kai Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Vi i dalje pricate o resenju za Eurosong? :blink:
Pris Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 pa "svatko se cese gdje ga svrbi' - tako i mi
totaloverride Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 pa "svatko se cese gdje ga svrbi' - tako i mi imas cmoku za repliku! :D :D :lol: :lol: pa ja se bre nerviram ceo dan.. i juce i danas... sad mi zao sto sam ucestvovao na konkursu...
Spotter Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 A znamo ko je sve sjedio u ziriju. To su eminentni strucnjaci iz oblasti grafickog dizajna. Ocekivali smo da ce izabrati logo koji je dostojan Evrosonga. Nisu. Nisu branili bransu. Koji je razlog sto su izabrali bas ovaj logo pa sto bi se slavimir uzbudjivao zbog logoa koji ce se eksponirati jedno vece.. dovukao se iz slovenije, uzeo zvanican honorar za ziriranje, dao glas po instrukciji, i ko zna - mozda dobio i dodatni, nezvanicni honorar :rolleyes: .. dajte ljudi, tesko da je ovde i jedan konkurs nenamesten. ziriranje sluzi da se uzme kinta, kakva bransa kakvi bakraci. uzivajte ;)
kai Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 pa ja se bre nerviram ceo dan.. i juce i danas... sad mi zao sto sam ucestvovao na konkursu... Da vidimo tvoje resenje, mozda je bolje od pobednickog, po tvom tonu deluje da 100% jeste?
Denis_Radenkovic Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 ^ yep, ne bi bilo lose svi koji su ucestvovali okace radove da vidimo jel ima ko bolji :P
ddjuka Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Ma ne, gde ces bolji od ovog pobednickog. Cisto sumnjam da neko ima bolji ovo je "Vrh brate"!
MrSteel Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Nova Srpska Estetika futuristicko-minimalisticka verzija estetike 90-tih godina proslog veka by MAMA :D
Pris Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Da vidimo tvoje resenje, mozda je bolje od pobednickog, po tvom tonu deluje da 100% jeste? Kai, oprosti, ali "moram" da te pitam - imas li ti mozda neki "konstruktivan" prijedlog ili si prosto "dobio nalog da primiris strasti, onako - odozgo" ? ha ha ha - ja se naravno zezam, ali "u svakoj sali..."
Christopher Carrion Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Nema nikakvog naloga odozgo... Pošto se odavno prestalo sa konstruktivnom diskusijom a i ova tema nema preterano veze sa advertisingom (odnosno ima ali ljudi koji su želeli da na taj način analiziraju celu situaciju su to već učinili) tema se zaključava. Ostaje vam Massive.
Recommended Posts