Erlik Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Evo, pošto sam pre nekog vremena počeo da modeliram u Maxu i prešao uzor(a)ni tutorial, rešio sam malo da se poigram pa evo rezultata. evo ga i pre nego što je ušao u "radionicu" na tunning sešn.. c&C?
GOKSIMASTER Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Brutalan model svaka cast. Najvishe mi se svidja ovaj render sa stock varijantom , samo shader za staklo moze. Jedina stvar koju bi ja zatezao bi bila refleksija , tacnije predmeti koji se reflektuju jer mi se cini da ih nema dovoljno i da neki hromirani delovi gube na obliku , takodje ti highlighti od svetla ( tacnije plane-a ili shta vec imas bi trebali da budu malo jaci , po meni barem )
spypro Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Super je model, render je jos lepsi, koji je i konkretno kako si ubo taj fall of reflktivnosti boxa (kod ovvog crnog)?
Erlik Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 Brutalan model svaka cast. Najvishe mi se svidja ovaj render sa stock varijantom , samo shader za staklo moze. Jedina stvar koju bi ja zatezao bi bila refleksija , tacnije predmeti koji se reflektuju jer mi se cini da ih nema dovoljno i da neki hromirani delovi gube na obliku , takodje ti highlighti od svetla ( tacnije plane-a ili shta vec imas bi trebali da budu malo jaci , po meni barem ) Ta kritika se odnosi na oba rendera ili samo kod ovog u stock varijanti? Iskren da budem taj render sam malo davnije radio i cini mi se da sam te neke stvari malo popravio kod ovog tjuniranog... u svakom slucaju prihvatam primedbe. Super je model, render je jos lepsi, koji je i konkretno kako si ubo taj fall of reflktivnosti boxa (kod ovvog crnog)? Pa kombinacija gradijenta u lightplaneovima, sky-u i falloff-a u reflection glossinesu... Hvala na komentarima!
Recommended Posts