Eaaast Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Ko sto sam naslov kaze mesto gde mozete pronacji sve sto vam je potrebno za izradu nakita. Evo za pocetak Livnica "Bavaniste", Dragan Rutovic 063 355834 i 013 751675 Liju zlato i srebro. Prilocno povoljno samo ne preterano kvalitetno. Modelarski vosak, Stevan 064 6158503 Nisam jos kontaktirao coveka jer sam i dalje na UK zalihama ali rekose mi da je ok. Chim nadjem gde mi je ostatak vizit karti bacicju jos koji kontakt
Silent Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 evo sta Billy meni jednom reche ;) Remanium zicu razlicitih promera, od 0.5, do 1 mm, kao i razlicite vrste specijalnih kljesta mozes naci u Medipro-u, Dositejeva 37/1, tel:2622-050. Kljesta su malo skuplja ali zica se prodaje na koturima od 30 m i kosta oko 10 eu. Nazovi raspitaj se. i Ilijevski: Неко је поставио питање о продавницама златарског алата. Знам где се налази "Nevar" (адреса већ постоји на форуму) и знам за једну радњу (али не знам да ли још увек постоји) у Кумодрашкој улици, односно када се иде 18-ицом, па се прође поред ''Пекабете'' сиђе се на првој станици и ту је неки као тржни центар. Е, у њему је... Проблем је што радња ''Није баш по пропису'', нема нигде рекламе или било чега што указује на њу, па је пожељно ући у неки бутик и питати... Samo ako moze neko da kaze adresu nevara da ne jurimo po forumu ;)
Eaaast Posted September 25, 2007 Author Report Posted September 25, 2007 Ima jos dve radnje sa alatom. Jedna se nalazi na novom beogradu iza ZEpterove zgrade. To je preko puta SIVa. Nalazi se u zgradi iza Zepterove pri sredini u jednom od prolaza...ne znam tacnu adresu. Druga nepomenuta je u gavrila principa kod ekonomskog fakulteta. Ima tamo jedna osnovna skola pored parka e pa ravno preko puta nje.....kako sam lejm....saznacju tacne adrese i telefona pa cju vam doturim.
Ilijevski Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Ima jos dve radnje sa alatom. Jedna se nalazi na novom beogradu iza ZEpterove zgrade. To je preko puta SIVa. Nalazi se u zgradi iza Zepterove pri sredini u jednom od prolaza...ne znam tacnu adresu. Druga nepomenuta je u gavrila principa kod ekonomskog fakulteta. Ima tamo jedna osnovna skola pored parka e pa ravno preko puta nje.....kako sam lejm....saznacju tacne adrese i telefona pa cju vam doturim. Шефе, морам да те мало разочарам, али то је иста радња... :) Продавница иза Цептрове зграде се звала ''Nevar'' и радила је тамо до пре пар година. Касније је премештена преко пута те основне школе коју спомињеш (преко пута ''Пициног парка'' :) ), а пре годину или две је променила назив у "Kerwill" ... B) Kerwill (бивши ''Nevar'') Гаврила Принципа 45 Телефон: 011/361-3-229
Eaaast Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 ^hmm tamo iza zeptera i dalje postoji shop...potvrdjeno...
Ilijevski Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 ^hmm tamo iza zeptera i dalje postoji shop...potvrdjeno... Извињавам се, онда је моја грешка... Знам да је радња пресељена са једног места на друго, али нисам знао да је поново отворена иза ''Цептера''... Био си скоро тамо ?
Eaaast Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 da....i odma posle otisao u ovu u gavrila principa.....ova iza ceptera se zove nesto na M......trade
Ilijevski Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Је ли могу да те замолим нешто ? Можеш ли да ми провериш радно време и назив те радње иза ''Цептера'' ? Да питаш да ли имају неки свој сајт и сл ? Хвала унапред ! :)
Ikky Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Ja sam nova na Dizajn Zoni i jako me zanima sve oko izrade nakita jer i sama izradjujem nakit.Inace ja sam iz makedonije i tu od nas nema puno mesta gde bi mogla nabavljati delove perle i sl.Deo mog rada mozete videti na : http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...albumId=1292718
Milena S. Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 poz svima interesuje me da li zna neko da li postoji u Srbiji busna guma (za izradu srebrnih i zlatnih kaucuka). Ako postoji, gde bi mogla da se nadje? Takodje bi mi trebale i neke elegantnije kutijice za nakit (tipa ogrlice, narukvice i sl.) Hvala ;)
Recommended Posts