Jump to content

Recommended Posts

Posted

fat_lady_470x705.jpg

napravite od nje dream girl :P ili makar zensko bice lol

rok za sredjivanje je mesec dana dakle do 11.10

budite kreativni :D sve je dozvoljeno

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nakon tvog posta wallpapera, pogledao sam tvoju galeriju i nešto mi se učinjelo da si slađe ispala na one druge slike :) :D :P

Ova fotka ti je mnogo teška za obradu/doradu. Ruka i cigareta smetaju strašno, a i mnogo je loš kadar. :(

Posted
budite kreativni :D sve je dozvoljeno

ajd recimo ovako za pocetak B)

7714d04c.jpg

EDIT: radjeno je na brzaka, nemam bas puno vremena, ostalo je jos nedovrsenih detalja koji su mogli lepse da se urade (brus, desno oko, bora na ruci..), videcu da sredim kad stignem...

Posted
zapravo zove se make her beautifull :rolleyes:

elem, guess I'm watchin' too much p0rn, sta ces :D

mada bi trebala da se zove make her beautiful (jedno [L]) :rolleyes:

Posted
hehe gizmo :lol: samo mi jos reci kako si to uradio i sve bi bilo bajno

Iznad "prozorceta" gde pises ima nekoliko alatki za formatiranje teksta i ubacivanje slika i linkova.

Za ubacivanje slike kliknes na image.gif i tu ubacis link.

Posted

Pa kad je pre otisla kod frizera :D :D :D :D

E stvarno je malo poteska za neko dublje popravljanje ,pokusala sam pre neki dan...izgleda na trandzu :mrgreen:

Mada aj ponovo cu pokusati da je dovedem u red,samo da nema ovu cigari i ruku preko cele face bilo bi jednostavnije, a zasto prosto kad moze komplikovano.

Posted
Pa kad je pre otisla kod frizera :D :D :D :D

E stvarno je malo poteska za neko dublje popravljanje ,pokusala sam pre neki dan...izgleda na trandzu :mrgreen:

Mada aj ponovo cu pokusati da je dovedem u red,samo da nema ovu cigari i ruku preko cele face bilo bi jednostavnije, a zasto prosto kad moze komplikovano.

Pa samo skini cigaru obelezi je i idi ctrl+sift+j(photoshop) i posle kloniraj samo deo face i igraj se sa njom meni je za ono trebalo 10-15min max :lol: mrzelo me vise da se bakcem

a za ruku jbg pitaj hirurga :lol: