Eaaast Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Mislim da nas se dovoljno skupilo za ovako nesto i da je vecjina nas u mogucjnosti ako ima volje da osmisli i izvede jedan mali tutorial projekat. Posto vidim da nas ima iz razlicitih svera mogli bi da pokrijemo dosta toga i na neki vecjini shvatljiv nacin objasnimo uz fotografije kako tece radni proces za ono sto MI radimo. Dakle moj predlog je.... Izdvojite dan dva osmislite lepo kako bi izgledao tutorijal da ga i razume neko ko nikad nije perlu drzao u rukama. Slikajte proces proizvodnje od bukvalno skice na papiru do gotovog dela. Sto vise razlicitih segmenata procesa pokrijete to bolje. Napisite kratka objasnjenja za fotografije, slozite u word-u sa sve slikama i snimite kao PDF. Postujte ovde u posebnu temu koju cemo staviti kao sticky. NAravno ako neko ima neke ideje iznesite ih ovde. Neka ovaj post bude za pricu o ovome, a u drugom cjemo gotove tutoriale stavljati....sta mislite o toj ideji?
Desideria Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Je l' mogu ja da upload-ujem moj maturski rad, tj. tekstualni deo i naravno sličice kako se šta radi?
Eaaast Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 ^naravno....kad sredis to javi da sredimo jedan sticky samo za tutove... mogli bi da najavimo sta bi ko radio, da se ne bi previse poklapali, kapiram da sto vise razlicitih temica pokrijemo to bolje. :D
Silent Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 ja mogu da odradim bilo sta vezano za lance i katance :) tj za chainmail, dosta toga ima vec gotovog, mogao bi da "pokradem" slike a opise sam da radim... jel ima nekih zelja mozda? :D
Recommended Posts