neu3no Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Pa, iako je davno zavrsheno evo tek sad se setih da ima link na sajtu. Dakle posao je samo naizgled bio jednostavan. Klijent je zapravo hteo flash animaciju od jedne slike tog lika koji je u reklamici. Lika je radio neki drugi studio. Slikano je rucno i skenirano. Naravno da nije za flash jer je Paint stil koji nema veze sa vektorima i nije ga moguce vektorizovati valjano. Ja sam ga prebacio u Moho ( o kom sam vec pricao), izanimirao i posle dodao logo na kraju u Afteru. Takodjer sam sam radio sound tj odabrao i izmixovao muziku, zvucne efekte sa voice overom. Neki bazicni lip sinc je tu takodjer prisutan. Nije islao onako kako sam ja hteo i zapoceo, nije ni izbliza onome sto mogu, al nije ni ispalo toliko lose. Pollinex-R QuickTime Mov Link to comment Share on other sites More sharing options...
_faerton_ Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Meni izgleda sasvim fino s obzirom na okolnosti, kako si mu animirao usta ( stavio si bonse u Moho-u ? ) ...davno sam jednom instalirao Moho i od onda ga nisam ni pipnuo. Svidja mi se i zato sto je slikano sve :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neu3no Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Da, Bonsi. Svemoguci su. Al da je bio vektorski nacrtan karakter, bilo bi jos bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djorzgul Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 najs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts