Jump to content

Recommended Posts

Posted

pozdrav

evo priblizavam se kraju sa modelovanjem

ovo mi je prvi model pa moram da kazem da sam se namucio,jer mi je u startu delovao kao lak model ali sad vidim da i nije bio toliko lak,ali sam pohvatao neke cake pa ce na dalje ici lakse

jedno pitanje:kako se stavljaju ove mrezice-grilovi

da li "moze" renderable spline,ili mozda je bolje na neki drugi nacin?

uskoro cu da radim na materijalima pa da vidimo sta ce da ispadne

bugatti1ep2.jpg

bugatti2bg4.jpg

Posted

Nije loše za prvi model. Malo je ćoškast kod prozora i sl. Morao bih malo da pogledam referentne slike pravog auta (čak sam jedan i slikao sam u Nemačkoj) pa da dam neku kritiku jer neke mi stvari deluju malo čudno.

U čemi si ono modelovao i koji ti je render engine?

Posted

nije original model sto posto,trebalo je negde jos da se ubacuje neka geometrija al me mrzelo

kad radim final render doradicu to

to kod prozora mislim da treba da bude coskasto,videcu

modelovano u 3ds max render vray

Posted

E svidja mi se , slazem sa da bi model trebalo malo tu i tamo doterati ali sasvim super. Samo da pojacas malo kvalitet , i shto se tice te refleksije od hdri-a na hromu , e pa ako odlucis da ti je podloga zelena onda mu zameni boje u ps-u na zeleno da ne odskace toliko

Posted
lepo deluje, mada ima da se naceka popravki ih, e sto si tak pregustio mrezu na stubovima?

mozda je malo tu mreza gusca zato sto mi trebala veca kontrola na tom delu a i verovatno je bio meshsmooth 2 iterations kad sam renderovao mrezu

Posted
mozda je malo tu mreza gusca zato sto mi trebala veca kontrola na tom delu a i verovatno je bio meshsmooth 2 iterations kad sam renderovao mrezu

Normalno da ti treba, ali da ne zaglavis ko ja pa napravis ultra mrezu :P

Posted

znaci kad modelujem gledam da imam sto manje vertexa(cak i pod uslovom da se ne slaze najbolje sa blueprintom) jel ako radis sa sa nekom gustom mrezom na kraju mozes da upadnes u situaciju gde nemoze vise da se radi sa meshom,a posle na kraju uvek mozes dadodas te ektra vertexa :)

Posted

evo sad zavrsavam camaro concept 2009 pa uskoro cu da okacim model i ozbiljnije cu da se posvetim rendereom,neki interesantan enviroment itd.

evo jedan render od ovih gore provucen kroz ps

night1qh9.jpg