breeder Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 pozdrav evo priblizavam se kraju sa modelovanjem ovo mi je prvi model pa moram da kazem da sam se namucio,jer mi je u startu delovao kao lak model ali sad vidim da i nije bio toliko lak,ali sam pohvatao neke cake pa ce na dalje ici lakse jedno pitanje:kako se stavljaju ove mrezice-grilovi da li "moze" renderable spline,ili mozda je bolje na neki drugi nacin? uskoro cu da radim na materijalima pa da vidimo sta ce da ispadne
Erlik Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Nije loše za prvi model. Malo je ćoškast kod prozora i sl. Morao bih malo da pogledam referentne slike pravog auta (čak sam jedan i slikao sam u Nemačkoj) pa da dam neku kritiku jer neke mi stvari deluju malo čudno. U čemi si ono modelovao i koji ti je render engine?
breeder Posted September 27, 2007 Author Report Posted September 27, 2007 nije original model sto posto,trebalo je negde jos da se ubacuje neka geometrija al me mrzelo kad radim final render doradicu to to kod prozora mislim da treba da bude coskasto,videcu modelovano u 3ds max render vray
GOKSIMASTER Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 E svidja mi se , slazem sa da bi model trebalo malo tu i tamo doterati ali sasvim super. Samo da pojacas malo kvalitet , i shto se tice te refleksije od hdri-a na hromu , e pa ako odlucis da ti je podloga zelena onda mu zameni boje u ps-u na zeleno da ne odskace toliko
spypro Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 lepo deluje, mada ima da se naceka popravki ih, e sto si tak pregustio mrezu na stubovima?
breeder Posted September 28, 2007 Author Report Posted September 28, 2007 lepo deluje, mada ima da se naceka popravki ih, e sto si tak pregustio mrezu na stubovima? mozda je malo tu mreza gusca zato sto mi trebala veca kontrola na tom delu a i verovatno je bio meshsmooth 2 iterations kad sam renderovao mrezu
spypro Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 mozda je malo tu mreza gusca zato sto mi trebala veca kontrola na tom delu a i verovatno je bio meshsmooth 2 iterations kad sam renderovao mrezu Normalno da ti treba, ali da ne zaglavis ko ja pa napravis ultra mrezu :P
breeder Posted September 29, 2007 Author Report Posted September 29, 2007 znaci kad modelujem gledam da imam sto manje vertexa(cak i pod uslovom da se ne slaze najbolje sa blueprintom) jel ako radis sa sa nekom gustom mrezom na kraju mozes da upadnes u situaciju gde nemoze vise da se radi sa meshom,a posle na kraju uvek mozes dadodas te ektra vertexa :)
sergio3d Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 lepo izgleda! samo tako nastavi ... samo jedno pitanje, po cemu ti je ovaj auto delovao kao lak model? :)
breeder Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 evo sad zavrsavam camaro concept 2009 pa uskoro cu da okacim model i ozbiljnije cu da se posvetim rendereom,neki interesantan enviroment itd. evo jedan render od ovih gore provucen kroz ps
Recommended Posts