Jump to content

Recommended Posts

Posted
Lepuskasto, ali ako mene pitas suvise prosto, samo uzmes lanac i perlice i to je to... ja licno ne volim to....

hvala na komentaru ali je poprilicno glup....izvini ali moram da kazem. To bilo isto kao da ja kazem ej Silent tvoji radovi su vrlo prosti samo uzmesh karike i to je to! jos ti imas shemu po kojoj radish..... Ili nekom slikaru da kazem e tvoja slika je vrlo prosta uzmes samo boje i to je to......Postoje razliciti stilovi i namene nakita......Ako imas glamuroznu haljinu nakit ne treba da bude prebudzen ..... gubi smisao.....i obrnuto.....uostalom malo je i bzvz da pricam o ovome sto se vrlo podrazumeva.......

i da me ostali ne shvate pogreshno ne ocekujem nikakve hvale vec samo kritike koje imaju smisao.........

Posted

no flame alowed.....

sto se tice rada...rekao bi prosecno. Da bi bilo jedinstveno prilikom beadworka stvarno moras da se potrudis zestoko. baci pogled na lapdog. Jedna britanska kompanija za koju sam radio. Pored toga sto imaju dobre dizajne zahtevaju i perfekciju kod spajanja elemenata. Na tvojim radovima sam primetio da ti se, recimo, da spojevi perli sa lancem nisu bas najsrecjnije odradjeni. Previse je loop odaljen od perle, nisu svi isti, ponekad ti se desi i da okrenes na pogresne strane..i tako to...Nemoj da shvatis ovo negativno samo pokusavam da ti ukazem na neke detalje koje sam primetio na ove dve fotke....

samo nastavi....pozdraaav

Posted

normalno da ne shvatam negativno kad je takav smisaon komentar.........na par mesta na fotki se uvrnuo lanac jel fotke nisu profi kao ni postava ogrlice za fotkanje pa na nekim mestima odaje utisak da su zice okrenute na dve suprotne strane.....otom potom..... hvala u svakom slucaju

ima ih vishe fotki na spejsu (link u potpisu) pa ako nekog zanima eto da zna.......

• 2 years later...
Posted
normalno da ne shvatam negativno kad je takav smisaon komentar.........na par mesta na fotki se uvrnuo lanac jel fotke nisu profi kao ni postava ogrlice za fotkanje pa na nekim mestima odaje utisak da su zice okrenute na dve suprotne strane.....otom potom..... hvala u svakom slucaju

ima ih vishe fotki na spejsu (link u potpisu) pa ako nekog zanima eto da zna.......

A mi se svidzja. Za svaku izradu treba i zivce i bastu...

Cekamo jos nove izrade!!!