Eaaast Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Evo rekoh i da se ovde upisem. Vecj duze vreme se bavim izradom nakita. Poceo sam kao karver u drvetu da bi se posle kratkog upoznavanja sa modelarskim voskim skroz navukao na srebro i zlato. Tu je i pocela saradnja sa jednim londonskim juvelirom, Laurom Bezant sa kojom sam zapoceo kolekciju koju evo vecje skoro godinu dana nikako da privedemo kraju (dhl ubija). 18ct crno zlato + dijamanti (SA - kimberli) Rucno pravljen model u vosku - ja Seting dijamanata Laura B. Nosi se kao privezak oko vrata u visini stomaka. Eto cim jos nesto bude gotovo ja saljem.......a u medjuvremenu nagovarajte admine za jewellery podforum.... aJ uzivancija
Denis Dsgn Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Dobrodošao na I.D.. Sviđa mi se privezak. Jel radiš neke skice pre nego što kreneš sa modelovanjem u vosku ili radiš model direktno iz glave? Jesi li probao da radiš prvo softverski 3D model? Koliko se sećam Rhino ima dodatak baš za modelovanje nakita.
Eaaast Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 Dobrodošao na I.D.. Sviđa mi se privezak. Jel radiš neke skice pre nego što kreneš sa modelovanjem u vosku ili radiš model direktno iz glave? Jesi li probao da radiš prvo softverski 3D model? Koliko se sećam Rhino ima dodatak baš za modelovanje nakita. Naravno prvo skica i to jedno 50000 dok se ne razvije do kraja. Ucio od najboljih...CSM London :D Od softwera sam se nesto igrao sa majom mada je ona uzas za to.....a i kod nas da izrezes nesto po 3d modelu kosta papreno...bar lik koga sam ja nasao...ako neko zeli da mi "posudi" Rhino ja bi bio bas srecjan..voleo bi da probam posto sam osnove u maji skapirao za par sati.....bem ti mozak...fala na dobrodoslici...
Denis Dsgn Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 E pa super, aj` ako mozes, ako ti to dozvoljavaju autorska prava, okaci neke skice, cisto da vidimo kako izgledaju. Ne morash onogo nakita koji nameravash da unovcish kao ideje, vec neke cisto onako, iz procesa razmisljanja.
Eaaast Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 Nisam stigao da islikam sketchbook pa sad bacam par gotovih radova. Radjeno u Fotoshopu..
tatonko Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 :blink: :blink: :blink: Covece, ovo je fenomenalno.
Ilijevski Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Извини EaAast, имам једо питање у вези једног од ова два твоја прстена... Интересује ме овај прстен лево. Како мислиш да уфасујеш овај жути камен у њега ? Не кажем да није изводљиво, већ ме чисто занима... (хтео бих да мало ''крадем'' занат ... :) ) ...
Eaaast Posted October 25, 2007 Author Report Posted October 25, 2007 Zamisljeno je da se odradi tension set......to je bila skoica iz vremena kad sam bio u londonu jos tako da sam imao kontakt sa vrhunskim seterima...sad nista......
Recommended Posts