Jump to content

Recommended Posts

Posted

A koliko koshta ta kombinacija ,.,..,. mislim legalno da pazarish sve? I koliko ti vremena treba? I koje znanje ti je potrebno za sve to? Znachi, srachunaj u ukupnu cenu i PhotoShop, nemoj tu da se zaboravish :)

Znachi prvo skochi pa reci hip-hop :)

Posted

Ne vidim poentu ni glasanja... Sad bi trebali da vidimo neke zakljucke koji su sigurno pozitivni i da se kaze cijena programa pa da se uporedi...

Za neke hobi retusere svakako preporuka... Mi profesionalci to i dalje radimo u Paint-u... :)

Posted

Nope :)

Poenta programa je da radi tako da nepravi velike izmene na samom licu, znachi ima mnogo izmena koje su sve "sitne" ali tako da se razlika primeti a samo lice ne unishti :)

Inache na ovoj adresi imate celu storiju kao i video fajl pa mozete da vidite koliko je vremena potrebno za ceo postupak i kako sve to izgleda.

Posted
Nisam hteo nikoga da izdvajam ali,.,.,,. mogu samo da kazem da je 5. rad jedne agencije iz New York-a a 4. je chlan DZ :)

Oni bi vam obradu svake slike naplatili oko 45$ ;)

Mozes da me zoves Drug Clan DZ ali mozemo da predjemo i na TI :lol:

Ja sam mudro napisao u mailu da je cena po dogovoru...

Posted

Hahahahaha, drug TI :lol:

Drug TI je poslao slike drugih dimenzija pa sam zbog njega pola chuke dangubio i slagao ;) no nema problema ....

Program ce vam "naplatiti" 55$ za cijelo svoje postojanje :) MAX je malkice skuplji ali onima koji rade sa TIFFom ili zele iz RAW fajla da chupaju onda ....

No, shta smo konachno "saznali". Programche je sasvim OK za neke da kazem napredne amaterkse ili mozda polu profi namene ali sa profijima i dalje nema "noshenja". Moguce je da ce za koju godinu dana biti i to moguce (gledajuci koliko je program za godinu dana napredovao) ali dok se to ne desi ......

E sad, debilnom Ameru koji zeli da izgleda kao Bred Pit ili shta vec a koji nece da se maltretira sa PSom ovo je idealan alat.... za 55$ dobija mnogo i firma ide na to.

Za koji dan cu objaviti i ove slike shto ste svi vi radili a za one koje interesuje program je radio slike pod rednim brojem 7.

Laku noc svima :) odo da spijem.