Denis Dsgn Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Želim vam uspešano i dugovečno druženje i siguran sam da ćete od ovog foruma napraviti nešto dobro. U ime kolektiva, proglašavam forum otvorenim. Cheers! Denis
Ilijevski Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Свака част ! Коначно једно место где можемо расправљати и обавештавати једни друге о новим производима, дизајну, о алату, материјалима, муштеријама (што да не, ако их има)... :) Ово је одлично место за нас. Можемо почети да радимо пуном паром... :) Желим да захвалим администраторима, уредниуцима, носиоцима идеје, члановима који су у претходном периоду расправљали о својим и туђим радовима, као и свима онима које су такве коментаре морали да читају ... :lol: :lol: :lol: Имам и ја неке радове (на једно два места, чини ми се...) на Дизајн зони, па можда не би било лоше да се и то пребаци овде. А ? Шта мислите о томе ? ;) Хвала још једном ! :)
Denis Dsgn Posted September 13, 2007 Author Report Posted September 13, 2007 Što bi Story rekao, mafija ne spava, mafija radi. :)
bordo Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Jako sam se obradovala danas kad sam procitala da se otvorio podforum!!! Sve pozdravljam puno i zelim lepu saradnju! Mislim da ce ovaj podforum biti svima nam od velike koristi! ciao!! :)
Desideria Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Jeeeeeeeeeeee! (od uzbuđenja sam ostala bez komentara) :D
Silent Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ja tek sad videh ovaj podforum :) :) :) fala administraciji
Dobra Vila Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Zdravo svima! Slucajno sam dosla na ovaj forum, neko mi je prijavio da su Tutorijali skinuti sa mog (sada bivseg!) bloga postavljeni ovde, pa sam samo htela da proverim da li je i izvor postavljen. I jeste, postavljen je :rolleyes: Bas mi je drago. Inace, bavim se izradom nakita od polimerske gline i srebrne gline. Bas mi se dopao ovaj kreativni forum, idem malo da razgledam, pa se pisemo :D
Recommended Posts