Jump to content

Pravila sekcije Tenderi i konkursi


Recommended Posts

Pre postovanja bilo koje teme obavezno se pridrzavati sledecih pravila:

 

- Ova sekcija sluzi da biste na njoj podelili sa ostalim clanovima informacije o nekom tenderu ili konkursu koji ste pronasli na Internetu, novinama ili iz nekog treceg indirektnog izvora

 

- Prilikom postavljanja nove teme, potrebno je da naslov iste sto bolje opisuje temu kako bi drugi clanovi mogli unapred znati o cemu se radi. Sve teme nedovoljno deskriptivnim naslovom bice obrisane, a autor teme opomenut. Pozeljno je napisati u naslovu o kojoj se firmi (organizaciji) radi - i sta je predmet konkursa ili tendera, to je sasvim dovoljno

 

- Pozeljno je (ali ne i obavezno) postaviti izvor iz kojeg je prenesen neki oglas. Ovo se narocito odnosi na online izvore, kada je pozeljno postaviti direktan link do mesta na kojem se nalazi oglas. Ovo ne znaci da treba samo postaviti link, ucinite jos jedan prost copy/paste korak :) .

 

- U ovoj sekciji ne postoji mogucnost dodavanja odgovora od strane clanova. Ovo je prvenstveno uvedeno zato sto obicno onaj koji postavlja tender ili konkurs, koji je pronasao iz indirektnog izvora, nema dodatnih informacija, a u predhodnoj iteraciji bilo je mnogo primera kada su ljudi stalno trazili dodatne informacije.

 

- Clan koji poznaje firmu ili organizaciju koja je objavila konkurs ili tender i misli da moze doprineti informacijama, moze postaviti temu u sekciji Posao.info i tu podeliti informacije sa clanovima.

 

- Ukoliko uvidite problem u radu foruma ili imate neku primedbu, kritiku ili sugestiju, kontaktirajte nekog od urednika foruma putem privatne poruke.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...