Jump to content

Enterijeri kafe barova ...


BAVARAC

Recommended Posts

Pozdrav,

 

napokon sam naletio na forum gdje se prica o arhitekturi :) Davno sam bio zbog fotografije sada sam ovdje zbog arhitekture.

 

Ljudi siguran sam da cete mi pomoci jer me zanima gdje bih mogao pronaci mnogo slika enterijera kafica u svijetu, kako to sve izgleda unutra itd itd znaci zanima me unutrasnji izgled kafica u sto vise varijanti.

 

Ako neko ima neki link i sl sto bi mi pomoglo bio bih mu jako zahvalan!

Link to comment
Share on other sites

Ta firma se bavi bas opremanjem ugostiteljskih objekata. Na njenom sajtu i u njenim katalozima mogu se videti razni primeri opremljenih objekata i gomila ideja za opremanje novih. Ako nece nista da kupi ili naruci, naravno, ne mora. Nije mi bio cilj da nekog reklamiram, nego da mu pomognem. Ovaj nacin mi je pao na pamet.

Link to comment
Share on other sites

Ono što vidi arhitekta razgledajući časopise, stručnu literaturu, internet i sl. nije isto što i laik i često ga može odvesti u pogrešnom smeru. Kao neko ko hoće projekat ili ideju BAVARAC bi se trebao fokusirati na opšta pitanja koja su u njegovom interesu kao npr. Šta je to što će učiniti moj Cafe prijatnim mestom za sedenje? Šta je to što će ga učiniti originalanim i prepoznatljivim? Koliko novca je pametno uložiti? Da li su mogući drugi sadržaji ili proširenje lokala? itd. a ne da gledajći random slike sa neta, rešava nešto zbog čega je neko išao na fakultet 4-5 godina. Za ova pitanja mu ne treba net ni 3d modeli u ranoj fazi.

Ali kako hoće? Evo ti jedan od najpoznatijih enterijera i cafea u svetu http://www.viennaslide.com/p/0530-paris/053228.html

Paris, Philippe Starck: Cafe Costes and Boutique Creeks

Tu se nalazi i poznata Costes stolica specijalno rađena za enterijer. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:q98gau...anilinal548.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

najveci broj popularnih barova ne dozvoljava slikanje unutra, tako da slika tih boljih na netu ima jako malo, nekih cak i uopste.. preporucujem ti da narucis/kupis neku od taschen-ovih ili daab-ovih knjiga prepunih slika i osnova, ukoliko ti treba za neshto ozbiljnije, na dobro znanim mestima u nasem gradu gde to mozes obaviti..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 years later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...