Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo, pošto sam pre nekog vremena počeo da modeliram u Maxu i prešao uzor(a)ni tutorial, rešio sam malo da se poigram pa evo rezultata.

audituning013logokg8.th.jpg

audituning014logopk6.th.jpg

audituning017logobj3.th.jpg

audiwallrl1.th.jpg

evo ga i pre nego što je ušao u "radionicu" na tunning sešn..

audiskylight031of5.th.jpg

c&C?

Posted

Brutalan model svaka cast. Najvishe mi se svidja ovaj render sa stock varijantom , samo shader za staklo moze. Jedina stvar koju bi ja zatezao bi bila refleksija , tacnije predmeti koji se reflektuju jer mi se cini da ih nema dovoljno i da neki hromirani delovi gube na obliku , takodje ti highlighti od svetla ( tacnije plane-a ili shta vec imas bi trebali da budu malo jaci , po meni barem )

Posted
Brutalan model svaka cast. Najvishe mi se svidja ovaj render sa stock varijantom , samo shader za staklo moze. Jedina stvar koju bi ja zatezao bi bila refleksija , tacnije predmeti koji se reflektuju jer mi se cini da ih nema dovoljno i da neki hromirani delovi gube na obliku , takodje ti highlighti od svetla ( tacnije plane-a ili shta vec imas bi trebali da budu malo jaci , po meni barem )

Ta kritika se odnosi na oba rendera ili samo kod ovog u stock varijanti? Iskren da budem taj render sam malo davnije radio i cini mi se da sam te neke stvari malo popravio kod ovog tjuniranog... u svakom slucaju prihvatam primedbe.

Super je model, render je jos lepsi, koji je i konkretno kako si ubo taj fall of reflktivnosti boxa (kod ovvog crnog)?

Pa kombinacija gradijenta u lightplaneovima, sky-u i falloff-a u reflection glossinesu...

Hvala na komentarima!