Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav,

napokon sam naletio na forum gdje se prica o arhitekturi :) Davno sam bio zbog fotografije sada sam ovdje zbog arhitekture.

Ljudi siguran sam da cete mi pomoci jer me zanima gdje bih mogao pronaci mnogo slika enterijera kafica u svijetu, kako to sve izgleda unutra itd itd znaci zanima me unutrasnji izgled kafica u sto vise varijanti.

Ako neko ima neki link i sl sto bi mi pomoglo bio bih mu jako zahvalan!

Posted
Naravno, najvise kao ideja za uredjenje jednog kafica. Pa bih volio da pogledam razne varijante kako su to drugi ljudi radili i koji su profesionalci ...

Ako nisi arhitekta a predpostavljam da nisi onda se bolje raspitaj da angazujes nekog arhitektu-jer mi pratimo te trendove da ne bi morao ti.

Posted

kaze covek, voleo bi da vidi kako to izgleda

a ne da reklamirate firme po forumu

dakle ovo je forum, i ako neko zeli da pomogne, pomoci ce, 'ostavi to onome u struci' nije pomoc, pogotovo ne ako covek zeli 'da vidi' ne da 'pravi'

Posted

Ta firma se bavi bas opremanjem ugostiteljskih objekata. Na njenom sajtu i u njenim katalozima mogu se videti razni primeri opremljenih objekata i gomila ideja za opremanje novih. Ako nece nista da kupi ili naruci, naravno, ne mora. Nije mi bio cilj da nekog reklamiram, nego da mu pomognem. Ovaj nacin mi je pao na pamet.

Posted

Ono što vidi arhitekta razgledajući časopise, stručnu literaturu, internet i sl. nije isto što i laik i često ga može odvesti u pogrešnom smeru. Kao neko ko hoće projekat ili ideju BAVARAC bi se trebao fokusirati na opšta pitanja koja su u njegovom interesu kao npr. Šta je to što će učiniti moj Cafe prijatnim mestom za sedenje? Šta je to što će ga učiniti originalanim i prepoznatljivim? Koliko novca je pametno uložiti? Da li su mogući drugi sadržaji ili proširenje lokala? itd. a ne da gledajći random slike sa neta, rešava nešto zbog čega je neko išao na fakultet 4-5 godina. Za ova pitanja mu ne treba net ni 3d modeli u ranoj fazi.

Ali kako hoće? Evo ti jedan od najpoznatijih enterijera i cafea u svetu http://www.viennaslide.com/p/0530-paris/053228.html

Paris, Philippe Starck: Cafe Costes and Boutique Creeks

Tu se nalazi i poznata Costes stolica specijalno rađena za enterijer. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:q98gau...anilinal548.jpg

• 2 weeks later...
Posted

najveci broj popularnih barova ne dozvoljava slikanje unutra, tako da slika tih boljih na netu ima jako malo, nekih cak i uopste.. preporucujem ti da narucis/kupis neku od taschen-ovih ili daab-ovih knjiga prepunih slika i osnova, ukoliko ti treba za neshto ozbiljnije, na dobro znanim mestima u nasem gradu gde to mozes obaviti..

• 4 weeks later...
  • 3 years later...
Posted

Postovani,potreban mi je arhitekta sa iskustvom u projektovanju kafe barova.Da li znate takvog?Koliko moze da kosta idejno resenje enterijera i eksterijera za kafe bar od 60m2? hvala i pozzz

Posted

Ovde su uglavnom jos uvek studenti ili oni koji su zavrsili pa ne mogu da se zaposle tako da tesko da ces naci nekog ko ima iskustva sto ne znaci da ti neko idejno ne moze odraditi.Ako trazis nekog sa iskustvom obrati se nekom projektnom birou.

• 2 weeks later...
Posted

Mi smo tim od dvoje arhitekata. Ukoliko vam je potreban projekat kafe bara, kontaktirajte nas putem mail adrese kalearh@yahoo.com. Imamo veliko iskustvo u projektovanju enterijera.