Himself Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Dakle, ja cu krenuti. You got the point. Nagrada je originalni XP wallpaper u velicini od cak 800 x 600 Neka okrsaj pocne! E da samo ovaj wall je u igri.
Vlasterx Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Evo i mog wallpapera inspirisanog Quake Wars-om ;) Prva verzija - 800x600 Druga verzija - 1280x1024 Pozdrav svima ;)
Himself Posted July 29, 2007 Author Report Posted July 29, 2007 Za`uktalo se! Hehehe odlicno! Jako dobre ideje i izvedbe! Keep on rolling!!! Roka nema, traje dok ne udjemo u Evropsku uniju. B) Stvarno ima odlicnih!!!
Jee Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 ako nekom zatreba, originalni wallpaper mozete naci ovde
Corleone Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 ^^ Forbidden You don't have permission to access /sthemes/Windows_XP_Wallpaper_3.jpg on this server.
Vlasterx Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Evo vam i ovde http://www.simonrobinson.com/AllContent/Fo...Ablog/Bliss.jpg Sem toga, proguglajte slike malo, ima ih tona. Samo tražite Bliss. Jedna ideja samo vezana za battle: Ne bi bilo loše da se u prvoj temi nađu thumbnailovi ka svim prispelim wallpaperima. Biće mnogo preglednije. ;)
nickod3slova Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Jedna ideja samo vezana za battle: Ne bi bilo loše da se u prvoj temi nađu thumbnailovi ka svim prispelim wallpaperima. Biće mnogo preglednije. slažem se..
Himself Posted July 29, 2007 Author Report Posted July 29, 2007 OK, samo nem pojma kako da to izvedemo. Ako neko ima predlog.
nickod3slova Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 uploadaš slike i staviš thumb linkove? :) nije teško...
Vlasterx Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Evo ja sam stavio svoj wallpaper sa thumbnailom, neka ostali urade isto i eto rešenja ;) Posle samo to treba da se stavi u prvu poruku i happy happy joy joy ;)
Himself Posted July 29, 2007 Author Report Posted July 29, 2007 Jedna stvar je staviti samo thumb za svoju fotku a druga skupiti sve fotke i praviti thumbove u prvom postu. Da su svi stavili thumb linkove pored svojih fotki i da sam ja kojim slucajem mod valjda bi moglo. :unsure:
Ena Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 pa moze i drugacija varijanta ti mozesh da menjas svoj post na zoni tako da jedino ako te ne mrzi da sve slike koje su se pojavile svaki put sacuvash i uploadujesh npr na fotobucket i odatle ih linkujesh ovde .... :) eto resenja evo i mog bliss-a :) u stilu gospodara ... moglo je i bolje ali putujem ovih dana pa nisam imala bas nesto vremena ako bude otvoreno kad se vratim bice i bolje...:D
DraganB Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 ^ e ovo je odlicno! ajde postavis vecu rezoluciju, koja se zapravo moze i koristiti...
istankov Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 nemate pojma. Najbolja xp tema na www.bokeyphoto.com
Vlasterx Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 ma daj :P Jesu mu dobre slike, ali je ideja ovde da se od postojećeg wallpapera napravi nešto novo ;) Ovde ima par radova koji mi se zaista sviđaju, pogotovo onaj DOD wallpaper iz prve poruke i onaj sa velikim talasom i surferom. Thumbs up!
marda Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 ma daj :P Jesu mu dobre slike, ali je ideja ovde da se od postojećeg wallpapera napravi nešto novo ;) Ovde ima par radova koji mi se zaista sviđaju, pogotovo onaj DOD wallpaper iz prve poruke i onaj sa velikim talasom i surferom. Thumbs up! :) Hvala!
itjentije Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 bilo je aktuelno do pre par dana.... ali ne stigoh da je postavim na vreme <_<
Vlasterx Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 bilo je aktuelno do pre par dana.... ali ne stigoh da je postavim na vreme <_< ovo je super, i ideja i izvođenje :)
Recommended Posts