Jump to content

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
A znamo ko je sve sjedio u ziriju. To su eminentni strucnjaci iz oblasti grafickog dizajna. Ocekivali smo da ce izabrati logo koji je dostojan Evrosonga. Nisu. Nisu branili bransu. Koji je razlog sto su izabrali bas ovaj logo

pa sto bi se slavimir uzbudjivao zbog logoa koji ce se eksponirati jedno vece..

dovukao se iz slovenije, uzeo zvanican honorar za ziriranje, dao glas po instrukciji, i ko zna - mozda dobio i dodatni, nezvanicni honorar :rolleyes: .. dajte ljudi, tesko da je ovde i jedan konkurs nenamesten. ziriranje sluzi da se uzme kinta, kakva bransa kakvi bakraci.

uzivajte ;)

Posted
pa ja se bre nerviram ceo dan.. i juce i danas...

sad mi zao sto sam ucestvovao na konkursu...

Da vidimo tvoje resenje, mozda je bolje od pobednickog, po tvom tonu deluje da 100% jeste?

Posted

Da vidimo tvoje resenje, mozda je bolje od pobednickog, po tvom tonu deluje da 100% jeste?

Kai, oprosti, ali "moram" da te pitam - imas li ti mozda neki "konstruktivan" prijedlog ili si prosto "dobio nalog da primiris strasti, onako - odozgo" ?

ha ha ha - ja se naravno zezam, ali "u svakoj sali..."

Posted

Nema nikakvog naloga odozgo... Pošto se odavno prestalo sa konstruktivnom diskusijom a i ova tema nema preterano veze sa advertisingom (odnosno ima ali ljudi koji su želeli da na taj način analiziraju celu situaciju su to već učinili) tema se zaključava. Ostaje vam Massive.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...