neu3no Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 :blink: Mislim, jeste sramota me, al setovao sam već celu kompoziciju i mrzi me da je setujem opet... samo zato što neznam već pola sata da nađem ni u programu ni u helpu... kako da produžim vreme trajanja kompozicije. Na file new composition mi bilo 5 frejmova umesto 5 sekudni. Ubi me al ne mogu da nađem nekakav composition setting sko u afteru pa da samo ukucam novo vreme. :lol: Jaoo sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zabicaaa Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Pa da nista drugo ti ne ostaje nego sve ispocetka ;) he he! P.S. ni ja nemam pojma. heh! :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neu3no Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 :( Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! dajte još neke keywordse da pretražujem help. time, ništa lenght, ništa duration, piše samo za vreme objekta u kompoziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmzdesign Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Ako kliknes dva put u branchu "Composite-pa naziv koji si dao" (svejedno je),sa desne strane imas kao poslednju opciju,t.j. karticu Composite controls (F8 je shortcut) E,onda sa strane imas listu Transform,Layer...i kao poslednji Output;e tu pri dnu imas podopciju Duration,gde mozes da uneses novu vrednost. Posle medjutim moras da je produzis u Timeline-u (F4),tako sto povuces krajnju desnu rucicu udesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neu3no Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Veliko hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts