Aneley Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 I think I've made her screwable. :D Oko 35 minuta, malo joj je left bewbie bezveze, ali me zaista mrzi da sredjujem, bilo bi tu jos dosta detalja, ali je mala rezolucija i bas toliko vremena da ulazem necu. Od mene dosta. :P :lol:
3dM@niak Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Aneley, ova je najbolja za sad, kolko mogu da procenim :D mada, cisto offtopic komentar, sa ovolikom sminkom, cigarom i ovim plavim kandzama i belom kosom sa pet dlaka (ko golum kad bi posedeo :lol: ) - izgleda.. :puke: .. kako god je sredjivali :D samo sto zahvaljujuci vama to " :puke: " polako bledi :D jos malooo da se potrudite pa nece biti skroz beskrajno pjukasta :D
Roy Fokker Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Diskriminacija bre... što mora "beautiful = thin"? :P Ta sagorela kosa je odvratna kako god je šminkali i "mršali".
Angel_of_Dark Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Evo i mog malog doprinosa. Par sati rada u PS-u.. moze to i bolje, ali nemam vise vremena. Uglavnom, prosla je liposukciju i generalku. Morao sam da je sasecem na komade, razdvojim prvo ruku, glavu i telo, zatim sve provucem kroz liquify uz prethodno ozbiljnije seckanje. Pa onda sve te savove manuelno da ispeglam i na kraju da sklopim. Telo mi je bilo najveci problem, jer kada sam stanjo ruku i lice, nije mi ostalo mnogo materijala za doradu tela.. pa sam vadio salo sa jedne strane, dodavao ga umesto silikona na drugu.. itd :P Zamalo da nije preminula na operacionom stolu.
Purplejunk Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Hello boys... Meeooow :lol: Dobra tema skroz, samo vas molim da sledeci put okacite vecu fotografiju jer je tesko raditi sa fotkom malih dimenzija. Poz ;]
Angel_of_Dark Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Evo dve nove verzije (doradio kosu, i sredio usne malo sa brushom, i jos neke sitne ispravke (uglavnom sve radjene sa brushem):
talker Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Sve u svemu, svaka cas' na dostignucima! But... Aj' sto su joj dude povelike, ima ko voli. ;) Ali saka... Koga ta do'vati... :blink:
Roy Fokker Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Evo mog rada za 10 min... :D Minela?! :blink:
Nesh82 Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 VRH! ista Minela... ljudi,mislim da imamo pobednika..... :D
DYNABLASTER Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 ahhahahahah frik shou! :D e ljudi pucam od smeha megalol!!! ajmo keep up the good work! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahahhaaaaa!
DYNABLASTER Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 evo kasnim i nisam ni zavrsio....ima tu posla jbt :D
Aleksandar B. Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 hehe... Jel se ovo ovde zavrsava?
nolleZEMUN Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Mislim da je Angel of Dark pobednik. :D Sta vi mislite?
Roy Fokker Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Mislim da je Angel of Dark pobednik. :D Sta vi mislite? Na takmičenju "make me look like a blow up doll" naravno. :D
mulan Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 u cemu radite to da je sredite?u kom programu?hocu i ja da pokusam :D
mihaC Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 saljem i ja nesto..kasno.. posto mi je ovo prvi "ozbiljniji" rad , nemoj te mi zameriti :)
Recommended Posts