Jump to content

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I think I've made her screwable. :D

Oko 35 minuta, malo joj je left bewbie bezveze, ali me zaista mrzi da sredjujem, bilo bi tu jos dosta detalja, ali je mala rezolucija i bas toliko vremena da ulazem necu. Od mene dosta. :P :lol: chicklm0.jpg

Posted

Aneley, ova je najbolja za sad, kolko mogu da procenim :D

mada, cisto offtopic komentar, sa ovolikom sminkom, cigarom i ovim plavim kandzama i belom kosom sa pet dlaka (ko golum kad bi posedeo :lol: ) - izgleda.. :puke: .. kako god je sredjivali :D

samo sto zahvaljujuci vama to " :puke: " polako bledi :D jos malooo da se potrudite pa nece biti skroz beskrajno pjukasta :D

Posted

Evo i mog malog doprinosa.

Par sati rada u PS-u.. moze to i bolje, ali nemam vise vremena.

Uglavnom, prosla je liposukciju i generalku. Morao sam da je sasecem na komade, razdvojim prvo ruku, glavu i telo, zatim sve provucem kroz liquify uz prethodno ozbiljnije seckanje. Pa onda sve te savove manuelno da ispeglam i na kraju da sklopim. Telo mi je bilo najveci problem, jer kada sam stanjo ruku i lice, nije mi ostalo mnogo materijala za doradu tela.. pa sam vadio salo sa jedne strane, dodavao ga umesto silikona na drugu.. itd :P Zamalo da nije preminula na operacionom stolu.

nicelady470x705ik9.jpg

• 8 months later...
  • 2 months later...