Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko se bavi izradom nakita koji nije od metala (bilo da je plemeniti ili ne) neka postavi linkove i zanimljive

adrese na kojima se moze naci sve sto vam je potrebno da bi ste napravili ogrlice ,narukvice minjdjuse itd...

Gde?

SVET PERLI Kosovska 38 ,Beograd telefon 064/64 086 77

Sta imaju?

razne velicine prelica od razlicitih materijala i velicina ,zatim kopce raznih oblika za ogrlice i narukvice itd...

Ostalo:

postoji mogucnost saradnje sa njima ,prodaja nakita kod njih,mogucnost fransize ....

web sajt : http://www.svetperli.co.yu/novosti.html

Posted

Hej hvala na informaciji, mene najvise zanima ova prodaja nakita kod njih, bas cu da odem ovih dana da vidim kako to ide. Vec sam im poslao mail, ali to mnogo brze ide licno :) javljam utiske

Jel zna neko ko jos vrsi prodaju nakita, neke galerijice i slicno. pussinboots mi rece da to rade u "Šilc-u" ali da tamo uzimaju 50% i jos morate sami da placate PDV, sto nisu bas povoljni uslovi....

evo i adrese ako nekog zanima ;)

Šlic

Palmotićeva 23

011/323-64-2

pozdrav!

Posted

U "Svetu perli" je prilicno visoka cena perli i kopci. Bizuterija "Vesna" ima lep izbor metalnih, kamenih i plasticnih perlica a nalazi se u Gavrila Principa. Mada mislim da je najpovoljnije kupiti na veliko kod Kineza. Tamo ima predivnih perli ali u uzasnim kombinacijama. Rasturis njihovu ogrlicu i napravis totalno novu. A cene su smesne!

Posted

Silent, pa to je ona radnja o kojoj sam ti pricala, ali nisam znala kako se zove! Kako si prosao? ps. svuda uzimaju veliki procenat kad je komisioni tip prodaje u pitanju, nije to samo u Slicu ( na zalost).:(

Posted
Silent, pa to je ona radnja o kojoj sam ti pricala, ali nisam znala kako se zove! Kako si prosao? ps. svuda uzimaju veliki procenat kad je komisioni tip prodaje u pitanju, nije to samo u Slicu ( na zalost).:(
Odbise me ljudi :) kao nisu u mogucnosti i sta ti ja znam... Videcemo dalje...
Posted

@poopy pa da li znas gde mogu da se nadju jeftinije kopce i ostale stvari tog tipa ...mislim meni konkretno nisu toliiko zanimljive same perlice jer mozesh i sam da ih napravish....nekako mi je daleko originalniji komad nakita ako je u potpunosti rucno izradjen....

Gde?

KREATIVNA KUCA Kneza Miloša 6, tel/fax: 011/32-418, 063/26-85-76

Sta imaju?

Fimo mase,boje za tekstil marabu,ukrasne papire ,kalupe nesto alkica za rucno izradjeni nakit (cekaju da stigne nova kolicina)...

jeftiniji su konkretno sa bojama za textil kod njih su 220 a u platou 280 a ponegde su i 300 din ....za ostalo ne znam

ostalo:

oni su raspolozeni za komisionu prodaju nakita koji je rucno izradjen

upravo u toj radnji

web sajt:http://www.kreativnihobi.com/

Posted

@Silent ko te je odbio ? ja sam bila prekjuce u kreativnoj kuci i u izlogu imaju ogrlice koje je napravila neke davojka i zena koja je vlsnica mi je rekla da

prodaju komisiono nakit koji napravi neko...dakle nije mi jasno kako

je posle dva dana promenila pricu ..mozda je najbolje da odesh licno ....

Posted

Ja sam kopce, stopere i ostale delove nabavljala iz Turske. Poslednji put mi je prijatelj doneo iz Kine velika pakovanja tih istih stvari. A kod nas stvarno ne znam gde bi se to moglo naci povoljno. A sto se tice komisione prodaje, ja svoje proizvode prodajem u svom lokalu i znam kakav je problem kada mi neko donese bizuteriju na komisionu prodaju. Kao prvo, pare ne mozes dobiti odmah jer vlasnik ne zna da li ce se i kako to prodati. Kao drugo, najveci problem je papirologija jer za svakog komitenta se mora praviti ulaz. Kao trece, kada se roba i proda onda je opet papirologija katastrofa jer se tvoje pare moraju podici sa racuna, isplatiti, platiti PDV na celu sumu (na komisionu robu nema povrata poreza) i naravno, sve to mora biti uredno potpisano i od strane komitenta i od komisionara. Naravno to vazi za one koji sve rade legalno.

A sto se tice marze na tvoju cenu, to je sve stvar dogovora. Naravno, logicno bi bilo da marza ne bude velika ako se roba ne placa odmah. Ali ima nas raznih!

Posted
@Silent ko te je odbio ? ja sam bila prekjuce u kreativnoj kuci...
Da, oni su me odbili....

....ja svoje proizvode prodajem u svom lokalu....

Da li je moguce da mozda prodajem preko tebe i tvog lokala, lako cemo za papirologiju :D

Posted
Hej hvala na informaciji, mene najvise zanima ova prodaja nakita kod njih, bas cu da odem ovih dana da vidim kako to ide. Vec sam im poslao mail, ali to mnogo brze ide licno :) javljam utiske

Jel zna neko ko jos vrsi prodaju nakita, neke galerijice i slicno. pussinboots mi rece da to rade u "Šilc-u" ali da tamo uzimaju 50% i jos morate sami da placate PDV, sto nisu bas povoljni uslovi....

evo i adrese ako nekog zanima ;)

Šlic

Palmotićeva 23

011/323-64-2

pozdrav!

pokusaj u "Fantaziji" nisu iz BG ali su normalni i organizuju veleprodajnu mrezu, a uvek ispostuju tvoje uslove

063/658-256

• 11 months later...
Posted

Pogledala sam cene iz Sveta perli,da bi se napravio jedan par mindjusa potrebno je oko 400-500 din,a za te pare mogu da se kupe bas lepe mindjuse,najskuplje koje sam ja platila su 350 din,ako se doda jos 200-300 din na rad kostale bi oko 700,sto je prilicno skupo,za kolekcionare nakita kao sto sam ja,da li znate za neku drugu,jeftiniju prodavnicu materijala za izradu nakita.