Jump to content

Helmet


Abishai
 Share

Recommended Posts

Ma nije uopste lepo ispeglan, ima brdo sitnih greskica. Cisto ovako kako vam se svidja "ideja". Moracu ponovo da ga uradim ne vredi ovaj da peglam.... mislim da cu brze nov napraviti ;). Videcu veceras da ga odradim ponovo. Ovaj sam radio ono poly+extrude i.. huh... Sada cu lepo napraviti cilindar pa cut, cut, cut.... :)

 

Kojom tehnikom bi ste vi odradili ovako nesto?

 

evo wire

6552_WireHelm.jpeg

 

p.s. ne obracajte paznje na ove "izbocine" gore i sa strane (namerno ih nisam sredio)

Link to comment
Share on other sites

Haha :)

 

Hocu reci da ne radim u ZBrushu i da sam ga samo "video". Imam neku stariju verziju i probao sam nesto malo (tipa 15min.). Secam se samo da nisam nasao kako da rotiram pogled. Koliko god smesno da zvuci stvarno nisam nasao (mada nisam bas ni trazio), jer znam da kada sam nacrtao drugi objekat vise nisam mogao da rotiram, a je*em li ga gde je dugme :)

 

Moguce da moze i u v1 da se uveze, ali nisam do sada probao tako da tacno ne znam ni kako bih, morao bih ponovo da instaliram ZBrush da vidim koje ekst. moze da importuje, a koje da exportuje itd itd.... ;) Mada mi je Nikola nesto bio rekao kako ide.... pitacu ga ponovo kada nabavim neku noviju verziju (tj 2 :)

Link to comment
Share on other sites

offtopic

 

Evo sad sam ga instalirao. Verzija 1.23 (instalacioni fajl je oko 11mb).

 

Inace sada gledam i na import mogu da uvezem samo "bmp i psd" i na Open samo "zbr". Pod Modifiers samo "zmt", a pod ZScript samo "txt". Kako da uvezem nesto iz Maxa?

Link to comment
Share on other sites

nisam nasao kako da rotiram pogled. Koliko god smesno da zvuci stvarno nisam nasao (mada nisam bas ni trazio), jer znam da kada sam nacrtao drugi objekat vise nisam mogao da rotiram
u edit modu hold lmb bilo gde na canvasu pored modela da bi ga rotirao. ukoliko si dodao drugi objekat, prvi si zalepio na canvas tako da ga ubuduce mozesh smatrati za deo slike a ne 3d objekat. ;)

 

koje ekst. moze da importuje, a koje da exportuje
moze importovati obj i dxf, a exportovati samo obj.

 

na import mogu da uvezem samo "bmp i psd" i na Open samo "zbr". Pod Modifiers samo "zmt", a pod ZScript samo "txt". Kako da uvezem nesto iz Maxa?
tool -> import

 

a imam ZBrush 2.0 vec nekih 2 meseca ( 16MB ) a nemam pojma sta kako u njemu . Jel se mogu negde naci neki tutoriali za njega ?
ZBrush2 Practical Guide (22Mb)

ZBrush Movies

ZBrushCentral

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...