_of_Dark Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Svako ima kad tad potrebu da vektorizuje neki logo. Ovo je posao koji cesto iziskuje vreme e cesto se radi bas kada vremena na pretek nema. Ovaj free online program automatski radi vektorizaciju logoa od obicne bitmape - a to radi savrseno, i u prinjcipu ne zahteva nikakvu dodatnu doradu. Morate da isprobate da bi poverovali! :blink: VECTORMAGIC Deset zvezdica! ;)
Server Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Auuuuuuu, 100 zvezdica...svaka cast care :)
deus&machina Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 ... Deset zvezdica! ;) Ma može i 11 :)
Angel_of_Dark Posted November 10, 2007 Author Report Posted November 10, 2007 Ma može i 11 :) Bolje vi meni spremite pivo :) :D :D
Buster_Merryfield Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Svaka chast za ovaj sajt. odnosno tracer! All best! Mada... U gomili sluchajeva moja desna ruka trace-uje kao looda ,'-) peace
vili Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Heh, nisam bio u ovom delu foruma 100 godina, a danas naidjoh na ovu korisnu stvarcicu - dobro da sam proverio dal' je neko vec postovao ;) U svakom slucaju, bilo bi dobro ovo negde "prilepiti" da svi vide.
marjan1 Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Nije lose, za klasu bolje nego sto uradi Corel Trace. A sa njim sam ranije radio... ;)
Vtec Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Sajt je odlican. Pomaze mi extra :) Hvala! ;)
tforgo Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Sajt je trenutno nedostupan. Ima li informacija kad ce ponovo proraditi? VectorMagic is down for maintenance as of Oct 10, 8:44 PST. We'll be back shortly. - The VectorMagic Team,
predd Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Svako ima kad tad potrebu da vektorizuje neki logo. Ovo je posao koji cesto iziskuje vreme e cesto se radi bas kada vremena na pretek nema. Ovaj free online program automatski radi vektorizaciju logoa od obicne bitmape - a to radi savrseno, i u prinjcipu ne zahteva nikakvu dodatnu doradu. Morate da isprobate da bi poverovali! :blink: VECTORMAGIC Deset zvezdica! ;) divno / kakva igracka
NICS Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Imam problem sa ovim sajtom izaberem sliku u TIF formatu velicina manja od 5MB, kada upload-ujem sledece sto me pita je da upedate-ujem fash player naravno ne zelim jer imam Flash 8 ne treba mi verzija 9 ili to sto on sam hoce da upedate-ju prekinem i nista se ne pojavi. Vratim jednu stranu pre postoji slika. Levo je slika a desno tri stavke: "ime slike", "Not started", "User input required" trecu opicju User kad kliknem opet zeli da mi upedateuje Flash. Kako da dobijem vektorizaciju.
Vlada87 Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 AUUUUUUUUU sada probah jednu ultra rastersku sličku da pretvorim u vektor i zapanjen sam!!!!! Imaš, ne pivo nego gajbu piva od mene :)
lemark Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Ovaj sajt je fenomenalan!!!!!!! Hvala batice!!! Zapanjen sam :lol:
tforgo Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Uskoro krecu sa naplacivanjem... Navali narode dok je jos besplatno.
Roy Fokker Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Znači idu na pay-per-vector, a ne komercijalnu varijantu... hmm. Pitanje je koliko će trajati dok ih ne otkupi neko od "glavonja".
igorkrnic Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 hmm ja sam tu probao da vektorizujem logo policije srbije na razne nacine i uvek dobijem neupotrebljiv rezultat :(
B:art Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 ANĐELE, KRILA TI SE POZLATILA! Ti & ja po karton piva na moj račun! @ igorkrnic -> search na serbianlogo.com, imaš vektor!
igorkrnic Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 ANĐELE, KRILA TI SE POZLATILA! Ti & ja po karton piva na moj račun! @ igorkrnic -> search na serbianlogo.com, imaš vektor! hvala, snasao sa mse vec na forumu :) @tema, ne znam da li je ko primetio ali ovaj sajt se sada placa... Ko se registruje dobije balans od 4 poena i moze da uradi 4 tracinga a posle se placa, ne znam koliko mada ja nisam primetio ama bas nikakvu razliku izmedju ovog i corelovog trace-a, i jedan i drugi moraju da se podese lepo da bi ispravno trace-ovali tako da je shit :)
crnaruka Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Свака част , само скупи ови токену у п.м. :angry:
Gost123456 Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Ovaj link Serbianlogo je odlican, a bas sam trazila Bambijev logo i da se ubijem... a mrzelo me precrtavati onog bambija i font je neki... Super ko je smislio sajt! :)
Bres1 Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 ja vektorizovao nesto i sad mi na mail stize da platim nekih 11 $, a pri registraciji sam samo uneo mail i sifru i kako ce oni uopste ovo da mi naplate?
cropape Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Ljudi moji program je odlićan ali nikako da pronađem kako sad to da spremim na HD
Recommended Posts